Early bird
Testing

Restaurant Grønnegade

Moderne fransk/dansk gastronomi i historisk bindingsværkshus.

Restaurant Grønnegade

Indre By

Moderne fransk/dansk gastronomi i historisk bindingsværkshus.


En restaurant i forklædning

Blot et stenkast fra Kongens Nytorv, i et af Københavns ældste byhuse fra 1689, ligger Restaurant Grønnegade, der har eksisteret i 45 år.
Udefra ligner den historiske bindingsværkejendom et idyllisk dukkehus med blomsterkummer og stemningsfuld gadebelysning - indendøre er atmosfæren afslappet, varm og imødekommende, og du vil opleve en intim og personlig nærværelse. 

Kontemporært menukort til 4 stjerner

Søren Frank fra Berlingske, finder køkkenet relativt skarpt og tidsvarende. Og det gode håndværk bag maden bifaldes med 4 stjerner og ordene: "Skarpt kulinarisk dukkehus i Grønnegade.” - “Vi læste menukortet, som afslørede et kontemporært, sæsonbetonet køkken orienteret i retning af lokale råvarer.”

Grønnegade er blevet tildelt TripAdvisors udmærkelses certifikatet “Excellence” gennem en årrække. 

Dansk-fransk madsymfoni 

Du finder altid et udvalg af frisk fisk og skaldyr samt en velhængt oksemørbrad med trøffelsauce. Udover klassiske og raffinerede a la carte retter, tilbyder Restaurant Grønnegade også en menu, hvor der kan vælges fra 3 til 5 retter med op til 7 serveringer. Køkkenet er inspireret af det moderne dansk-franske køkken, hvor retter og udtryk dikteres af sæsonbetonede, lokale råvarer af høj kvalitet. 


© 2020 earlybird.dk ApS