Opdateret 29.01.2024

Du finder et håndplukket udvalg af Københavns autentiske, italienske restauranter med restaurant-tjenesten Early Bird og får skåret 1/3 af prisen.

Det er et væld af muligheder for at spise på italiensk restaurant på Nørrebro, Østerbro, Vesterbro og i resten af København. Ja, faktisk er mulighederne så mange, at det kan være svært at vælge. For at hjælpe dig, har vi derfor samlet en varieret håndfuld af de bedste italienske restauranter i København.

På listen finder du blandt andet en stemningsfuld italiensk restaurant på Vesterbro og en siciliansk-inspireret italiensk restaurant på Østerbro.

Når du booker bord på dagen via Early Bird får du 1/3 skåret af prisen på håndplukkede restauranter.

Italiensk kogekunst - vejen til det gode liv

“La bella vita” betyder “det gode liv” på italiensk. Vejen dertil begynder med maden og at glæde maven. Med respekt for råvarerne, sans for velsmag og den traditionsbundne diversitet fra Lombardiet i nord til Sicilien i syd har italienerne skabt en rig madkultur med ægte nydelse.

Der findes næppe et gastronomisk univers, der er mere mangfoldigt og traditionsrigt end det italienske. Hver af Italiens 20 regioner har deres helt egne madtraditioner og hver deres historier vedrørende vine og det italienske kulturliv. Fælles for dem alle er dog kærligheden til de lokale råvarer og mama's madlavning.

Drøm dig til bakkerne og Brunelloen i Toscana eller forelsk dig i Sardiniens suveræne skaldyrsretter. Fald pladask for Lombardiets ikoniske risotto eller forelsk dig i sprøde napolitanske pizzaer i Campania.

Du finder et udbud af populære italienske restauranter i København hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af italienske restauranter på Østerbro, Vesterbro, Frederiksberg og København K, hvor du med Early Bird får skåret 1/3 af prisen.

Se her hvilken italiensk restaurant, du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panza (@restaurantpanza)

Panza, populær italiensk restaurant i København K

Moderne hot spot, chikke rammer og klassisk, italiensk cuisine med et twist

Restaurantens hjemmeside

Frederiksbergs gamle perle, Trattoria 54, har skiftet adresse og taget navneforandring til Panza. Panza, som betyder mave på italiensk, vil med rette give gode mavefornemmelser. David Kolbe er stadig manden bag roret og lægger hjerte i hans nye trattoria. Han sørger for hjertevarm servicering og et autentisk køkken, der tager udspring i det italienske, landlige køkken.  
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PANZA MED EARLY BIRD 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Restaurant Plin (@plincph)

Plin, populær italiensk restaurant i København K

Erfaren Michelin-kok bringer Italien til smukke Sankt Annæ Plads.

Restaurantens hjemmeside

De kreative køkkenevner rækker langt, når den erfarne køkkenchef, Luca Zelante, står for menuen. Italieneren har tidligere gjort køkkenfolder hos Marv og Ben, Salt, Aamanns 1921, den 1-stjernede Michelin restaurant, Tokuyoshi i Milano og restaurant Mes i indre by. 

Er du ligeså vild med det populære, italienkse køkken, så smag Plins nyfortolkede version den italienske madkultur og de autentiske noter.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PLIN MED EARLY BIRD 

 

Accanto, populær italiensk restaurant i København K

Moderne hot spot, chikke rammer og klassisk, italiensk cuisine med et twist

Restaurantens hjemmeside

Kultorvets italienske restaurant, Accanto, er byens nye italienske hot spot. Ejerne bag driver også restauranterne: Pintxos, La Rocca og Tramonto.
 
Fordelt over 2 etager er der lagt an til hygge, leben og den gode, italienske restaurantoplevelse. Indretningen er klassisk-chik med varme nuancer. Der er lyst og luftigt, gamle vintønder, polstrede, bløde stole, lysekroner og endda kig til kokken, der står ude i køkkenet og ruller, hjemmelavet, italiensk pasta og fyrer op under pizza stenovnen. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ACCANTO MED EARLY BIRD 

 

Little Brother, italiensk restaurant med autentiske stenovnspizzaer i København K

Italiensk familie sørger for stemningsfuld, napolitansk restaurantoplevelse

Restaurantens hjemmeside

Oplev smagen af det autentiske Napoli med en rund og sprød madoplevelse. Menukortet har fylde og udsøgte italienske specialiteter som cremet burrata, sødmefulde tomater, bresaola og frisk basilikum. 

Der er både økologi, kærlighed og traditionelle opskrifter bag det italienske køkken med hjemmelavede favoritter. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LITTLE BROTHER MED EARLY BIRD

 

Restaurant Trattoria Sud, italiensk restaurant i København K

Autentisk napolitansk køkken i hjertet af København ved Torvehallerne.

Restaurantens hjemmeside

To syditalienske brødre har bragt en bid af Syditalien til hjertet af Indre By. Restauranten har fokus på kvalitetsvine og sæsonens gode råvarer. Menukortet skifter jævnligt, og atmosfæren og indretningen er autentisk og rustik.

Trattoria Sud ligger i smørhullet imellem Torvehallerne og Dronning Louises bro -, så du kan nyde en cremet, varm pasta eller varieret tapas-palette, mens du betragter Københavns pulserende liv.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TRATTORIA MED EARLY BIRD 

 

Restaurant L'imperatore, italiensk restaurant på Østerbro

Italienske specialiteter fra siciliansk-fødte chefkok Armando. Anmeldt til 4 stjerner i AOK.

Restaurantens hjemmeside
4-stjernet anmeldelse i Berlingske

Der oser af italiensk stemning hos L'imperatore, en italiensk restaurant på Østerbro. Her står sicilianske Armando Di Raffaele står bag komfuret. Armando har kokkeerfaring fra restauranter i Italien, og dertil driver han sit eget importfirma, der henter lækre specialiteter hjem fra støvlelandet og leverer til mange af de bedste italienske restauranter i København.

L'imperatore betyder kejser på italiensk, og det højtidelige navn lever de efter sigende op til, da Berlingskes anmelder erklærer dem til "Kejseren af Olufsvej" og kvitterer med 4 stjerner.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ L'IMPERATORE MED EARLY BIRD 

 

Famosi E Golosi, italiensk restaurant på Frederiksberg

Autentisk italiener med 4 stjerner i AOK og Politiken.

Restaurantens hjemmeside
Anmeldelse i Euroman

Den italienske restaurant Famosi e Golosi er en ægte italiensk madperle, der serverer hjemmelavede, italienske specialiteter. Bag gryderne står Walter Garau, der selv er født i Sardinien. Køkkenet hælder mest til det norditalienske med f.eks. Osso Buco og Vitello Tonnato på menuen, men med Walter Garau's sardinske rødder, kommer man ikke uden om kulinarisk indflydelse fra den middelhavske ø.

Den charmerende italiener på Frederiksberg scorer 4 stjerner i både AOK og Politiken, der kalder spiseoplevelsen for "helstøbt godt italiensk". Besøg Famosi e Golosi og nyd en aften med folkelig italiensk charme og smagfulde signaturretter.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FAMOSI E GOLOSI MED EARLY BIRD 

 

San Giorgio, italiensk restaurant i København K

Kåret til Københavns bedste traditionelle restaurant af Gambero Rosso.

Restaurantens hjemmeside
Anmeldelse i Information

San Giorgio er det rette valg for dig, der gerne vil opleve en italiensk restaurant, hvor det klassiske sardinske køkken er i fokus. Udover de klassiske sardinske retter er der dog også plads til specialiteter fra de øvrige dele af Italien. Køkkenstilen er innovativ og enkel med respekt for Italiens råvarer og traditioner.

Den italienske restaurant i København K drives af italieneren Achille Melis, som har modtaget hædersbeviser fra den italienske sammenslutning af restauranter, Associazione Ciao Italia.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SAN GIORGIO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Fabio, italiensk restaurant på Frederiksberg

Smag på det autentiske italienske landkøkken hos Fabio.

Restaurantens hjemmeside

På Falkoner Allé på Frederiksberg har parret Fabio Avenoso og Christine Aagaard realiseret deres fælles drøm og åbnet en italiensk restaurant. Fabio har fundet inspiration gennem sine italienske rødder, og køkkenet byder på et personligt ”Cucina Casareccia” (landkøkken) inspireret af Fabios kvindelige forbilleder – mor og mormor.

Køkkenet kreerer smagfulde, enkle og traditionelle italienske retter i autentiske ”La Dolce Vita”-inspirerede rammer og romantisk atmosfære. Du kan nyde de danske lune sommeraftener i Restaurant Fabios fine gårdhave indrettet med toscanske undertoner.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FABIO MED EARLY BIRD 

 

Pizzeria MaMeMi, italiensk restaurant på Vesterbro

Pizzeria med økologisk menukort hædret i den italienske mad bibel, Gambero Rosso.

Restaurantens hjemmeside

Det italienske cuisine prioriteres højt i de danske hjem og muligheden for at få en bid af støvlelandets delikatesser er utællelig i den danske hovedstad. Har du lyst til en pizza i gourmetklassen? Måske at spise på et pizzasted, som selv italienerne påskønner?

Pizzeria MaMeMi er en af de måske bedste italienske restauranter i København. Restauranten fører et økologisk menukort og er blevet hædret i den italienske madbibel, Gambero Rosso. Det meget anerkendte, italienske madmagasin, Gambero Rosso, har lagt vejen forbi Danmarks hovedstad for at kortlægge de bedste italienske restauranter i København.

På bladets topliste for 2020 finder du Pizzeria MaMeMi, hvortil der citeres: ”Det er en fornøjelse at komme her og nyde pizzaerne skabt af et team af unge folk fra Rom.”

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MAMEMI MED EARLY BIRD 

 

Italienske Restauranter

Italienske restauranter har været at finde på den danske madscene så langt tilbage, som vi kan huske. Danskernes kærlighed til de cremede pastaretter og sprøde pizzaer er ikke til at tage fejl af. Københavnernes begejstring for det italienske køkken afspejles også i antallet af italienske restauranter, der popper op i hovedstadens by-landskab. Der er nemlig rekordmange italienske restauranter, der er åbnet i de sidste par år. 

Og noget tyder på, at vi har nogle talentfulde italienske restauranter her i København. I 2017 blev den tidligere Michelin-restaurant Era Ora udnævnt til verdens bedste italienske restaurant uden for Italien. Derudover fastslår Politiken-anmelder Sandra Brovall: “Mange af de nye steder har gjort op med respekten for mamas opskrifter og er ikke bange for at eksperimentere og blande andre køkkener. I dag kan du spise bedre italiensk mad i København, end du kan i Rom.”

Så der er ingen undskyldning for ikke at nyde en autentisk italiensk - måske med et internationalt indspark og kreativ nyfortolkning - middag på en af de mange kompetente italienske restauranter i København, når du endda får 1/3 skåret af prisen gennem Early Bird!

Er du lækkersulten efter retter fra et bestemt land eller køkken, kan du finde inspiration gennem vores guides til de mange forskellige køkkener i København her:

Franske restauranter i København

Sushi-restauranter i København

Tapas & spanske restauranter i København

Steakhouses i København

Asiatiske spisesteder i København

Dansk/nordiske restauranter i København

Japanske restauranter i København

Indiske restauranter i København

Thai restauranter i København

Michelin restaurant i København