11.3023.45
Testing
11

Amager

Traditionelt indisk køkken og nordisk design under VM-Bjerget til 4 stjerner i AOK.

Tider i dag

23.45
Testing

Rasoi

Traditionelt indisk køkken og nordisk design under VM-Bjerget til 4 stjerner i AOK.

Rasoi

Amager

Traditionelt indisk køkken og nordisk design under VM-Bjerget til 4 stjerner i AOK.

Derfor skal du spise her:

  • Spis under det ikoniske VM-bjerg
  • 4 stjerner i AOK - “… smukt balancerede krydderblandinger”
  • Til dig der elsker krydret mad

 

Forførende velsmag

Bliv forført af Indiens varme og et traditionelt, eksotisk køkken. Køkkenchefen laver curries med sine egne krydderiblandinger og søger for at tilpasse styrken, så der både er noget for chilielskere og sarte tunger.
Menuen er omskiftelig og inspirationen hentes fra både Nordindiens fyldige, intense curries og de lettere retter fra syd.

En Thali-anretning er en traditionel indisk tasting platte, hvor man under samme servering både får forret og forskellige hovedretter samt sides serveret i mindre portioner. Denne form for servering giver gæsten mulighed for at smage mange flere retter på én gang. 
 

Krydderi til hverdagen

AOKs madanmelder giver 4 stjerner for det krydrede menukort, hvortil et par af gæsteanmeldelserne på TripAdvisor forlyder:

"Virkelig dejligt sted, meget venligt personale, bestemt rimelige priser og maden var aldeles glimrende"

"Maden var rigtig god, og betjeningen venlig og hurtig"

"Glimrende og autentisk udvalg af fin kvalitet, perfekt til en hurtig bid"
 

Prisvindende omgivelser

På væggene hænger sort-hvide stemningsbilleder fra Indien, og selvom indretningen er skarp, moderne og med et nordisk touch, vil du sanse Indiens magi og den smilende gæstfrihed.

Barens dygtige bartendenere og husets sommelier matcher køkkenets krydrede retter. Og der er ingen sviptur til Indien uden en kold King Fisher-øl til de voksne og en hjemmelavet mango-lassi til ungerne.

Besøg Ørestaden, hvor restaurant Rasoi under VM-Bjergets’ ikoniske og arkitektoniske, grønne etager, åbner sine døre op for Asiens herligheder.