11.3023.45
56 Grader Goldie Restaurant Meille Gemini La Casa de Papel Bobo Food Studio Noku Sushi Neighbourhood Nørrebro Neighbourhood Vesterbro Dining Room Darling Bistro & Bar Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Le Coq en Pâte Garden Kung Fu II Accanto Trattoria Sud Dej Magasin Restaurant Tight Morsel Bao Østerbro Morsel Bao Frederiksberg BUKA Pizzeria MaMeMi Hatoba Lyngby Dej Kødbyen Bistro Cocorico Limone Piazza L'Imperatore Kinome La Rocca Zócalo Frederiksberg Zócalo Nørrebro Le Pavé Restaurant Nyboder Ponte Vecchio Duero Little Brother Nöah Olufs Taverna Taco Bello Terra Mia Café From Punk Royale San Marco JUNIOR Den Gule Cottage Krebsegaarden Maple Casual Dining Bistro Lupa Den Lille Fede Lumskebugten Brede Spisehus Peter Liep's Hus Plin Damindra KAYs The Olive Brasserie Sài Gòn Salon de Annam Smör Sans Souci Odette Theo Norrlyst Restaurant Mes The Shrimp Rebel Ché Fè Ewalds Ansvar Fuego Asador Deligreco Bernie's ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Granola Yaffa Panza Oyster Bar LIVA POP UP Salon 39 FRB Rådhuskælder Restaurant Grønnegade John&Woo Nordhavn John&Woo Midori - Izakaya & Sake Zahida Aristo Bistro Bosch El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset L'Alsace Temporada The Fat Pike La Pausa UMA Havfruen La Posata Pintxos El Meson ZOKU The Living Kitchen TAPS Winebar COMBO-Street Wine Hot Pot Republic Samvær Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Guru CO-MA Madsalen The Vietnamese Famosi e Golosi Strandmøllekroen San Giorgio El Cava BrewPub SpiseBar 20 Helenekilde Badehotel Mercante Rasoi Restaurant Fabio Wining & Dining Ferment Le Basilic RE Cucina Grosen & Falkenbergs Angelini Mangal Det Simrer Kokkeriet OP Cafe Nyhavn 17 The Modern
Testing
15

Amager

Autentiske opskrifter og specialhåndplukkede råvarer importeret fra Italien direkte til Dragør.

Tider i dag

23.45
Testing

RE Cucina

Autentiske opskrifter og specialhåndplukkede råvarer importeret fra Italien direkte til Dragør.

RE Cucina

Amager

Autentiske opskrifter og specialhåndplukkede råvarer importeret fra Italien direkte til Dragør.

Derfor skal du spise her:

  • Opskrifter og specialhåndplukkede ingredienser importeret fra Italien
  • Pizzadejen hæver i 3 dage og bages i træfyrede stenovne
  • Pastaen er frisk, hjemmelavet

 

Napolitansk, hjemmelavet smagsoplevelse

I Dragør finder du en uformel, mindre italiener, hvis kærlighed til det italienske køkken rækker hele vejen til støvlelandet og retur igen. RE Cucina henter både inspiration, opskrifter og friske kvalitetsråvarer fra Italien. Hvor sidstnævnte også håndplukkes og importeres fra lokale, italienske producenter og mindre købmænd. 

Pastaen laves fra bunden af ligesom pizzadejen, der dertil hæver i 3 dage og bages ved 500grader i den træfyrede stenovn. 

 

Gæsterne kommer igen og igen

På TripAdvisor siger et par gæster blandt andet: 

“Fantastisk og hyggelig italiensk atmosfære, travlt men smilende og venligt personale”.

“Utroligt lækker mad, dejlig vin, yderst venlig og personlig betjening, og stort set ingen ventetid”.

Og på Facebook tilslutter et par gæster sig med ordrene: “Et besøg værd". Og “Utrolig lækker, autentisk italiensk mad".

 

100% autenticitet 

Er du ude efter italienske lækkerier til ganen, så sørger RE Cucina både for kolde læsedrikke, en God Father eller en skarp Negroni, samt klassiske gourmetretter fra det italienske landkøkken. 

Bliv f.eks. fristet af et charcuteri fad med specialudvalgte, italienske salamier, pølser og skinker, håndskåret Black Angus-tatar med sauce verde og sorte trøfler, hjemmelavede fyldte ravioli eller møre kødretter med glaze og grønt. 

Menuens retter ændrer sig løbende i takt med sæsonen, men smagen forbliver 100% autentisk.