
Bistro Lupa
Plantebaseret menu af tidl. Michelin kok får 6 store hjerter i Politiken og ligger top 3, Tripadvisor.
Bistro Lupa
Østerbro
Plantebaseret menu af tidl. Michelin kok får 6 store hjerter i Politiken og ligger top 3, Tripadvisor.
Derfor skal du spise her:
- Kokke med tidl. Michelin erfaring
- 6 hjerter i Politiken og 4 stjerner i AOK
- Top 3 placering (ud af 2000 restauranter) på Tripadvisor
- Spis mindre kød - plantebaseret bistrokøkken hitter
Michelin-erfarent køkken i naturlig balance
Bag Bistro Lupa står Jason Renwick, der har skabt succes med The Ark Collection - 3 restauranter, der alle bygger på et plantebaseret madkoncept af høj kvalitet.
Drevet af en bæredygtig ideologi, inspireres, indkøbes og præpareres dagens menu ud fra dagfriske, lokale sæsonråvarer, bl.a. hjembragt på ladcyklen.
Spis moderne, ærlig bistromad - gourmanden kan flotte sig med grønne, nordiske retter met et twist - tilberedt af garvede, Michelin-erfarne kokke (tidl. Realis & Chateaux og Grand Tables Du Monde), og nyde et glas øko- og biodynamisk vin eller en dugfrisk Mikkeller øl.
Velkomponeret koncept applauderes
Bistro Lupa har inspireret danskerne til at spise mere plantebaseret mad og kan bade sig i rosende anmeldelser. Politiken har givet fuldt hus med 6 bankende hjerter til det fænomenale, veganske køkken - “et gastronomisk trip ind i en ny verden, hvor man kan satse 100 procent vegansk”, som anmelder Joakim Grundahl, der ikke forstår, hvordan det kan lade sig gøre.
Søren Frank fra Berlingske siger bl.a.:
"Bistro Lupa på Østerbro dementerer til fulde fordommene om, at det veganske køkken kun er anæmisk 'tøsemad'" og giver 4 stjerner.
Dertil placerer Bistro Lupa sig i top 3 over Københavns bedste anmeldte restauranter på Tripadvisor:
"Er ikke selv veganer og var lidt skeptisk. Men hold op hvor var det lækkert:-). Jeg savnede på ingen måde kød!"
Skræddersyet nordisk samarbejde
Med øje for miljøet er der nøje tænkt over detaljen og udvalget af materialer. Med højt til loftet, flot lysindfald og rene linjer præget af Nordens farver, kan du sætte dig til bords i Lupas moderne rammer.
Du spiser ved 400 år gamle ege borde og sidder på klassikeren, J46-stolen, fra FDB møbler.
Biprodukter og ananasblade har skabt det bløde look i ryggen, mens bænken er polstret af genanvendt forbrugeraffald, spundet, vævet og indfarvet på ny. Der hænger miljøvenligt, dansk design fra loftet og et svensk samarbejde har sørget for akustiske paneler.