11.3023.45
Salon de Annam BUKA Ansvar Norrlyst Theo Dining Room Restaurant Leaven Yaffa Rebel POP UP Salon 39 Restaurant Meille Bobo Food Studio Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Restaurant Grønnegade Garden Accanto Temporada Naert Aristo Matto Trattoria La Pausa Darling Bistro & Bar Hatoba Lyngby Pintxos El Meson TAPS Winebar Bistro Cocorico Samvær UMA CO-MA Madsalen Famosi e Golosi Strandmøllekroen Limone Piazza El Cava L'Imperatore Kinome The Modern Le Pavé Ferment Terra Mia RE Cucina Nöah Olufs Taverna Bistro Lupa Maple Casual Dining Den Lille Fede Krebsegaarden Morsel Bao Østerbro Lumskebugten 56 grader ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Gemini Ewalds Granola Restaurant Mes Oyster Bar Landemærket The Olive Ché Fè LIVA Panza John&Woo Nordhavn Midori - Izakaya & Sake ZOKU The Living Kitchen Bistro Bosch The Shrimp Hatoba Islands Brygge Public Spisehuset John&Woo Zahida L'Alsace Plin Dej Magasin The Fat Pike Restaurant Tight Morsel Bao Frederiksberg Kung Fu II Pizzeria MaMeMi Havfruen Fuego Asador Dej Kødbyen Damindra COMBO-Street Wine Punk Royale Sans Souci Trattoria Sud Hot Pot Republic Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Guru Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn San Giorgio Helenekilde Badehotel BrewPub Mercante Det Simrer Rasoi La Rocca San Marco JUNIOR Restaurant Fabio Wining & Dining The Vietnamese Le Basilic Grosen & Falkenbergs Little Brother Angelini Mangal Nyhavn 17 Kokkeriet
Testing
15

Amager

Autentiske opskrifter og specialhåndplukkede råvarer importeret fra Italien direkte til Dragør.

Tider i dag

23.45
Testing

RE Cucina

Autentiske opskrifter og specialhåndplukkede råvarer importeret fra Italien direkte til Dragør.

RE Cucina

Amager

Autentiske opskrifter og specialhåndplukkede råvarer importeret fra Italien direkte til Dragør.

Derfor skal du spise her:

  • Opskrifter og specialhåndplukkede ingredienser importeret fra Italien
  • Pizzadejen hæver i 3 dage og bages i træfyrede stenovne
  • Pastaen er frisk, hjemmelavet

 

Napolitansk, hjemmelavet smagsoplevelse

I Dragør finder du en uformel, mindre italiener, hvis kærlighed til det italienske køkken rækker hele vejen til støvlelandet og retur igen. RE Cucina henter både inspiration, opskrifter og friske kvalitetsråvarer fra Italien. Hvor sidstnævnte også håndplukkes og importeres fra lokale, italienske producenter og mindre købmænd. 

Pastaen laves fra bunden af ligesom pizzadejen, der dertil hæver i 3 dage og bages ved 500grader i den træfyrede stenovn. 

 

Gæsterne kommer igen og igen

På TripAdvisor siger et par gæster blandt andet: 

“Fantastisk og hyggelig italiensk atmosfære, travlt men smilende og venligt personale”.

“Utroligt lækker mad, dejlig vin, yderst venlig og personlig betjening, og stort set ingen ventetid”.

Og på Facebook tilslutter et par gæster sig med ordrene: “Et besøg værd". Og “Utrolig lækker, autentisk italiensk mad".

 

100% autenticitet 

Er du ude efter italienske lækkerier til ganen, så sørger RE Cucina både for kolde læsedrikke, en God Father eller en skarp Negroni, samt klassiske gourmetretter fra det italienske landkøkken. 

Bliv f.eks. fristet af et charcuteri fad med specialudvalgte, italienske salamier, pølser og skinker, håndskåret Black Angus-tatar med sauce verde og sorte trøfler, hjemmelavede fyldte ravioli eller møre kødretter med glaze og grønt. 

Menuens retter ændrer sig løbende i takt med sæsonen, men smagen forbliver 100% autentisk.