Early bird
Testing

Pintxos

Få en autentisk spansk tapas-oplevelsen på Nansensgade

Pintxos

Indre By

Få en autentisk spansk tapas-oplevelsen på Nansensgade


Fra et spiseligt låg til verdensomspændende småretter

Den spanske tapas har sin oprindelse på de andalusiske bodegaer i Sydspanien, hvor man afskærmede for fluerne ved at lægge et stykke skinke eller brød over glasset med alkohol. Det spiselige låg blev kaldt tapas, og betyder låg.

Siden hen har tapasen udviklet sig gennem generationer til den spise vi kender i dag, og er efterhånden et udbredt begreb over hele verden. Idéen om små mundrette retter findes også i andre kulturer bl.a. som antipasti i Italien eller det græsk-tyrkiske meze.
 

Gæsternes varme anbefalinger 

Mætte maver, stemningsfulde aftener og rosende ord kommer til udtryk fra Pintxos’ gæster på Tripadvisor:
"Super lækker tapas restaurant i København. Servicen var helt i top, alle tjenerne var smilene og søde"

"Super betjening, opmærksomhed og helt igennem lækker mad"

"Vi søgte en autentisk spansk tapasaften, og det fik vi 100 procent"

 

Autentiske pindemadder

I Nordspanien kaldes de traditionelle tapas for Pintxos, der kommer af de små tandstikker, der fra tid til anden er at finde i tapasanretningerne.

På restaurant Pintxos er der fokus på småretter med traditionel, spansk oprindelse – den autentiske spanske tapas tilberedes af spanske kokke og serveres af spanske tjenere.