11.3023.45
Koefoed Hummer Bistro Summér Pier 3 Sazio Aamanns 1921 The Caribbean Housewife Aamanns Genbo El Goldie UMA Ponte Vecchio Taco Bello Nöah Ravnsborg Kitchen & Bar Lago Texture Restaurant von Edel Norrlyst i Tårnet Bistro Lupa SULT Nærvær Le Week-End Almanak i Operaen SILO Bistro RK Plates Christianshavn Mølr Spisebar i SILO Bruce Sukaiba Beyla Oasis Vinbar Picniq Lumskebugten Theo Væksthuset Kjærbøllings Hus Norrlyst Restaurant Grønnegade Odette Gemini Gabrielle Flavour Bastards Restaurant 1971 Rebel Bottega Estadio 1912 Copenhagen Pier Table Vinøs Zeleste Pulpo Brasserie Martha SEANERY H15 Fragthallen Vesterhus Caronte Den lille restaurant Beviamo Østeria Rosé Rosé No Deux Sole Factory Huks Fluks NOHO Nyhavns Færgekro GORMs Magstræde 16 GORMs Nyhavn 14 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Mela Trattoria Brede Spisehus Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Krebsegaarden Italgastro Temporada Le Lac LUN Ansvar Ansvar Lounges OTTETTO Oranje Palazzo Diner San Marco JUNIOR Osteria Nana Issei Salon 39 Fromberg Peter Liep's Hus Bryggerens Spisekammer Salon de Annam Brasserie Sài Gòn Cap Horn ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Il Rosmarino Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Angelini Panza Alexander's Bistro Darling Bistro & Bar FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte John&Woo Nordhavn Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Zahida Kung Fu II El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset Strandmøllekroen Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight La Pausa PULS Havfruen Yankii Sushi Pintxos El Meson Dej Kødbyen BrewPub Bistro Cocorico Hot Pot Republic Famosi e Golosi Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio Limone Piazza The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Fabio Le Pavé Restaurant Nyboder Wining & Dining Le Basilic Della Piazza BUKA Kinome Dej Magasin Deligreco Ferment Bistro Mig og Annie Sàigòner Bistro RE Cucina El Cava Det Simrer Terra Mia
Testing
9

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Væksthuset

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfarne kokke
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter den danske designklassiker Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I det åbne køkken tilberedes menuen af kokke med erfaring fra Michelin-verdenen. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.