Almanak i Operaen
Arkitektonisk perle og sæsonbetonet dansk gastronomi, åbent for alle
Almanak i Operaen
København
Arkitektonisk perle og sæsonbetonet dansk gastronomi, åbent for alle
Derfor skal du spise her
- Alle er velkomne, ingen krav om forestillingsbilletter
- Arkitektonisk og kulturelt vartegn, beliggende i det ikoniske Operahus
- Betagende arkitektur med enestående udsigt fra øverste balkon
- Dedikation til det nordiske køkken, inspireret af den danske sæson
Nyd udsigten og smagen af Danmark
På den øverste balkon i Københavns Operahus troner restaurant Almanak. Her er en åben invitation til alle, der ønsker at opleve byens mest spektakulære panoramaudsigt.
Uanset om du er gæst til en forestilling eller ej, bydes du velkommen til at fordybe dig i den utrolige arkitektur og det sæsonbaserede danske køkken som sikrer en inspirerende spiseoplevelse for alle gæster.
Årstiderne og bæredygtighed i centrum
Navnet Almanak kommer fra det gamle danske ord for årskalender, fordi menuen netop er et kulinarisk spejl af Danmark igennem årstiderne.
Maden ærer de danske råvarer i sæson og sætter bæredygtighed i centrum. Menuen er en løbende hyldest til de danske årstider, fra sommerens jordbær til vinterens rodfrugter.
Erfarent team står bag
Bag Almanak i Operaen står LOCA Gruppen, som også driver de anmelderroste restauranter Studio, Radio og KILDEN i Haven.
LOCA Gruppen arbejder aktivt for bæredygtighed inden for gastronomi ved at udvikle forretninger, der kombinerer økonomisk og gastronomisk bæredygtighed og bæredygtige arbejdsforhold.
De har bl.a. indført et bæredygtighedscharter baseret på deres eget ‘LOCA Manifestet’, som guider deres forretning og ansatte og støtter samtidig internationale partnerskaber for at bidrage til økonomisk vækst, mindre ulighed og mere ligestilling i verdens fattigste lande.