11.3023.45
Pulpo Aamanns Replik Beviamo Mama Rosé Rosé Aamanns Genbo Restaurant Grønnegade Rebel Gabrielle Dumpo Restaurant Meille NOHO GORMs Magstræde 16 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort Le Lac Sazio OTTETTO Restaurant Mist H15 Spisestuen Issei Salon 39 Fromberg Goldie Carl's Øl & Spisehus Brasserie Sài Gòn Restaurant BØF ONE TEN Il Rosmarino Neighbourhood Vesterbro NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Hellerup Dining Room Darling Bistro & Bar Le Coq en Pâte Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Zahida Kung Fu II El Tapeo de Cervantes Strandmøllekroen Temporada Morsel Bao Østerbro Morsel Bao Frederiksberg Yankii Sushi Pintxos El Meson Bistro Cocorico Famosi e Golosi UMA San Giorgio Limone Piazza Restaurant Fabio Le Pavé Ponte Vecchio Le Basilic Taco Bello The Midwestern Diner Duero Dammbergs Ølmagasin Chez l'ami Nöah Kinome Ferment RE Cucina Det Simrer Terra Mia Ravnsborg Kitchen & Bar Bistro Mig og Annie Sàigòneer Bistro The Caribbean Housewife Almanak i Operaen Bistro Lupa Beyla Lumskebugten Saji Norrlyst Theo SEANERY H15 Fragthallen Bottega Estadio 1912 No Deux Østeria Restaurant Mes Odette Væksthuset Gemini Sole Factory Emilio GORMs Nyhavn 14 Brede Spisehus Bollyfood Krebsegaarden LUN Ansvar Oranje Palazzo Diner The Socialist Dinner Club San Marco JUNIOR Osteria Nana Peter Liep's Hus Salon de Annam Smör KAYs Fuego Asador Uncorkmywine ROOTS Sydhavn Yaffa Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn Hatoba Islands Brygge Spisehuset Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight La Pausa PULS Havfruen Kumokumo Dej Kødbyen BrewPub TAPS Winebar Hot Pot Republic Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo La Rocca Tango y Vinos Rasoi Restaurant Nyboder Wining & Dining Little Brother Nyhavn 41 BUKA Dej Magasin L'Imperatore El Cava Café Segalls
Testing
9

København

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Væksthuset

København

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfaren kok (Kødbyens Fiskebar)
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter den danske designklassiker Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I køkkenet står amerikanske Erin Sykes, der med en fortid fra den Michelin anbefalede restaurant Kødbyens Fiskebar, bringer et moderne perspektiv på bæredygtighed til Væksthuset. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.