Opdateret 21.10.2021

Find håndplukkede restauranter på Østerbro og få 1/3 skåret af prisen med restaurant-tjenesten Early Bird.

Østerbro er et af de mest attraktive områder i København med grønne åndehuller, brede boulevarder og rolig atmosfære.

I den pæne bydel kan du også opleve kulinariske præstationer fra delikatesseforretninger til Michelin udmærkede restauranter. På Østerbro træffer du eksempelvis den 3-stjernede Michelin restaurant Geranium, Kiin Kiins vegetariske lillesøster Veve og den grønne restaurant Gro Spiseri, med egen tagfarm på toppen af Nellemannhuset.
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter på Østerbro hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter på Østerbro, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!
 

Restaurant RALPHs, Østerbro

Velkomponeret koncept med solidt gastro- og vinkort begejstrer Østerbros lokale.

Restaurantens hjemmeside

Tæt ved Lille Trianglen ligger en lokal perle med rendyrkede fristelser på glas og appetitvækkende tallerkenanretninger. Ejer, Ralph Marker, lægger ikke skjul på, at maden og vinkortet er de centrale spillere hos ‘Ralphs. 

Traditionelle, franske smage med nordisk indspark og sydeuropæiske druer lokker på dagens menukort. Hos RAPLHs får du solidt håndværk, servicering i øjenhøjde og 3 retter med både kød, fisk og grønne sides på menuen. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RALPHS MED EARLY BIRD 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Bistro Lupa (@bistro_lupa)

Restaurant Bistro Lupa, Østerbro

Tidl. Michelin kokke bag Københavns bedst anmeldte restaurant på Tripadvisor.

Restaurantens hjemmeside
Topplacering på Tripadvisor

Det plantebaserede bistrokøkken er blevet Østerbros nye hit, og har på rekordtid indtaget 1. pladsen på Tripadvisor som værende Københavns bedst anmeldte restaurant ud af godt 2000 restauranter. 

Denne populære restaurant serverer moderne, ærlig bistromad, og gourmanden kan flotte sig med grønne, nordiske retter met et twist. Menuen tilberedes af garvede Michelin-erfarne kokke (tidl. Realis & Chateaux og Grand Tables Du Monde), og der er både økologiske råvarer og biodynamisk vine at spise og drikke sig mæt i her på Østerbro.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BISTRO LUPA MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Bistro Cocorico, Østerbro

Charmerende bistro med fransk velsmag og velvære på menukortet.

Restaurantens hjemmeside

Østerbro er blevet en eftertragtet perle med cafe-inspirerede bistroer. Er du til Le Coq en Pâtes' menukort på Østerbro?, så bør du også besøge Bistro Cocorico i samme nabolag.

Ejeren her er selv samme Frederic, som også styrer slagets gang på 'hanekyllingen'. Hans passion for fransk velsmag oser langt væk. Her emmer menukortet af franske goder, populære klassikere som steak tatare, raffinerede retter med kød, saucer og garniture, bløde og intense oste og fyldige, runde vine.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BISTRO COCORICO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant L’Imperatore, Østerbro

Italienske specialiteter fra siciliansk-fødte chefkok Armando anmeldes til 4 stjerner.

Restaurantens hjemmeside
4-stjernet anmeldelse i Berlingske

I hjertet af Østerbro, på hjørnet af Olufsvej - mellem Trianglen og Brumleby - finder du den siciliansk inspirerede restaurant, L’imperatore. Her kan man mæske sig i sicilianske specialiteter. Den italienske køkkenchef, Armando Di Raffaele, er opflasket med restaurantbranchen, da han som ung arbejdede i sin fars restaurant på Sicilien. Med restaurantblod i årene, har han fagre forudsætninger for at drive L’Imperatore på Østerbro og berige København med siciliensk gastronomi.

L’imperatore betyder ’kejser’ på italiensk og lever ifølge Berlingskes anmelder op til det prætentiøse navn, da han udnævner restauranten til "Kejseren af Olufsvej" og kvitterer med 4 stjerner.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ L'IMPERATORE MED EARLY BIRD 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Det simrer (@detsimrer)

Restaurant Det Simrer, Østerbro

Bæredygtig og økologisk slowfood på Østerbro.

Restaurantens hjemmeside

Som navnet indikerer, simrer maden på Melchiors Plads 3 på Østerbro. Her får du serveret velkendt og hjemmelig slow-food med fokus på økologi og bæredygtighed. Den smagsfulde comfort-food bærer præg af omhyggelig kælen og kærlighed til råvarerne. Kvalitet og økologi er i højsædet hos restaurant Det Simrer, og der bestræbes altid på arbejde med økologiske og biodynamiske råvarer fra lokale og nationale leverandører, i det omfang det er muligt.

Herudover bidrager Det Simrer også til miljøet, hvilket afspejles i en række kreative tiltag. Restauranten fører bl.a. øl uden E-numre, reducerer madspild og sparer på el og vand - f.eks. ved fermentering af specialiteter.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DET SIMRER MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Le Coq en Pâte, Østerbro

Autentisk fransk bistro med nutidigt præg på Østerbro.

Restaurantens hjemmeside

Le Coq en Pâte er en lille, intim, ærkefransk bistro på Østerbro, som serverer autentisk fransk mad, med et nutidigt touch. ’Comme un Coq en Patê’ er et ældre fransk udtryk, som betyder at bliver forkælet og leve uden bekymringer. Ambitionen er, at gæsten skal sidde tilbage med denne følelse, når de besøger Le Coq en Pâte. 

Restaurantens kokke og skabere, Andrei og Frederic, skaber en tilstedeværende stemning, ved skiftevis at stå bag komfuret i køkkenet og byde gæsterne velkommen og dele oplevelsen med dem ude i restauranten. Den franske bistro-mad kan nydes akkopagneret af et udvalg af hovedsagligt franske druer, men der er også veludvalgte vine fra andre lande. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE COQ EN PÂTE MED EARLY BIRD 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Kinome (@kinome.dk)

Restaurant Kinome, Hellerup

Moderne japansk fusionskøkken i indbydende omgivelser.

Restaurantens hjemmeside
4-stjernet anmeldelse i Berlingske

KINOME er indbegrebet af moderne japansk fusionskøkken. Det ses både i indretningen og på menukortet, hvor de traditionelle japanske spisetraditioner har fået et twist. Det moderne japanske køkken blander ingredienser, smagsvarianter og teknikker fra forskellige verdenshjørner. 

I køkkenet anvendes udelukkende friske og sæsonbestemte råvarer. “Vores mad har til formål at glæde tallerkenen og skabe fornøjelser for sanserne”, beskriver Hui, som både er ejeren af KINOME og ophavsmanden til restaurantens gastronomiske koncept.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KINOME MED EARLY BIRD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af KARMA SUSHI (@karmasushi)

Restaurant Karma Sushi, Østerbro

Fusionssushi i gourmetklassen på Østerbro. 

Restaurantens hjemmeside

I hjertet af Østerbro ligger en del af karma-familien, der introducerer hele landet til nyskabende fusionssushi. På Karma Sushi tager de nemlig kampen op mod den kedelige mainstream-sushi, der desværre er mange der ufrivilligt får sat tænderne i, når man skal finde vej i de mange sushi-restauranter, der popper op i landskabet.

Du kan dog roligt sætte dig til bords hos Karma Sushi, hvis du ønsker velsmagende sushi i høj kvalitet og med nytænkende indspark fra europæisk gastronomi. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI MED EARLY BIRD 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Dag H (@daghcph)

Restaurant Dag H, Østerbro

Populær oase på solbeskinnet plads med udsigt til Søerne.

Restaurantens hjemmeside

Lige for enden af søerne, på Lille Triangel, finder du restaurant Dag H. Restauranten er opkaldt efter restaurantens lokation på Dag Hammerskjôlds Allé på Østerbro. Det er en uformel restaurant og café med god stemning og hyggelig atmosfære. Menuen bliver jævnligt opdateret, men du kan altid nyde favoritter som burgers, husmandskost eller finere retter fra aftenkortet.

I de solrige sommermåneder er Restaurant Dag H en af Østerbros mest populære oaser, med deres store terrasse, som sædvanligvis er pakfuld fra morgen til aften. I de kolde vinterstunder bliver der tændt op i pejsen, som spreder varme og hygge.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DAG H MED EARLY BIRD 

 

 

Mere om Østerbro

Østerbro er hjem for børnefamilier, mondæne seniorer og velhavende par, som residerer fra historiske villaer og herskabelige lejligheder på indre Østerbro, til nybyggeri med havudsigt i Nordhavn. Besøgende fra nær og fjern bliver draget af Østerbros maritime seværdigheder og spirende oaser. Østerbro huser nemlig nogle af Københavns største turistmagneter: Den Lille Havfrue, Kastellet, Svanemøllestrand og Fælledparken.

Når vejret tillader det, stimler københavnerne og andre valfartende ud og nyder bydelen på bedste facon. Østerbro er ideel til at nyde et kærkomment solstrejf ved at spadsere en tur langs Langelinje, sidde på en af Østerbros mange caféer med udendørsservering eller samles med venner og familie til boldspil i Københavns største park.

Østerbros har det hele og er en særdeles attraktivt bydel at slå sig ned i - hvilket udtrykkes tydeligt igennem boligpriserne, der i 2016 havde de højeste kvadratmeterpriser i København. 

Østerbro er også i front for at løse en af vor tids største globale udfordringer, ved at være Københavns første klimatilpassede bydel. Det opnår de med større omdannelser af pladser, gårde og gader samt beboere der selv bidrager med grønne projekter og løsninger til håndtering af regnvand. 

Besøg den efterstræbte bydel og oplev unikke kulinariske oplevelser - endda med 1/3 skåret af prisen når du booker bord via Early Bird.

Spisesteder i alle Københavns bydele

Der ligger appetitvækkende spisesteder spredt ud over hele København. Uanset om du befinder dig på Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg, Amager eller Indre By, så er der altid et godt spisested i nærheden.

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her:

Restauranter i Indre By

Restauranter på Nørrebro

Restauranter på Vesterbro

Restauranter Kødbyen

Restauranter i Frederiksberg

Restauranter på Amager

Restauranter på Christianshavn

Restauranter i Nordsjælland