11.3023.45
Restaurant Meille Aamanns Genbo Aamanns Replik Fromberg Goldie The Midwestern Diner Neighbourhood Nørrebro Neighbourhood Vesterbro Norrlyst Theo Væksthuset Gabrielle Odette Gemini Østeria Restaurant Kastrup Fort Bottega Estadio 1912 GORMs Magstræde 16 GORMs Nyhavn 14 Bjørn & Delfino Bistro Lupa Mela Trattoria Bollyfood Uncorkmywine Restaurant Mist 56 Grader Beyla Lumskebugten Dumpo NOHO The Secret Garden Krebsegaarden Restaurant Mes Restaurant Grønnegade Le Lac LUN Sazio Ticket Ansvar Brede Spisehus Oranje Den Lille Fede Rebel Palazzo Diner The Socialist Dinner Club Spisestuen H15 San Marco JUNIOR Ravnsborg Kitchen & Bar PULS Osteria Nana Issei Salon 39 Peter Liep's Hus Carl's Øl & Spisehus Salon de Annam Brasserie Sài Gòn Restaurant BØF ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Sans Souci The Shrimp Il Rosmarino NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Yaffa Panza Alexander's Bistro Dining Room Darling Bistro & Bar FRB Rådhuskælder Noku Sushi Le Coq en Pâte John&Woo Nordhavn John&Woo Midori - Izakaya & Sake Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Zahida Kung Fu II El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset Strandmøllekroen Temporada Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight La Pausa Morsel Bao Østerbro Morsel Bao Frederiksberg Havfruen La Posata Kumokumo Yankii Sushi Pintxos El Meson Dej Kødbyen BrewPub TAPS Winebar Bistro Cocorico Hot Pot Republic Famosi e Golosi Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid UMA San Giorgio Limone Piazza The Vietnamese Helenekilde Badehotel Mercante Aristo La Rocca Tango y Vinos Rasoi Restaurant Fabio Le Pavé Restaurant Nyboder Wining & Dining Ponte Vecchio Le Basilic Taco Bello Duero Little Brother Nyhavn 41 Nöah Angelini BUKA Kinome Dej Magasin Ferment Samvær RE Cucina L'Imperatore El Cava Det Simrer Olufs Taverna Terra Mia Evoo Chez l'ami
Testing
9

København

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Væksthuset

København

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her:

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfaren kok (Kødbyens Fiskebar)
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter den danske designklassiker Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I køkkenet står amerikanske Erin Sykes, der med en fortid fra den Michelin anbefalede restaurant Kødbyens Fiskebar, bringer et moderne perspektiv på bæredygtighed til Væksthuset. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.