11.3023.45
Bistro Summér Pier 3 Flavour Bastards Theo Odette Væksthuset Gemini Gabrielle Plates Christianshavn Pulpo Aamanns Replik H15 Fragthallen Caronte Beviamo Mama Rosé Rosé Aamanns Genbo Restaurant Mes Rebel Restaurant Meille NOHO GORMs Magstræde 16 GORMs Nyhavn 14 GORMs Ørestad Rungsted Kro LUN Sazio Fromberg Carl's Øl & Spisehus Brasserie Sài Gòn ONE TEN Il Rosmarino NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Hellerup Darling Bistro & Bar Le Coq en Pâte Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Zahida Kung Fu II El Tapeo de Cervantes Strandmøllekroen Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Morsel Bao Østerbro Morsel Bao Frederiksberg PULS Yankii Sushi Pintxos El Meson Hot Pot Republic UMA Limone Piazza The Vietnamese Aristo Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Taco Bello Duero Nöah Kinome Ferment RE Cucina Terra Mia Ravnsborg Kitchen & Bar Bistro Mig og Annie Sàigòner Bistro El Goldie Abigail Almanak i Operaen Norrlyst Bistro Lupa Beyla Olea Kitchen and Bar Patagonia Grill Lumskebugten Bottega Estadio 1912 Brasserie Martha SEANERY Vesterhus Østeria No Deux Restaurant Grønnegade Dumpo Sole Factory Bjørn & Delfino Mela Trattoria Brede Spisehus Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Krebsegaarden Le Lac Ansvar OTTETTO Oranje Palazzo Diner San Marco JUNIOR Osteria Nana Issei Salon 39 Peter Liep's Hus Salon de Annam Smör KAYs Fuego Asador ROOTS Sydhavn Yaffa Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn Hatoba Islands Brygge Spisehuset Temporada Restaurant Tight La Pausa Havfruen Dej Kødbyen BrewPub Bistro Cocorico Famosi e Golosi Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio Helenekilde Badehotel La Rocca Tango y Vinos Rasoi Restaurant Nyboder Le Basilic BUKA Dej Magasin El Cava Det Simrer
Testing
9

København

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Væksthuset

København

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi af Michelin erfaren kok til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfaren kok (Kødbyens Fiskebar)
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter den danske designklassiker Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I køkkenet står amerikanske Erin Sykes, der med en fortid fra den Michelin anbefalede restaurant Kødbyens Fiskebar, bringer et moderne perspektiv på bæredygtighed til Væksthuset. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.