Opdateret 13.09.2023

Find håndplukkede asiatiske og thai restauranter i København med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

København og Frederiksberg byder på helt særlige madoplevelser og rummer et stort, alsidigt udvalg - ikke mindst inden for det asiatiske køkken. 

Hvad enten du er til thai, indisk eller japansk fusionskøkken er mulighederne mange, og det gælder uanset hvad dine smagspræferencer er, og hvor meget eller lidt du ønsker at punge ud. 

Bliv inspireret med Early Bird og smag på de bedste thai restauranter i København.

I denne guide kigger vi nærmere på fascinationen for de asiatiske køkkener i hovedstaden. Du finder et udbud af gode asiatiske spisesteder og ikke mindst nogle af de bedste thai restauranter i København og Frederiksberg hos Early Bird.

Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære thai restauranter og andre asiatiske restauranter, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restauranter på Frederiksberg og København, du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

The Vietnamese, autentisk asiatisk restaurant i København 

Populær vietnameser med autentiske smage får 4 stjerner i både JP. og Berlingske.
Restaurant website

På Store Kongensgade, kun et stenkast fra Marmorkirken, finder du den asiatiske restaurant, The Vietnamese. Det vietnamesiske menukort er velsmagende og scorer 4 stjerner i både Jyllands-Posten og Berlingske. I spidsen står brødrene Do, der har vietnamesiske rødder og en filosofisk tilgang til livet. Den ene bror er sågar tidligere franciskanermunk.

Den vietnamesiske madkultur er farverig, rig på smag og repræsenterer gamle traditioner og den historiske kolonisering. Det er et af Asiens mere milde køkkener og bygges på friske råvarer, masser af grønt og en raffineret smagspalette.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THE VIETNAMESE MED EARLY BIRD 

 

Morsel Bao, asitatisk restaurant på Frederiksberg

Populære, smagfulde bao'er - den kinesiske udgave af hamburgeren til 4 hjerter i Politiken.
Restaurant website
Politiken anmeldelse

Spis dig glad og mæt i Morsel Baos asiatiske fusionskøkken. Her får du mindre og større hapsere, asiatiske bowls og luftige, bløde bao boller med velkrydret fyld.

Bao (gut bad) er en gammel, traditionel kinesisk sideret, som er en yderst populær street-food spise. Hapseren består af en bolle, hvor dejen er hævet op og derefter dampet. Resultatet er en dejlig luftig og blød bolle at bide i. I Taiwan sammenlignes bao’en ofte med hamburgeren, og betyder på kinesisk: skåret brød. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MORSEL BAO MED EARLY BIRD 

 

Kung Fu II, japansk inspireret gastro restaurant på Nørrebro

Moderne, japanske smagshits - autentisk gastropub oplevelse i bedste Izakaya-stil.
Restaurant website
Anmeldelse i Politiken
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

 

Kung Fu II på altid hyggelige Ravnsborggade byder på japansk fusionskøkken, hvor du kan komme helt tæt på det japanske gastropub-fænomen, Izakaya. Idéen til Kung Fu kommer fra de japanske “izakaya”'er. “Izakaya” betyder en folkelig, japansk kro som de lokale dumper ind på for at drikke en kop sake og få lidt godt at spise i uhøjtidelige og uformelle rammer.

På en izakaya-bar er måltidet en social begivenhed, hvor gæsterne bestiller en masse småretter til deling i bedste hverdagskøkkenstil.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUNG FU II MED EARLY BIRD 

 

Ferment, kombineret asiatisk restaurant i København K 

Moderne fortolkninger af metropolsk og asiatisk mad og drikke.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

Ferment er et hyggeligt spisested, der med sine dufte og velsmagende anretninger let giver associationer til Asiens kulørte gadekøkken

Køkkenet fylder menukortet med asiatisk-inspirerede specialiteter som ramen og bao. Råvarerne er friske, nudlerne hjemmelavede med dansk mel og smagene skræddersys, så de matcher det japanske og kinesiske køkken. Desuden fylder grønt og fermenterede råvarer menuen - heraf også navnet, da det er en stor passion og moderne køkkenteknik. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FERMENT MED EARLY BIRD 

 

Midori - Izakaya & Sake, asiatisk restaurant rig på umami i København K 

Japansk inspireret gastropub-koncept og moderniseret madoplevelse - rig på umami.
Restaurant website

 

Hos Restaurant Midori bydes du på den japanske version af tapas: izakaya. Små, varierende serveringer med nytænkende sammensætninger af ingredienser (herunder vegetar) bliver løbende placeret foran dig og stimulerer dine smagsløg med det sure, det søde, det bitre, det salte - og naturligvis umami.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MIDORI - IZAKAYA & GREENERY MED EARLY BIRD

 

Hot Pot Republic, populært fusionskøkken på Vesterbro

Kinesisk hot pot til 4 hjerter - gennemført madoplevelse i bedste social dining stil.
Restaurant website
4 hjerter i Politiken
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

 

Hot Pot Republics koncept er enkelt: en gryde med varme supper bliver placeret til deling mellem gæsterne i selskabet, hvorefter et væld af friske og farverige råvarer pryder bordet, klar til at gæsterne selv kan sammensætte og tilberede grøntsager, kød og asiatiske specialiteter i den delikate suppe. Altså kan hot pot ses som den kinesiske pendant til den velkendte fondue - dog i en friskere, sundere og mere smagsintens udgave.

Oplev hot pottens magi og gå på opdagelse i den kinesiske gastronomi på Hot Pot Republic! Hot Pot Republic har i efteråret 2019 fået tildelt 4 flotte hjerter af Politikken.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HOT POT REPUBLIC MED EARLY BIRD 

 

Thai restauranter i København

Chai Wong, thai restaurant på Frederiksberg

Den lille og intime thai restaurant Chai Wong, som er ejet af tidligere Masterchef-dommer, Henrik Yde, og hans partner Lertchai Treetawatchaiwongs, er  det perfekte valg til f.eks. en dateaften. Belysningen er dunkel med enkelte spotlamper installeret over hvert bord, som gør det muligt for gæsterne at se maden, men samtidig også resulterer i en hyggelig og intim stemning. Maden serveres i sofabænke eller asiatiske skamler, men Chai Wong kan også tilbyde sortlakerede spisesenge, hvor maden nydes i mere komfortable og uforstyrrede omgivelser.

Menukortet er primært thailandsk, men har også hentet inspiration hos Thailands nabolande som Indonesien, Singapore og Kina. Personalet kommer selv fra hele den asiatiske region og danner dermed inspirations-rammerne for menuen. Endvidere er menukortets retter gennemtænkte, gennemførte og veltilberedte. Dertil er opskrifterne traditionelle for de respektive regioner. Henrik Yde siger selv, at formålet med det blandede menukort er et råb om friheden til ikke kun at bekende sig ét asiatisk køkken, men derimod at kunne være kreativ ved at blande.

Priserne ligger i mellemlejet, hvor hovedretterne kan nydes for mellem 125-195 kr. Thai restauranten på Frederiksberg har også høstet fine anmeldelser hos blandt andet AOK, som udtaler: “Punktum for en lettere kaotisk, men også meget autentisk og madmæssigt tilfredsstillende aften. Man kan ikke sige andet end, at holdet bag Chai Wong udfrier de gastronomiske forventninger, som det fusionsasiatiske koncept lægger op til. Vi kvitterer med fire af de gode stjerner”.
 

Aroii, thai restaurant på Frederiksberg og København K

Et andet anbefalelsesværdigt thailandsk spisested er Aroii. Denne thai-restaurant er en sikker klassiker, der efterhånden har rødder i flere af de Københavnske bydele. Holdet bag Aroii proklamerer selv, at de en af ‘Byens bedste thai restauranter’ og vi kan kun være enige: titlen som en af de bedste thai-restauranter i København og Frederiksberg lever de i høj grad op til.

Her serveres simple og veltilberedte thai-retter lavet på friske nordiske råvarer. Retterne trylles frem i køkkenet af autentisk personale, der har styr på det thailandske køkken. Aroii er især kendt som et af Frederiksbergs bedste take away-steder og udgør et godt alternativ til byens ellers mange pizza og kebab-muligheder. Den thailandske restaurant udgør et frisk pust på både take away- og spisested-fronten og ligger bestemt i den rimelig prisklasse, der gør det muligt for de fleste at være med.

Er du sulten efter en anden madoplevelse i København?

Hos Early Bird er vi stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af restauranter, der hver har sit særpræg, som giver dig en spiseoplevelse med gode minder.

Du har rig mulighed for at gå på opdagelse blandt Københavns spisesteder – og hvorfor ikke gøre det med 1/3 skåret af prisen?

Er du lækkersulten efter retter fra et bestemt land eller køkken, kan du finde inspiration gennem vores guides til de mange forskellige køkkener i København her: