11.3023.45
Beyla Pulpo Norrlyst Theo SEANERY Aamanns Replik H15 Fragthallen Caronte Mama No Deux Rosé Rosé Aamanns Genbo Restaurant Grønnegade Restaurant Mes Odette Væksthuset Gemini Rebel Gabrielle Dumpo Sole Factory Restaurant Meille NOHO GORMs Magstræde 16 Bjørn & Delfino Rungsted Kro Le Lac LUN Sazio Restaurant Mist Issei Salon 39 Fromberg Carl's Øl & Spisehus Brasserie Sài Gòn ONE TEN Il Rosmarino Neighbourhood Vesterbro NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Hellerup Yaffa Alexander's Bistro Darling Bistro & Bar FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte Hooked Klosterstræde Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Zahida El Tapeo de Cervantes Strandmøllekroen Temporada Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Morsel Bao Østerbro Morsel Bao Frederiksberg PULS Yankii Sushi Pintxos El Meson TAPS Winebar Bistro Cocorico Hot Pot Republic Famosi e Golosi UMA San Giorgio Limone Piazza The Vietnamese Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Le Basilic The Midwestern Diner Duero Dammbergs Ølmagasin Nöah Kinome Ferment RE Cucina Terra Mia Bistro Mig og Annie Sàigòner Bistro L'Imperatore Almanak i Operaen Bistro Lupa Lumskebugten Bottega Estadio 1912 Beviamo Østeria Emilio GORMs Nyhavn 14 GORMs Ørestad Mela Trattoria Brede Spisehus Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Krebsegaarden Ansvar OTTETTO Oranje Palazzo Diner The Socialist Dinner Club H15 Spisestuen San Marco JUNIOR Osteria Nana Peter Liep's Hus Salon de Annam Restaurant BØF Smör KAYs Fuego Asador Uncorkmywine ROOTS Sydhavn Panza John&Woo Nordhavn Hooked Nørrebro Kung Fu II Hatoba Islands Brygge Spisehuset Restaurant Tight La Pausa Havfruen Kumokumo Dej Kødbyen BrewPub Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Helenekilde Badehotel Aristo La Rocca Tango y Vinos Rasoi Restaurant Nyboder Taco Bello Little Brother Nyhavn 41 Chez l'ami BUKA Dej Magasin El Cava Det Simrer Ravnsborg Kitchen & Bar Café Segalls
Testing
9

København

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Væksthuset

København

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfaren kok (Kødbyens Fiskebar)
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter den danske designklassiker Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I køkkenet står amerikanske Erin Sykes, der med en fortid fra den Michelin anbefalede restaurant Kødbyens Fiskebar, bringer et moderne perspektiv på bæredygtighed til Væksthuset. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.