11.3023.45
Sukaiba Væksthuset Lago Gemini Sazio Koefoed Dhaba Hummer Bistro Summér The Vietnamese Table Pier 3 Garden Temporada tapas Fromberg Alexander's Bistro Kung Fu II Trattoria Sud Yankii Sushi Limone Piazza La Rocca Ponte Vecchio Taco Bello Aamanns 1921 Aamanns Replik The Midwestern Diner Nöah Texture Bistro Lupa Bibendum RADIO Nögen Uní Cadence Carlsberg Byen Lumskebugten Almanak i Operaen Empty the Lago Abigail Oasis Vinbar Rebel Norrlyst i Tårnet Bar Somm' Gabrielle Norrlyst Tiger Lily MAYA Theo NU & DA - Dansk Bistro Restaurant Grønnegade Nærvær Odette Beyla Kjærbøllings Hus Discoteca Eatery NENI Hans Christian’s ÉLAN Phonk SILO Brasserie Saigon UVA SULT Bottega Estadio 1912 Restaurant von Edel Le Week-End Café Valkenborg RUGSTIK Mølr Spisebar i SILO Bruce Oranje La Casa Rotonda El Meson Lorraine Picniq Nomad Day Bar & Café Flavour Bastards Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Vinøs Zeleste Pulpo Brasserie Martha Beviamo Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Vesterhus Caronte La Madeleine No Deux Sole Factory Huks Fluks Krebsegaarden Nyhavns Færgekro Magstræde 16 Nyhavn 14 Bjørn & Delfino Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort Italgastro Le Lac LUN Palazzo Diner Kargo Apartment Issei Peter Liep's Hus Bryggerens Spisekammer Vagns kaffe & vinbar Salon de Annam Cap Horn ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Il Rosmarino Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Angelini Panza FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Darling Bistro & Bar Zahida Hatoba Islands Brygge Strandmøllekroen Terra Mia Pizzeria MaMeMi Restaurant Tight Famosi e Golosi Pintxos Hot Pot Republic PULS BrewPub Bistro Cocorico Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo Rasoi Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Le Basilic Della Piazza BUKA Kinome Ferment Sàigòner Bistro RE Cucina Det Simrer
Testing
9

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Væksthuset

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfarne kokke
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter designklassikeren Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I det åbne køkken tilberedes menuen af kokke med erfaring fra Michelin-verdenen. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.