
Gabrielle
Pariserstemning og autentisk fransk bistromad med lokale råvarer hos Norrlyst-familiens franske lillebror.
Gabrielle
Indre By
Pariserstemning og autentisk fransk bistromad med lokale råvarer hos Norrlyst-familiens franske lillebror.
Derfor skal du spise her:
- Autentisk fransk bistromad
- Lokale og bæredygtige råvarer
- Hyggelig pariserstemning
- Norrlyst koncernens sjette restaurant
Fransk mad man kan forstå
Som en del af Norrlyst-familien er kvalitet og råvarerudvalget også fundamentet for smagsoplevelsen hos den franske lillebror, restaurant Gabrielle. Lokale producenter som Kiselgården, SpisMinGris og Fiskerikajen leverer kvalitetsråvarer til det dygtige kokketeam.
Den talentfulde kok, Emil Eshardt (tidligere Søllerød Kro, Kadeau og AOC) har sammen med Gabrielles køkkenchef, Simon, udtænkt de store tanker for menuen.
Simon forstår at fremhæve de klassiske, franske smage og lader råvarer være råvarer og stræber efter at forbinde de traditionelle franske normer og de nuancerede, moderne tendenser.
Som at være i Paris
Gabrielle er gennemført fransk og tager dig med til Paris i både smag og indretning.
Som en hyggelig parisisk-inspireret bistro byder Gabrielle på ægte fransk stemning med gamle, rustikke vitrineskabe, mahognitræ, dug og høje levende lys på bordene. Der er specialimporteret marmor til bardisken og kræset om detaljegraden med lækker vintage, stilleben og finish.
Romantik og uformel hygge
Gabrielle er en hyggelig restaurantdestination i indre by med uformel varme, charme og elegance. Her kan både familie og venner nyde et godt måltid.
Der rig mulighed for at score point med en middags-date her. Atmosfæren er intim og afslappet med blød belysning, musik og et professionelt værtskab, der er klar med mad- og vinanbefalinger.