Opdateret 25.08.2021

Find det perfekte steakhouse blandt denne håndplukkede liste over steder, hvor du kan spise en god og saftig bøf på restaurant i København. Med restaurant-tjenesten earlybird.dk får du 1/3 skåret af prisen på udvalgte steak restaurants.

Steakhouse i København er i dag et velkendt fænomen, og hver eneste weekend strømmer københavnere til de mange restauranter for at få serveret en tretrinsraket af sprøde fritter, cremet bearnaise og ikke mindst møre bøffer på Københavns steakhouses.

Steakhouse - et klassisk amerikansk koncept

Det klassiske steakhouse har sin oprindelse i Amerika tilbage i slutningen af 1800-tallet, hvor det opstod som en udløber af de traditionelle barer og kroer. Siden har amerikanernes umættelige hang til store saftige bøffer medført, at enhver by med respekt for sig selv er indehaver af et ordentligt steakhouse. Det gælder også i Danmark, hvor der er masser af muligheder for at få serveret veltilberedt kød i København og mange andre af landets byer.

 

Bøffer i København til attraktive priser

Du finder et udbud af kvalitets-steakhouses hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære steder at spise steaks i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke steakhouses i København du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af KUL (@tight_restaurant)

Restaurant Tight, lækre steaks i København K

Steakhouse med ekstra smagspotent på grill-magien

Restaurantens hjemmeside

Tight er mere end bare et steakhouse, der serverer perfekte, grillede bøffer. Nuancerne spænder fra et amerikansk steakhouse til en gang australsk surf'n turf og Frankrigs raffinerede, velafbalancerede smagsgivere og klassiske retter. 
 
Tight indbyder til leben og hyggelige middage i de stemningsfulde, rå rammer. Murstensvægge, bærende bjælker og autentisk belysning danner rammerne hos denne perle af et moderne steakhouse. Hele 4 etager og små hyggekroge indbyder til gode restaurantstunder.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TIGHT MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Asador, steakhouse på Christianshavn

Hyggeligt bøfhus byder på møre og saftige argentinske bøffer.

Restaurantens hjemmeside

Det hyggelige kælderlokale ud til kanalen på Christianshavn danner ramme for det argentinske steakhouse, Asador. Her går kød og kvalitet hånd-i-hånd og Politikens madanmelder, Helle Brønnum Carlsen, anbefaler netop dette steakhouse for den hyggelige stemning og det saftige kød. 

Bag navnet Asador gemmer sig en reference til maestroen bag grillen (asado). Det er derfor ikke nogen stor overraskelse, at man hos steakhouse Asador finder saftigt og mørt kød, som er tilberedt over åben grill. Specialiteten på menukortet er bøfferne fra fritgående Aberdeen Angus-kvæg, som alle kødelskere vil nyde at sætte tænderne i.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ASADOR MED EARLY BIRD 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af @bistro1620

Restaurant Bistro 1620, steakouse med gode bøffer på Vesterbro

Spis franske bistro herligheder og den perfekte steak

Restaurantens hjemmeside

Spis frilandskød og sæsonbetonet grønt med omtanke for miljøet. Søger du et steakhouse med gode bøffer, lækkert tilbehør og vibrerende leben? Så besøg Bistro 1620 på Vesterbro Torv.
Den populære bistro fusionerer mellem de franske og danske goder og serverer alt fra gode steaks til fiskeretter og delikate dessertanretninger.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BISTRO 1620 MED EARLY BIRD 
 

Restaurant Bastards, et steakhouse der kan grille i København K

Industriel New Yorker stemning og moderne steakhouse til 4 stjerner i Berlingske.

Restaurantens hjemmeside
4-stjernet anmeldelse i Berlingske

På Bastards lever de efter mantraet “Gentlemen by day. Bastards by night.
Connaisseurs by choice”. 'Gentlemen by day' refererer til serviceniveauet, de sætter en dyd i at holde højt. 'Bastards by night' betegner det rå interiør og industrielle design i restauranten.
‘Connaisseurs by choice’ kommer til udtryk i gastronomien, der er baseret på friske, bæredygtige og lokale råvarer med lækre steaks på menuen. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BASTARDS MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Bøf & Ost, populært steakhouse i København K

Klassiske franske brasserie-retter og saftige steaks hos Bøf & Ost på Gråbrødretorv.

Restaurantens hjemmeside

I hjertet af København på det smukke Gråbrødretorv finder du Bøf & Ost i historiske og stemningsfulde lokaler. Restauranten har siden 1972 serveret klassiske, franske brasserie-retter af sæsonens bedste råvarer. 

Gråbrødretorvs eget steakhouse serverer de bedste udskæringer af okse- og kalvekød. Dertil er et velassorteret udvalg af gode franske og danske oste, fra danske og europæiske osterier. Bøf & Ost er et steakhouse i København, hvor du finder noget for enhver smag. Spis tartare frites, Boeuf Bearnaise eller måske dagens fisk.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BØF & OST MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Fuego, argentinsk steakhouse i København K

Autentisk steakhouse med argentinske udskæringer ved Det Kongelige Teater.

Restaurantens hjemmeside

Bag Det Kongelige Teater på Holbergsgade i Indre By finder du Fuego, som er et moderne argentinsk steakhouse. Ejerne af restauranten er fra Mexico og Patagonien i det sydlige Argentina.

Køkkenet er argentinsk-inspireret og har taget hjemlandets traditioner for tilberedning af kødkvæg med sig.
Er du bøf-glad, bør du besøge dette charmerende steakhouse i København. Stil sulten på saftigt, grillet kød og oplev den sydamerikanske tilgang til livet og tilbagelænede mañana-tempo, som dette steakhouse oser af.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FUEGO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant MØR, mørt kød hos Vesterbros populære steakhouse 

Steakhouse med mørt kvalitetskød og grillede fristelser.

Restaurantens hjemmeside

I Kødbyen ligger et steakhouse, der inviterer på proteinfyldte retter. Kokken tilbereder kvalitetskvæget med rig fedtmarmorering på den glohede KOPA-grill. 

Men selvom du ikke tilhører den kødelskende skare, er der god mulighed for at få et lækkert måltid på MØR. Fjerkræ, fisk og grøntsager tilberedes også med omhu med ild, røg og kul. Til at styre de velsmagende kreationer på de dansende flammer står chefkok Thomas Lund, der før har udfoldet sine kompetencer på den Michelin-bestjernede restaurant Studio.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MØR MED EARLY BIRD 
 

Historien om Steakhouse

Det amerikanske steakhouse-koncept er blevet eksporteret til resten verden. I alle storbyer kloden rundt, herunder København, kan du finde et steakhouse efter amerikansk tradition. Amerika er dog stadig førende når det kommer til de saftige bøffer. Peter Luger Steakhouse, hvis porterhouse beskrives som 'breathtaking', står som et fyrtårn, som steakhouses i København og resten af verden navigerer efter. 

Det klassiske amerikanske steakhouse blev importeret til Danmark i 1971, da A Hereford Beefstouw åbnede dørene for første gang. Det var dog Herning, der kunne bryste sig af at have det første steakhouse, og ikke København. Danskerne blev hurtigt forelsket i konceptet og ikke lang tid efter åbnede det første steakhouse i København. 

De første der for alvor fik fænomenet steakhouse ud til den brede befolkning var restaurantkæden Jensens Bøfhus, der i midten af 80’erne leverede steaks til København og resten af landet. Meget er dog sket siden de midt i 80’erne åbnede deres egen fortolkning af et steakhouse i København og op igennem 90’erne serverede bøffer, der blev kørt igennem en stegemaskine og serveret til masserne, akkompagneret af tvivlsomme bådkartofler og ditto sauce. 

Steakhouse oplevede i midten af nullerne starten på en ny guldalder, da flere etablerede kokke i København igen ville tage udgangspunkt i det klassiske amerikanske steakhouse. 

Her ville man igen finde ind til kernen af de klassiske dyder, som steakhousene oprindeligt var blev elsket for; få gode retter baseret på oksekød. 

Centralt i den nye guldalder af steakhouses i København står michelin-kokken Rasmus Oubæk, der med åbningen af Restaurant Oubæk, som sidenhen blev til Rebel, bidrog til, at der igen blev serveret treenigheden af kød, fritter og bearnaise i den ypperste kvalitet for de københavnske kødelskere. Rebel er i dag med i restaurant-tjenesten Early Bird, ligesom Restaurant Oubæk var det. 

Med Københavns genfundne kærlighed til den saftige bøf ser endnu flere steakhouses dagens lys. Samtidig forsøger flere restauratører at bevæge i andre retninger end den klassiske amerikanske tradition. Det har betydet, at flere steakhouses i København, som har deres udgangspunkt i det Sydamerikanske, har fået fodfæste på den gastronomiske scene. 

Er du sulten på en anden madoplevelse i København?

Hos Early Bird er vi stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af restauranter, der hver har sit særpræg, som giver dig en spiseoplevelse med gode minder.

Du har rig mulighed for at gå på opdagelse blandt Københavns spisesteder – og hvorfor ikke gøre det med 1/3 skåret af prisen?


Er du lækkersulten efter retter fra et bestemt land eller køkken, kan du finde inspiration gennem vores guides til de mange forskellige køkkener i København her:

Italienske restauranter i København

Franske restauranter i København

Sushi-restauranter i København

Tapas & spanske restauranter i København

Asiatiske spisesteder i København

Dansk/nordiske restauranter i København

Japanske restauranter i København

Indiske restauranter i København

Thai restauranter i København

Michelin restaurant i København