Opdateret 01.06.2023

Find håndplukkede cocktailbarer i København med tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Der er altid en undskyldning for at væde ganen i København. Selvom København er historisk kendt for sin ølproduktion og københavnerne for deres øldrikkeri, er vi i de seneste år begyndt at sætte pris en delikat cocktail.

En gin & tonic lillefredag med kollegaerne. En whiskey med businesspartnere en stille tirsdag, en Strawberry Daiquiri med tøserne en festlig lørdag eller en Long Island med drengene på tøsejagt en vild fredag. 

Interessen for cocktails og cocktailbarer er, uanset lejlighed, steget i takt med, at den generelle gastronomiske scene i København har udviklet sig til en international anerkendt attraktion. København har derfor fået en lang række cocktailbarer i verdensklasse.
 

Se her hvilke cocktailbarer, der har ledige borde i aften, med 1/3 skåret af prisen!

Du finder et udbud af cocktailbarer af høj kvalitet i København hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære cocktailbarer i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Ansvar (@restaurant_ansvar)

Ansvar, cocktailbar med udsigt i København K

Forfriskende cocktail hour på toppen af Kalvebod Brygge - fantasifuld stil og smag.
Restaurant website

Kombiner procenter og udsigt med bæredygtigt koncept hos Ansvar - restaurant og bar i ét - på toppen af Spectrum hotellet. 

Her skåles der i økologiske eller biodynamiske drikkevarer og bartenderen shaker procenter på flaske. Tag plads i barstolen. sid i stilfulde, nordiske rammer og skål i hvide eller røde druer. 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN HOS ANSVAR BAR MED EARLY BIRD

 

Dining Room, cozy cocktailbar i København K

Pikante cocktails, perlende bobler og tapasherligheder hos chik spisebar.
Restaurant website

Hold siesta en sidegade til Strøget og tag med kollegaerne eller en god ven på cocktailbar i indre by. Hos Dining Room kan I nyde et glas vin eller en cocktail af den kendte slags eller drinks med et twist. Espresso Martini'en er naturligvis lavet på den lækreste kaffe fra The Coffee Collective. 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DINING ROOM MED EARLY BIRD

 

Bobo Bar, cocktailbar i København K

Vibrerende bar- og loungeområde & pikante cocktails hos hypet designhotel.
Restaurant website

Tag plads i loungen med læderstole og sofaer eller tag plads på højstolen i baren se bartenderens shaken an. 
Her shakes velkendte klassikere med fortolkninger. Måske en haute couture cocktail, kan samle vennerne på denne storslåede cocktailbar. Fredag og lørdag sætter DJ'en stemningen med live musik. 

Skål i champagne, vin, øl eller måske en Nicholas Cage med Paranubes Rom, Ancho Reyes likør, brun ost, Mysingur og lime.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BOBO BAR MED EARLY BIRD

 

Samvær, cocktailbar i København K

Pikante cocktails og populære øl-brands hos spisebar med socialt fælles-skål.
Restaurant website

Samvær er en pop-up restaurant og bar i ét. Efter fællesspisningen skrues der op for musikken med live DJ, torsdag-lørdag. Helt indtil midnat kan du nyde godt af bartenderens flair for perfekte cocktail-shakes.

Er du ikke bleg for at falde i snak med nye mennesker, så book din plads hos Samvær og glæd dig til nye bekendtskaber, gode cocktails og vibrerende stemning.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN HOS SAMVÆR BAR MED EARLY BIRD

 

Aloë Cocktailbar, cocktailbar i København K

Prisvindende cubanske cocktails i street art oase på Knabrostræde.
Restaurant website

Smagen af Cuba finder du ikke mere autentisk end på Alöe Cocktailbar. Cocktailsene er kulørte og funky og indretningen emmer af cubansk sjæl og charme. Alöe Cocktailbar kunne  endda bryste sig den stolte vinder af "The Havana Grand Prix 2018”.

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ALOE COCKTAILBAR MED EARLY BIRD 

 

Brass Monkey, cocktailbar i København V

En gennemført verden af tiki, rom og hula midt på Vesterbro.
Restaurant website

Tika, rom og hula. Det er grundingredienserne hos cocktailbaren Brass Monkey på Vesterbro I København. Cocktailsene er farverige og vilde ligesom indretning og interiør: Palmeblade, kulørte lamper og abehoveder som krus. Alt imens tryller bartenderne med velsmagende cocktails i hawaiiskjorter.

 

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BRASS MONKEY MED EARLY BIRD 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Kung Fu Bar (@kungfucph)

Kung Fu II Bar, cocktailbar i København K

Japanskinspirerede cocktails i ren Izakaya-stil.
Restaurant website

Kung Fu II Bar tager udgangspunkt i den traditionelle japanske ’Izakaya’ som kan sammenlignes med en kro. Her har japanerne for vane at koble af efter en arbejdsdag og få noget at spise og drikke. Cocktail-kortet er spændende og anderledes med udgangspunkt i japanske indspark såsom ingefær, citrongræs, eukalyptushonning eller shisoblade. Du kan dog stadig bestille populære klassikere, hvis humøret er indstillet på det mere genkendelige.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUNG FU II BAR MED EARLY BIRD

 

The Library Bar, cocktailbar i København K

Copenhagen Plaza’s berømte bar - en svunden æra med cocktails, jazz og historiske rammer.
Restaurant website

For et par år tilbage blev The Library Bar kåret til en af verdens bedste hotelbarer af Forbes Magazine. Copenhagen Plaza’s berømte The Library Bar er absolut et besøg værd - både for de udsøgte cocktails og for barens dragende miljø og æstetiske indretning. Her kan du nyde et øjebliks forsvunden tidsalder over en cocktail eller to og jazzede toner.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THE LIBRARY BAR MED EARLY BIRD  

Fra classy til pang til classy

Cocktails kan dateres tilbage til starten af 1800-tallet, hvor det amerikanske magasin The Balance beskrev en cocktail som “stimulerende drik sammensat af spiritus, sukker, vand og noget bittert”. En betegnelse, der stadig gælder i dag, 200 år senere. 

De første cocktailopskrifter kom 60 år senere, da bartenderen Jerry Thomas udgav hvad der stadig den dag i dag er et klassisk cocktailmesterværk: The Bon Vivant’s Guide on How to mix drinks. 

Smagen for cocktails i Amerika fortsatte - og steg endda - under spriritusforbuddet i 1920’erne, hvor Al Capone havde kronede dage. 

Der gik dog ikke længe herefter, før cocktailen fandt vej fra de amerikanske barer til udenlandske drikkesteder. Paris opfangede først cocktail-trenden og gav den et unikt parisisk twist. Herfra gik turen til London, hvor briterne på kort tid udviklede deres helt egne signatur cocktails. 

Efter spiritusforbuddets ophør, blev cocktailen nu en nødvendig ‘accessory’ for Hollywood-stjerner i 1930’erne. Manhattan, Martini og Daiquiri var på alles læber - bogstavligt talt. Cocktails blev et symbol på luksus. 

2. Verdenskrig stoppede heller ikke evolutionen af cocktails. Irish Coffee kom til verdenen som en ægte soldater-cocktail. 

I 1950’erne blev gin, rom og whiskey ‘hotte’ i både Europa og Amerika. Samtidig ændrede kulturen sig radikalt: jazz og rock n’ roll havde sit indtog, hvilket igen påvirkede sammensætning af drinks. Cocktailen Cub Libre fik f.eks. en kortvarig storhedstid i det årti. 

Herefter kom de glade 1960’ere. Hipper og feminisme inspirerede til farverige og vilde cocktails såsom Tequilla Sunrise og Margarita. 

1980’erne bød på en kaotisk og kompleks kultur. Disko så dagens lys. Punk og Yuppieisme kæmpede om at definere verdensordenen. Neonfarvet aerobic skulle sikre, at de ekstra kalorier forsvandt, før man ramte dansegulvet. Cocktailsnene steg derfor i størrelse og faldt i alkoholprocent. Frugtjuicen, de små parasoller og plastikdyr kom på banen som en nye ingredienser i drinks. Det betød, at cocktails som f.eks. Pina Colada og Campari blev født i denne periode. 

Herefter kom Aqua-årtiet: 1990’erne. Sex and the City bragte de klassiske cocktails tilbage i spotlyset. Nu skulle cocktailen ikke længere signalere pang og overflod, men enkelthed og classiness.

Det nye millenium har budt på en større bevidsthed om kvalitet. Forbrugerne vil have naturlige ingredienser og de bedste spiritusmærker. De skal blandes af en professionel bartender - genre uddannet inden for faget. Cocktails er derved blevet en videnskab. De blevet raffinerede og delikate. Det samme gælder cocktailsbarene: musikken er lav, lysniveauet dæmpet, og interiøret elegant. Næsten alle cocktailbarer i København byder på deres egne signaturdrinks. Klientellet er +30, veluddannede og har det økonomiske og tidsmæssige råderum til at nyde en cocktail hvornår de vil - og hvor de vil, for København tilbyder en cocktail på næsten hvert gadehjørne. 
 

Hvis du er sulten og leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: