Opdateret 06.04.2022

Find håndplukkede restauranter på Amager med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Øen Amager har længe været skydeskive for fordomme og negative associationer. Bydelen har stået bagerst i køen når det kom til byfornyelsen, men nu er det Amagers tur. Amagerbrogade bliver f.eks. i disse dage omdannet til en attraktiv og moderne boulevard med hyggelige cafeer og spændende restauranter. Deluxe-burgere, økologiske syltevarer og vin på glas er nu også ved at indtage Amager.

Øen bider fra sig, og beviser i disse år, at bydelen Amager er en uundværlig del af København - med sin helt egen ama'rkanske kultur og særtræk. Og det tiltrækker stadig flere tilflyttere fra nær og fjern i Danmark. Amager er med andre ord igang med at gennemgå samme makeover som Vesterbro og Nørrebro har været igennem, omend forsinket.
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter på Amager hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter på Amager, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter på Amager, som du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!
 

Restaurant Hatoba, fushionssushi på Amager

Der er 4 stjerner og japanske smagshits på Amager - fusionskøkken og bæredygtige kundskaber

Restaurantens hjemmeside
4-stjernet anmeldelse i Berlingske

Leder du efter en sushirestaurant på Amager, der udkonkurrerer the mainstream sushikort, så læg vejen forbi Islands Brygge. Her finder du Hatoba, der overrasker med nyfortolkede smagseksplosioner.

Som Berlingskes madanmelder skriver i sin anmeldelse: “Alt i alt en sushi aften ud over det sædvanlige. Selve sushien var absolut til bestået karakter og ikke mindst den råmarinerede sild var et spændende nyt bekendtskab.”
Resultatet blev til 4 sansemættede stjerner. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HATOBA ISLANDS BRYGGE MED EARLY BIRD
 
 

Thrilla in Manila, asiatisk restaurant på Amager

Byens første filippinske fusionsrestaurant - populær og sanselig jungleoplevelse.

Restaurantens hjemmeside

Som en ø i det Filippinske Hav byder Amager på asiatiske herligheder og byens første, filippinske fusionskøkken. Her får amagergenserne og resten af København et velafbalanceret mix af kulinariske smagskonstellationer, hints fra flere asiatiske køkkener, amerikansk grill til det spanske køkkens delevenlige anretninger. 

Lad mundvandet løbe og få dig en god jungleoplevelse, når du sætter dig til bords hos den populære, asiatiske restaurant. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THRILLA IN MANILA MED EARLY BIRD 

 

John&Woo, restaurant med brasserifornemmelser på Amager

Få et strejf af sydens sol og dufte i hyggelige bistrorammer på Amagerbro.

Restaurantens hjemmeside

Ejerne bag John&Woo er de to herrer, og gode venner, Sune og Michael, som selv ligger navne til Amagerbros hyggelige og lokale bistro.
Michael John Maze har skiftet solo-præstationerne, som tidligere ping-pong spillende mester, ud med et nyt og smagfuldt kapitel i restaurationsbranchen.

Sammen har det nye makkerpar samlet et team og skabt et nærværende, lokalt stamsted på Amager, hvor det hele spiller på og rundt om bordet.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ JOHN&WOO MED EARLY BIRD

 

One.Four.Eight, nordisk restaurant på Amager

Økologi og socialt caféliv i industrielle og farverige rammer ved Amager Strand.

Restaurantens hjemmeside

One.Four.Eight, også kendt som restaurant 148, er Amagers sociale café, der samler det gode selskab til uformel hygge og god mad. Det sociale caféliv er varemærket for 148, hvor personalet servicerer med et smil, yder en kyndig faglighed og varm gæstfrihed.

Med store glaspartier, har 148 kig til Amager Strand som nabo. De industrielle, rummelige rammer og stringente linjer brydes af en kulørt farvepalette, malerier og grøn decor.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ONE FOUR EIGHT MED EARLY BIRD 

 

Rasoi, populær, indisk restaurant på Amager

Traditionelt indisk køkken og nordisk design under VM-Bjerget til 4 stjerner i AOK.

Restaurantens hjemmeside
4-stjernet anmeldelse i Berlingske

Hos Rasoi forenes det bedste fra nordisk, rustikt design og autentisk, indisk køkken. Upolerede træplader og kardemomme kulminerer, og skaber nye (smags)oplevelser. Menuen skifter ca. hver tredje uge, er tilpasset både chili-Klaus og de mere sarte ganer - og er blevet et stamsted for den moderne amar'kaner.

I samarbejde med en garvet sommelier er der blevet udformet et vinkort, der kan matche de krydrede retter - selvom du selvfølgelig også kan skylle efter med en kølig King Fisher-øl eller cremet mango-lassi. Amager lokker med akitektioniske bygninger, og du finder Restaurant Rasoi under VM-bjerget, tegnet af BIG - Bjarke Ingels Group.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RASOI MED EARLY BIRD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Café Nöah (@cafenoeah)

Nöah, restaurant med havneudsigt på Amager

Unik, maritim placering og friske café favoritter.

Restaurantens hjemmeside

Med unik beliggenhed ned til Havnevigen på Islands Brygge, ligger de lokales favorit - Cafe Nöah. Her får du en formidabel maritim udsigt over det klare blå vand i havnen med arkitektonisk fornemt nybyggeri i baggrunden.
Café Nöah serverer friske råvarer, velsmag - sprøde salater til frokost og en saftig burger eller en cremet pastaret til aften. Prøv køkkenets veludrustede tapasbræt, der indeholder afbalancerede delikatesser fra middelhavskøkkenet. Du kan blandt andet sætte tænderne i smagsfulde kødudskæringer, lækre oste og frisklavede tapenader. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NOAH MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Grosen & Falkenbergs, husbådscharme på Amager

Maritim hygge og nordisk tapas hos vuggende husbåd på Christianshavn.

Restaurantens hjemmeside

Tag til øen, Amager, og træd ombord på vandet, hvor der siges Ohøj'. Grosen & Falkenbergs byder på ægte husbådshygge med dejlig udsigt til Københavns Havn.

Der er en maritim atmosfære og menukortet tager afsæt i det nordiske køkken, dets specialiteter og sæsonbetonede råvarer. Det er klassisk køkkenkunst - fuld af smag og med et flot blikfang. Hos Grosen & Falkenbergs tænker man bæredygtigt, så selvsom der både er fisk og saftige bøffer på menuen, vægtes grønt, økologi og lokale produkter højt.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ GROSEN & FALKENBERGS MED EARLY BIRD 

 

The Fat Pike, restaurant i Amagers gastronomiske pakhus

Manden bag Cofoco serverer maritime lækkerier og saftige bøffer i råt pakhus.

Restaurantens hjemmeside

På Islands Brygge, i det gamle, hyggelige havnekvarter, ligger et råt pakhus, der med sine historiske rammer charmerer og inviterer gæster på uformel spise med konceptet; value for money. 

Ejeren bag The Fat Pike er Torben Klitbo, stifter af Cofoco og populære restauranter som Høst, Scarpetta og LIama. Det upolerede Amager har smagspotens og fokus er maden hos The Fat Pike. Er du til god grillsmag, saftige bøffer og alt godt fra havet, så besøg Gedden på Amager. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THE FAT PIKE MED EARLY BIRD

 

Restaurant 56 Grader, Amagers gastronomiske restaurant

Nordisk gastronomi i hyggeligt, historisk pakhus.

Restaurantens hjemmeside

Indstiller du kompasset på 56 grader styrer du lige i retning af en særlig kulinarisk oplevelse med nærhed og nordisk i højsæde. I den historiske bygning fra midten af 1700-tallet fastholder mørke fritstående træbjælker og rå stenvægge et glimt af fortiden, der sammen med de klassiske møbler og varme belysning skaber et æstetisk udtryk, der forstærker den gode danske hygge. 

Restaurantens filosofi handler om økologi, bæredygtighed og gode lokale råvarer efter sæsonen, som bruges til at skabe nordisk kogekunst på højt plan.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ 56 GRADER MED EARLY BIRD

 

Historien om Amager

Det specialle ved Amager er byområdets variation: fra at være en forlængelse af Christianshavn, strækker Amager sig helt ud til Amager Strandpark, Dragør og endda Lufthavnen. Men Amager er ikke bare endnu et byområde; det er en ø i og for sig selv - bogstavligt talt. Amager er nemlig forbundet med Sjælland via broer og tunneller. 

Oprindeligt blev Amager indvundet fra Øresunds lave vande i 1600-tallet som landbrugs- og landområde, der bl.a. blev brugt til at dyrke afgrødre og forsyne dronning Elisabeth med grøntsager. Men i årene der kom, blev Amager omdannet til et område, hvor københavnerne afleverede deres affald - hereaf udtrykket 'lorteøen' -, indtil 1970'erne, hvor Amager blev det første område i København med organiseret affaldsordning.

I dag er store dele af natur- og skovområdet på Amager stadig bevaret, og bydelens bebyggelse består i højere grad end i resten af København af parcelhuskvarterer. Men udviklingsområderne Islands Brygge, Amager Strand, Ørestaden, Refshaleøen og Papirøren bidrager til førnævnte make-over af Amager, hvilket bl.a. har skabt en opblomstring af nye resturanter og cafeer. Og netop de attraktive, maritime dele af øen kan tage æren for, at København har vundet titlen som verdens bedste badeby, kåret af CNN. 2 ud af 3 grunde til Københavns kåring er netop at finde på Amager (hhv. Amager strand og Islands Brygge). Det er netop nogle af disse faktorer der gør Amager til et af det mest attraktive steder at kigge efter bolig. 

Amager blomstrer altså på alle måder, hvilket også kan mærkes på restaurantscenen. Så tag et smut til Amager og vær trendsætter for, hvor et lækkert måltid skal indtages i hovedstaden - endda med en 1/3 skåret af prisen, når du bestiller via Early Bird. 

 

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her:

Restauranter i Indre By

Restauranter på Nørrebro

Restauranter på Vesterbro

Restauranter Kødbyen

Restauranter på Østerbro

Restauranter i Frederiksberg

Restauranter på Christianshavn

Restauranter i Nordsjælland