Opdateret 26.08.2022

Find de gode, håndplukkede restauranter og spisesteder i København med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

som København tilbyder et væld af spisesteder og restauranter med mange forskellige køkkener. Her er alt fra bistroer, caféer og brasserier til Michelin-bestjernede gourmetrestauranter. 

Hovedstaden er et attraktivt mål for madturister, da den har et storslået udvalg af gastronomiske eventyr. Du er garanteret en overflod af unikke smagsoplevelser fra alle verdens hjørner samlet i København.

Flere af de bedste restauranter i København har modtaget Michelin-stjerner og endnu flere er anbefalet i Michelin-guiden. København kan derfor sagtens prale af at være Nordens gourmet-centrum.

Book bord på de bedste restauranter i København

Du finder et udbud af gode spisesteder hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære spisesteder, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird. Se hvordan Earlybird konceptet fungerer her

Se her hvilke spisesteder du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Norrlyst (@norrlyst)

Restaurant Norrlyst, København K

Nordisk gourmet af tidl. kok fra Kadeau tildeles Bib Gourmand status i Michelin Guiden 2022.
Restaurant website
Bib Gourmand status i Michelin Guiden

Norrlyst i København K byder på økologiske råvarer, nordisk mad og et bæredygtigt menukort. På rekordtid er Norrlyst blevet en eftertragtet perle i indre by, der også har vagt interesse hos Michelin Guiden.

Hos Norrlyst får du højtbelagt smørrebrød, der har været under kokkens kreative og nytænkende hænder. Anretningerne er detaljerige og en fryd for både øjet og smagsløg. Aftenkortet byder på klassiske hverdagsretter i nye klæder og tilpasses efter sæsonens råvarer. Smag på det nordiske menukort, der har fået Bib Bourmand status 2021. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NORRLYST MED EARLY BIRD

 

Restaurant Pop Up, København K

Gastronomisk POP UP fusionerer mellem sæson, tema og kokkens frie fantasi.
Restaurant website

Restaurant POP UP er et fusionskøkken, der kombinerer det bedste i sæson, tid og trend. Fokus er især et grønt og bæredygtigt køkken, men menuen og konceptet skifter løbende. POP UP er én af Københavns bedste restauranter, som også har søsterrestauranterne; Salon 39 og Oyster Bar. 

Menukortet bærer præg af gourmet, der er til at betale - “affordable luxury”, som var idemanden bag, Mads Rye Magnusson's motto. Han ejer i dag restaurant Mes og Michelin anbefalede Mielle. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ POP UP MED EARLY BIRD

 

Restaurant Tribeca - Beer & Pizza Lab, København NV

Industribygning byder på italiensk velsmag og New Yorker vibe.
Restaurant website

Hos Tribeca i København NV finder du velsmagende pizza lavet med respekt for råvarerne. 

I en gammel industribygning fra 30'erne ligger en usleben diamant, Tribeca - Beer & Pizza Lab. Lokalerne har en moderne vibe med et mere spartansk, råt og uhøjtideligt New Yorker-look med masser af glas, metal og mursten.

Menukortet byder på pizza - velsmagende, sprød og rygende varm. 

Hos Tribeca finder du ikke den normale bordservering. Restauranten stræber efter self-service, hvor man som gæst retter henvendelse i baren.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TRIBECA - BEER & PIZZA LAB MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Meille, København K

Tidl. Noma & Geranium kok byder på 'affordable luxury' hos Michelin anbefalede Meille.
Restaurant website
5 stjerner i BerlingskeAnbefalet i Michelin Guiden

Der er vægt på det bæredygtige og sæson-orienterede danske råvarer af højeste kvalitet hos Meille. 

Mads Rye Magnusson, som har erfaring på bl.a. Noma & Geranium, byder københavnerne på affordable luxury. Hos Meille serveres der nordisk gourmet af gode råvarer. 

Meille har modtaget flotte anmeldelser med anbefaling i Michelin Guiden, senest 2022, 5 stjerner af AOK og 4 hjerter i Politiken.

Politiken fastslår; "går man efter en prisvenlig middag med spændende vine, er Meille lidt af et røverkøb". 

Vil du læse mere om udbuddet, af Michelin-anbefalede restauranter i København, kan du klikke her og læse mere om udbuddet, samt hvad de forskellige restauranter tilbyder.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MEILLE MED EARLY BIRD

 

Restaurant Kung Fu II, København N

Moderne, japanske smagshits - autentisk gastropub oplevelse i bedste Izakaya-stil.
Restaurant website
Politikens anmeldelse

Japanske råvare og det kulinariske fusionskøkken er i fokus på Kung Fu ll.

Ravnsborggade på Nørrebro byder på japansk fusionskøkken hos restaurant Kung Fu II. Her bliver du præsenteret for det japanske gastropub-fænomen, Izakaya. 

Det kendetegnes ved at være en social begivenhed, hvor gæsterne bestiller en masse små retter til deling - østens svar på den spanske tapas. 

Med et besøg hos Kung Fu II kan det japanske køkken opleves. Her finder man ud af at det japanske køkken, har meget mere at byde på end sushi.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FUNG FU II MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Naert, København K

Uformel fine dining oplevelse med nordisk-norsk gourmetkøkken, naturvine og stilige rammer.
Restaurant website

Hyggelige Naert i Pilestræde tilbyder norsk smagsnuancer med et moderne twist.

Naert leverer norsk gourmet spise i imponerende høj kvalitet. Siden åbningen tilbage i 2015 er både anmeldere og madelskere taget med storm.

Berlingske belønner Naert med 5 stjerner for et nordisk køkken, der bygger på norske madtraditioner og råvarer. Hos Naert vil man opleve et køkken, der leverer smagsnuancer rig på norske traditioner. 

Tilgangen bygger på innovativ nytænkning og moderne gastronomiske udfoldelser.

Køkkenchef, Jacob Burmølle-Jensen, har en fortid hos bl.a. Kadeau og udvikler sig fortsat i en moderne retning i Naerts køkken. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NAERT MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Grønnegade, København K

Fransk/dansk gastronomi og fin-dining oplevelse for voksne uden børn i historiske rammer.
Restaurant website

Du finder altid et godt udvalg af frisk fisk og skaldyr, samt møre og saftige udskæringer på menukortet hos Restaurant Grønnegade.

Et stenkast fra Kongens Nytorv, i et af Københavns ældste byhuse fra 1689, ligger Restaurant Grønnegade. I godt 45 år har restauranten budt gæster indenfor til en kulinarisk madoplevelse med fransk-nordiske smagsfacetter.

I sommeren 2020 gennemgik restauranten en renovering fra gulv til loft. Det vigtigste var og er stadig - at den gamle, historiske ånd holder ved. Den nærværende og afslappede atmosfære står fortsat skarpt. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ GRØNNEGADE MED EARLY BIRD

 

Restaurant Mes, København K

5 stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma).
Restaurant website
5 stjerner i Berlingske

Der tages udgangspunkt i smukke retter med et enkelt udtrykt hos Restaurant Mes, som ligger på Vesterbrogade. Den tidligere Noma og Geranium kok, Mads Rye Magnusson, inviterer gæster på egne favoritter og en 'affordable luxury’-restaurantoplevelse. 

Køkken stilen tager udgangspunkt i det moderne nordiske gourmetkøkken, som kommer til udtryk gennem raffinerede retter. Magnussons værk og klassiske retter har fået 5 stjerner i Berlingske og tidligere været belønnet med en Michelin-anbefaling.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MES MED EARLY BIRD

 


Gode restauranter og spisesteder i København

København er et mekka for madelskere. Det er uanset, om man er på jagt efter traditionelle smagsoplevelser, eller om man leder efter nye og banebrydende kulinariske eventyr. Byens mangfoldighed afspejler sig i de mange restauranter og spisesteder, København har at tilbyde.

Udvidelse af restaurantscenen i København

Byen er fyldt med gode spisesteder, der tilbyder dig spiseoplevelser og smagsindtryk ud over det sædvanlige. København byder også ofte på nye restauranter, så det er værd at holde sig opdateret om hvad der rør sig på den danske restaurantscene. 

Danskerne er i højere grad begyndt at mere spise udenfor hjemmet, tilbage i 2016 blev der samlet spist og drukket for 42 mia. På restauranter, caféer og andre madsteder, i 2015 var dette tal 39 mia.

Danskernes stigende trang til at spise ude, skyldes at det er blevet lettere. Det siger Marianne Gregersen, forbrugerøkonom hos Landbrug & Fødevarer: “Danskerne har aldrig tidligere brugt så mange penge på at spise ude, som de gør i dag, og det skyldes blandt andet opblomstringen af endnu flere restauranter, cafeer og madboder, som har gjort det lettere for danskerne at spise ude, siger hun.”

Hele 98% af danskerne spiser af og til på en restaurant, 93% spiser af og til på café og 90% spiser af og til på fastfoodrestaurant.

Der er altså tale om et øget udbud og bredere valg af køkkener, der spiller ind på danskernes lyst til at spise ude. Desuden er danskerne blevet mere miljøbevidste og går efter bæredygtige produkter. 

Find gode spisesteder i alle Københavns bydele

Der ligger appetitvækkende spisesteder spredt ud over hele København. Uanset om du befidner dig på Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg eller Indre By, så er der altid et godt spisested eller restaurant i nærheden.

Du kan være sikker på, at København opfylder dit kulinariske ønske, uanset om du har lyst til brunch, sushi, tapas, ny nordisk, traditionel dansk-, fransk- eller italiensk mad. Så hvorfor ikke gå på opdagelse i Københavns alsidige spiseunivers – og gøre det med 1/3 skåret af prisen?


Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her:

Restauranter i Indre By

Restauranter på Nørrebro

Restauranter på Vesterbro

Restauranter Kødbyen

Restauranter på Østerbro

Restauranter i Frederiksberg

Restauranter på Amager

Restauranter på Christianshavn

Restauranter i Nordsjælland