Opdateret 26.08.2022

Find det perfekte steakhouse blandt denne håndplukkede liste over steder, hvor du kan spise en god og saftig bøf på restaurant i København med restaurant-tjenesten earlybird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Steakhouse i København er i dag et velkendt fænomen, og hver eneste weekend strømmer københavnere til de mange restauranter for at få serveret en tretrinsraket af sprøde fritter, cremet bearnaise og ikke mindst møre bøffer på Københavns steakhouses.

Steakhouse - et klassisk amerikansk koncept

Det klassiske steakhouse har sin oprindelse i Amerika tilbage i slutningen af 1800-tallet, hvor det opstod som en udløber af de traditionelle barer og kroer. Siden har amerikanernes umættelige hang til store saftige bøffer medført, at enhver by med respekt for sig selv er indehaver af et ordentligt steakhouse. Det gælder også i Danmark, hvor der er masser af muligheder for at få serveret veltilberedt kød i København og mange andre af landets byer.

 

Bøffer i København til attraktive priser

Du finder et udbud af kvalitets-steakhouses hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære steder at spise steaks i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke steakhouses i København du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!


 

Restaurant Salon 39, saftige steaks på Frederiksberg

En ægte Frederiksberg klassiker - kombineret cocktailbar og restaurant med franske noter.
Restaurant website


Salon 39 er det mondæne Frederiksbergs klassiske spisested. En moderne restaurant, som i sin tid blev sat på benene Mads R. M., der idag af ejer af den Michelin anbefalede restaurant Meille.

Hos Salon 39 serveres der grillretter á fransk karakter: en klassisk steak frites med dertilhørende franske druer i glasset.

Besøg et moderne steakhouse, Salon 39, og smag på et fransk-inspireret menukort med danske, sæsonråvarer i centrum. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SALON 39 MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Tight, lækre steaks i København K

Kulinariske smagskonstellationer, godt grillet kød og autentiske, stemningsfulde rammer.
Restaurant website


Tight er mere end bare et steakhouse, der serverer perfekte, grillede bøffer. Nuancerne spænder fra et amerikansk steakhouse til en gang australsk surf'n turf og Frankrigs raffinerede, velafbalancerede smagsgivere og klassiske retter. 
 
Tight indbyder til leben og hyggelige middage i de stemningsfulde, rå rammer. Murstensvægge, bærende bjælker og autentisk belysning danner rammerne hos denne perle af et moderne steakhouse. Hele 4 etager og små hyggekroge indbyder til gode restaurantstunder.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TIGHT MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Asador, steakhouse på Christianshavn

Saftige bøffer og fyldig vinprofil hos Christianhavns hyggelige, argentinske bøfhule.
Restaurant website

Det hyggelige kælderlokale ud til kanalen på Christianshavn danner ramme for det argentinske steakhouse, Asador. Her går kød og kvalitet hånd-i-hånd og Politikens madanmelder, Helle Brønnum Carlsen, anbefaler netop dette steakhouse for den hyggelige stemning og det saftige kød. 

Bag navnet Asador gemmer sig en reference til maestroen bag grillen (asado). Det er derfor ikke nogen stor overraskelse, at man hos steakhouse Asador finder saftigt og mørt kød, som er tilberedt over åben grill. Specialiteten på menukortet er bøfferne fra fritgående Aberdeen Angus-kvæg, som alle kødelskere vil nyde at sætte tænderne i.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ASADOR MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Fuego, argentinsk steakhouse i København K

Autentisk og flot argentinsk bøfhus ved Det Kongelige Teater.
Restaurant website

Bag Det Kongelige Teater på Holbergsgade i Indre By finder du Fuego, som er et moderne argentinsk steakhouse. Ejerne af restauranten er fra Mexico og Patagonien i det sydlige Argentina.

Køkkenet er argentinsk-inspireret og har taget hjemlandets traditioner for tilberedning af kødkvæg med sig.
Er du bøf-glad, bør du besøge dette charmerende steakhouse i København. Stil sulten på saftigt, grillet kød og oplev den sydamerikanske tilgang til livet og tilbagelænede mañana-tempo, som dette steakhouse oser af.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FUEGO MED EARLY BIRD 



 

Historien om Steakhouse

Det amerikanske steakhouse-koncept er blevet eksporteret til resten verden. I alle storbyer kloden rundt, herunder København, kan du finde et steakhouse efter amerikansk tradition. Amerika er dog stadig førende når det kommer til de saftige bøffer. Peter Luger Steakhouse, hvis porterhouse beskrives som 'breathtaking', står som et fyrtårn, som steakhouses i København og resten af verden navigerer efter. 

Det klassiske amerikanske steakhouse blev importeret til Danmark i 1971, da A Hereford Beefstouw åbnede dørene for første gang. Det var dog Herning, der kunne bryste sig af at have det første steakhouse, og ikke København. Danskerne blev hurtigt forelsket i konceptet og ikke lang tid efter åbnede det første steakhouse i København. 

De første der for alvor fik fænomenet steakhouse ud til den brede befolkning var restaurantkæden Jensens Bøfhus, der i midten af 80’erne leverede steaks til København og resten af landet. Meget er dog sket siden de midt i 80’erne åbnede deres egen fortolkning af et steakhouse i København og op igennem 90’erne serverede bøffer, der blev kørt igennem en stegemaskine og serveret til masserne, akkompagneret af tvivlsomme bådkartofler og ditto sauce. 

Steakhouse oplevede i midten af nullerne starten på en ny guldalder, da flere etablerede kokke i København igen ville tage udgangspunkt i det klassiske amerikanske steakhouse. 

Her ville man igen finde ind til kernen af de klassiske dyder, som steakhousene oprindeligt var blev elsket for; få gode retter baseret på oksekød. 

Centralt i den nye guldalder af steakhouses i København står michelin-kokken Rasmus Oubæk, der med åbningen af Restaurant Oubæk, som sidenhen blev til Rebel, bidrog til, at der igen blev serveret treenigheden af kød, fritter og bearnaise i den ypperste kvalitet for de københavnske kødelskere. Rebel er i dag med i restaurant-tjenesten Early Bird, ligesom Restaurant Oubæk var det. 

Med Københavns genfundne kærlighed til den saftige bøf ser endnu flere steakhouses dagens lys. Samtidig forsøger flere restauratører at bevæge i andre retninger end den klassiske amerikanske tradition. Det har betydet, at flere steakhouses i København, som har deres udgangspunkt i det Sydamerikanske, har fået fodfæste på den gastronomiske scene. 

Er du sulten på en anden madoplevelse i København?

Hos Early Bird er vi stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af restauranter, der hver har sit særpræg, som giver dig en spiseoplevelse med gode minder.

Du har rig mulighed for at gå på opdagelse blandt Københavns spisesteder – og hvorfor ikke gøre det med 1/3 skåret af prisen?


Er du lækkersulten efter retter fra et bestemt land eller køkken, kan du finde inspiration gennem vores guides til de mange forskellige køkkener i København her: