11.3023.45
Plates Christianshavn Hummer Bistro Summér Pier 3 Flavour Bastards Norrlyst Theo Odette Væksthuset Gemini Gabrielle Restaurant Grønnegade Rosé Rosé Aamanns Genbo Sole Factory GORMs Magstræde 16 GORMs Nyhavn 14 Bjørn & Delfino OTTETTO Issei Salon 39 Fromberg Bryggerens Spisekammer Il Rosmarino Yaffa Darling Bistro & Bar Le Coq en Pâte Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Kung Fu II Restaurant Tight Morsel Bao Østerbro Morsel Bao Frederiksberg PULS Yankii Sushi Pintxos El Meson BrewPub Hot Pot Republic UMA Limone Piazza Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Fabio Le Pavé Ponte Vecchio The Midwestern Diner Duero Nöah Terra Mia Ravnsborg Kitchen & Bar Bistro Mig og Annie Bistro RK Koefoed Sukaiba Abigail Almanak i Operaen Bistro Lupa Beyla Restaurant 1971 Angelini Olea Kitchen and Bar Patagonia Grill Pulpo Lumskebugten Bottega Estadio 1912 Brasserie Martha SEANERY H15 Fragthallen Vesterhus Caronte Beviamo Østeria No Deux Rebel Dumpo NOHO GORMs Ørestad Mela Trattoria Brede Spisehus Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Krebsegaarden Le Lac LUN Sazio Ansvar Ansvar Lounges Oranje Palazzo Diner San Marco JUNIOR Osteria Nana Peter Liep's Hus Salon de Annam Brasserie Sài Gòn ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn Garden Zahida El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset Strandmøllekroen Temporada Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud La Pausa Havfruen Dej Kødbyen Bistro Cocorico Famosi e Golosi Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio The Vietnamese Helenekilde Badehotel Tango y Vinos Restaurant Nyboder Wining & Dining Le Basilic Taco Bello BUKA Kinome Dej Magasin Ferment RE Cucina El Cava Det Simrer Sàigòner Bistro
Testing
9

København

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Væksthuset

København

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfaren kok (Kødbyens Fiskebar)
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter den danske designklassiker Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I køkkenet står amerikanske Erin Sykes, der med en fortid fra den Michelin anbefalede restaurant Kødbyens Fiskebar, bringer et moderne perspektiv på bæredygtighed til Væksthuset. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.