Opdateret 29.01.2024

Vi har cocktail-feber og er vilde med mixologiens spændende teknikker, redskaber og lækre ingredienser. Københavns dygtige bartendere jonglerer med en palette af frisk frugt, krydrede og hjemmeinfuserede sirupper, aromatiske urter og premium spiritus.

Uanset om du ønsker en klassisk Martini eller en eksotisk Tiki-drink, byder Københavns cocktailbarer ind med et hav af spændende signatur- og old fashion cocktails.

Skulle du være i tvivl om, hvor de bedste flydende værker indtages eller leder du efter en billig cocktailbar i København? Så har vi samlet en varieret håndfuld af nogle af de bedste cocktailbarer i København, hvor du tilmed kan skære 1/3 af prisen med.

Se her hvilke cocktailbarer, der har ledige borde i aften, med 1/3 skåret af prisen!

 

Ansvar

Forfriskende cocktail hour på toppen af Kalvebod Brygge - fantasifuld stil og smag.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor

Som restaurant og bar i ét er Ansvar en skat på toppen af Spectrum hotellet med panoramaudsigt ud over Kalvebod Brygge.

Her skåler du i økologiske og biodynamiske drikkevarer. Bartenderen shaker procenter på flaske og serverer teatralske cocktails med røg, i udhulede æbler og glasmontre med aromatisk hø og urter.

Få en fantastisk baroplevelse med spændende cocktails i stilfulde, nordiske rammer på toppen af København.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN HOS ANSVAR BAR MED EARLY BIRD

 

Dining Room

Pikante cocktails, perlende bobler og tapasherligheder hos chik spisebar.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

Hold siesta på Strøget og tag med kollegaerne eller en god ven på en cocktailbar i København K.

Hos Dining Room kan I nyde cocktails af den kendte slags, men med skønne smage og kvalitetsråvarer. Espresso Martini'en er naturligvis lavet på den lækreste kaffe fra The Coffee Collective.

Parallelt med Dining Rooms gastronomiske køkken har også bartenderen fokus på de alsidige, smagfulde ingredienser og indkøber kvalitets spiritus.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DINING ROOM MED EARLY BIRD

 

Samvær

Pikante cocktails og populære øl-brands hos spisebar med socialt fælles-skål.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor

Er du ikke bleg for at falde i snak med nye mennesker, så book dit bord hos Samvær og glæd dig til nye bekendtskaber, gode cocktails og vibrerende stemning.

Samvær er stedet for den sociale dining oplevelse med fællesspisning og en social-skål ved langborde.
Tag et slag terninger til jeres cocktails. Torsdag-lørdag skrues der dog op for musikken med live DJ, og helt frem til midnat kan du nyde godt af bartenderens lækre cocktail-shakes.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN HOS SAMVÆR MED EARLY BIRD

 

Kung Fu

Japanskinspirerede cocktails i ren Izakaya-stil.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor

Japanerne har vane for at koble af efter en lang arbejdsdag med en bid mad og en god drink eller to, på en uformel Izakaya-pub.

Gør som japanerne og tag et kig på Kung Fu II’s cocktailkort efter arbejde - eller i weekenden - og inviter bekendte på fusions cocktails. Denne cocktailbar vil helt sikkert overraske jeres smagsløg med innovative og anderledes cocktails.

Her tages der nemlig udgangspunkt i de japanske flavors som ingefær, citrongræs, eukalyptushonning og shisoblade. Udvid din cocktailsmag hos Kung Fu II på Nørrebro.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUNG FU MED EARLY BIRD

 

Gejser

Insta-venlige grown-up cocktails i moderne bar rammer tæt på Rundetårn.
Restaurant website
Artikel i migogkbh
Anmeldelse på TripAdvisor

Gejser byder på en unik baroplevelse i Indre By. De charmerende lokaler, et stenkast fra Rundetårn, emmer af stemning og intimitet. Der er dømt tilbagelænet sofahygge og cozy vibes med god musik og dæmpet belysning i Gejsers farverige, hjemlige rammer.

Bartenderen har flair for de smagfulde cocktails og tilbyder et bredt udvalg af klassiske cocktails samt Gejsers egne favoritter.

Gejser er en oplagt cocktailbar i København K til at samle venner eller kolleger, når der skal nydes en aften med velsmag og godt samvær.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ GEJSER MED EARLY BIRD

 

Darling Bistro & Bar

Hot spot ved Københavns kanal serverer bobler, friske cocktails, druer på glas og dugfriske øl.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
4 stjerner i Berlingske

Længes du efter forførende cocktails og en udsigt, der løfter stemningen til nye højder? Gør et stop ved Darling Bistro & Bar. Med en placering nær Slotsholmen og kanalens dansende vande inden for rækkevidde, kan du skåle i cocktails på den brostensbelagte gade-terrasse med lyskæder under parasollen.

Nyd Københavns livlige gadebillede, mens bartenderen kreerer en unik Passionate med passionsfrugt og vodka eller en intens French Ruby med gin og absinthe.
Sidder du indenfor, kan du tage plads i Darlings hyggelige sofahjørne med små borde eller sidde direkte i baren og tælle kulørte flasker.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DARLING BAR MED EARLY BIRD
 

No stress

Glade cocktails og ingen stress på prisvindende No Stress Bar.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor

No Stress er den danske pendant til den prisvindende norske bar af samme navn. Baren blev hædret som ‘Danmarks bedste bar’ ved Oslo Bar Show Awards og har været listet som 'Best International High Volume Cocktail Bar' til den prestigefyldte Tales of the Cocktail Festival.

Besøg og smag en af de bedste cocktailbarer i Københavns frisklavede cocktails i topklasse.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NO STRESS MED EARLY BIRD

 

Brass Monkey

En gennemført verden af tiki, rom og hula midt på Vesterbro.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor

Træd ind i Brass Monkeys tiki-verden og lad dig forføre til varme bountystrande med palmeblade, kulørte lamper og festlige cocktails.

Under stjernehimlen og bag tiki-baren med stråtag står bartenderne i farverige Hawaii skjorter og jonglerer nogle af byens bedste cocktails.

Her hældes din cocktail på frygtindgydende abehoved-krus, i en rygende vulkan-kop med stjernekastere eller i en udhulet ananas med ild på toppen.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BRASS MONKEY MED EARLY BIRD

 

Aloë Cocktailbar

Prisvindende cubanske cocktails i street art oase på Knabrostræde.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

Træd ind i en farverig verden hos Aloë Cocktailbar, hvor væggene ånder Cuba med gennemført street art. Moderne popmusik fylder luften, mens du slubrer dine cubanske cocktails i dig.

Her er der god Rom på menuen, signatur cocktails og longtail glas fyldt med god spiritus, likør og frisk juice til kanten.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ALOE COCKTAILBAR MED EARLY BIRD

 

The Library Bar

Copenhagen Plaza’s berømte bar - en svunden æra med cocktails, jazz og historiske rammer.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor

Oplev æstetikken hos Forbes Magazine's prisvindende hotelbar, hvor cocktails og atmosfære fusionerer og tager dig med på en unik rejse gennem historien.

Copenhagen Plaza hotellets unikke bar er ikke en af Københavns billigste cocktailbarer, men pengene er godt givet ud og hele oplevelsen værd.

Tag plads i fine, komfortable Chesterfield-lænestole, lyt til jazz og nyd ekstraordinære whisky-, champagne- og cognac-cocktails. De dygtige bartendere har skabt en udsøgt cocktailmenu med omhu og passion for de dyre, kvalitetsdråber.

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THE LIBRARY BAR MED EARLY BIRD

 

Find populære spisesteder i København

Hvis du er sulten og leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: