Opdateret 21.07.2021

Find håndplukkede, populære restauranter og spisesteder i København med Early Bird – og få 1/3 skåret af prisen.

København tilbyder et væld af spisesteder og restauranter med mange forskellige køkkener. Her er alt fra bistroer, caféer og brasserier til Michelin-bestjernede gourmetrestauranter. 

Hovedstaden er et attraktivt mål for madturister, da den har et storslået udvalg af gastronomiske eventyr. Du er garanteret en overflod af unikke smagsoplevelser fra alle verdens hjørner samlet i København.

Flere af de bedste restauranter i København har modtaget Michelin-stjerner og endnu flere er anbefalet i Michelin-guiden. København kan derfor sagtens prale af at være Nordens gourmet-centrum.

Book bord på de bedste restauranter i København

Du finder et udbud af gode spisesteder hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære spisesteder, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird. Se hvordan Earlybird konceptet fungerer her

Se her hvilke spisesteder du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Norrlyst (@norrlyst)

Restaurant Norrlyst, København K

Tidl. kok hos Michelin-restaurant Kadeau og AOC byder på nordisk og bæredygtigt menukort.

Restaurantens hjemmeside

Norrlyst i København K byder på økologiske råvarer, nordisk mad og et bæredygtigt menukort. Restauranten tilbyder et eftertragtet frokostkort med højtbelagt smørrebrød, der har været under kokkens kreative og nytænkende hænder. Her får du hjemmebagt rugbrød, belagt med spændende smagsvariationer og konsistenser. Anretningerne er detaljerige og en fryd for både øjet og smagsløg.

Aftenkortet byder på klassiske hverdagsretter i nye klæder og tilpasses efter sæsonens råvarer. Der er derfor god grund til at besøge restauranten flere gange om året.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT NORRLYST MED EARLY BIRD

Restaurant Tribeca - Beer & Pizza Lab, København NV

Industribygning byder på italiensk velsmag og New Yorker vibe.

Restaurantens hjemmeside

Hos Tribeca i København NV finder du velsmagende pizza lavet med respekt for råvarerne. 

I en gammel industribygning fra 30'erne ligger en usleben diamant, Tribeca - Beer & Pizza Lab. Lokalerne har en moderne vibe med et mere spartansk, råt og uhøjtideligt New Yorker-look med masser af glas, metal og mursten.

Menukortet byder på pizza - velsmagende, sprød og rygende varm. 

Hos Tribeca finder du ikke den normale bordservering. Restauranten stræber efter self-service, hvor man som gæst retter henvendelse i baren.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TRIBECA - BEER & PIZZA LAB MED EARLY BIRD 

Restaurant Meille, København K

Tidl. Noma & Geranium kok byder på 'affordable luxury' hos Michelin-anbefalede Meille.

Restaurantens hjemmeside
Michelinguidens anbefaling
4-stjernet anmeldelse af Politiken
4-stjernet anmeldelse af Berlingske

Der er vægt på det bæredygtige og sæson-orienterede danske råvarer af højeste kvalitet hos Meille. 

Mads Rye Magnusson, som har erfaring på bl.a. Noma & Geranium, byder københavnerne på affordable luxury. Mads og hans partner Camilla åbnede restaurant Meille i 2017, hvor der serveres nordisk gourmet af gode råvarer. 

Meille er fransk for 'os' eller 'vi', og refererer til Mads og Camilla som par. Meille har modtaget flotte anmeldelser med anbefaling i Michelinguiden. Det er også blevet til 4 stjerner i AOK og 4 hjerter i Politiken, der fastslår "går man efter en prisvenlig middag med spændende vine, er Meille lidt af et røverkøb". 

Vil du læse mere om udbuddet, af Michelin-anbefalede restauranter i København, kan du klikke her og læse mere om udbuddet, samt hvad de forskellige restauranter tilbyder.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MEILLE MED EARLY BIRD

Restaurant Vesterbro Vinstue, København V

Vesterbro Vinstue – et vinøst åndehul på Istedgade.

Restaurantens hjemmeside

Hos Vesterbro Vinstue har de fokus på mad inspireret af den nordiske cuisine samtidig med at vinen også får en stor del af opmærksomheden.

Vesterbro Vinstue er et åndehul på Istedgade. Her er vinen vægtet højt - dog er der druer for både nybegyndere og connaisseur. Missionen er simpel: her serveres kvalitetsmad inspireret af middelhavskøkkenet med fokus på den nordiske fauna. 

Hos Vesterbro Vinstue skabes en symfoni ved kombinationen af mad og vin gennem de forskellige aromaer, teksturer og intense smagsnuancer. Opmærksomme tjenerne præsenterer og guider gæsterne igennem menukortet – på den helt afslappede måde.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ VESTERBRO VINSTUE MED EARLY BIRD 

Restaurant Kung Fu II, København N

Japansk køkkentrylleri i stemningsfyldte omgivelser.

Restaurantens hjemmeside

Japanske råvare og det kulinariske fusionskøkken er i fokus på Kung Fu ll.

Ravnsborggade på Nørrebro byder på japansk fusionskøkken hos restaurant Kung Fu II. Her bliver du præsenteret for det japanske gastropub-fænomen, Izakaya. 

Det kendetegnes ved at være en social begivenhed, hvor gæsterne bestiller en masse små retter til deling - østens svar på den spanske tapas. 

Med et besøg hos Kung Fu II kan det japanske køkken opleves. Her finder man ud af at det japanske køkken, har meget mere at byde på end sushi.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FUNG FU II MED EARLY BIRD 

Restaurant Naert, København K

Anmelderrost gourmet får 5 stjerner i både Politiken og Berlingske.

Restaurantens hjemmeside
5-stjernet anmeldelse af Berlingske

Hyggelige Naert i Pilestræde tilbyder norsk smagsnuancer med et moderne twist.

Naert leverer norsk gourmet spise i imponerende høj kvalitet. Siden åbningen tilbage i 2015 er både anmeldere og madelskere taget med storm.

Berlingske belønner Naert med 5 stjerner for et nordisk køkken, der bygger på norske madtraditioner og råvarer. Hos Naert vil man opleve et køkken, der leverer smagsnuancer rig på norske traditioner. 

Tilgangen bygger på innovativ nytænkning og moderne gastronomiske udfoldelser.

Køkkenchef, Jacob Burmølle-Jensen, har en fortid hos bl.a. Kadeau og udvikler sig fortsat i en moderne retning i Naerts køkken. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NAERT MED EARLY BIRD 

Restaurant Grønnegade, København K

Moderne fransk/dansk gastronomi i historiske og hyggelige rammer.

Restaurantens hjemmeside
4-stjernet anmeldelse af Berlingske

Du finder altid et godt udvalg af frisk fisk og skaldyr, samt møre og saftige udskæringer på menukortet hos Restaurant Grønnegade.

Et stenkast fra Kongens Nytorv, i et af Københavns ældste byhuse fra 1689, ligger Restaurant Grønnegade. I godt 45 år har restauranten budt gæster indenfor til en kulinarisk madoplevelse med fransk-nordiske smagsfacetter.

I sommeren 2020 gennemgik restauranten en renovering fra gulv til loft. Det vigtigste var og er stadig - at den gamle, historiske ånd holder ved. Den nærværende og afslappede atmosfære står fortsat skarpt. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT GRØNNEGADE MED EARLY BIRD
 

Restaurant Mes, København K

Michelin-anbefaling og 5-stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma).

Restaurantens hjemmeside
Michelinguidens anbefaling
5-stjernet anmeldelse af Berlingske

Der tages udgangspunkt i smukke retter med et enkelt udtrykt hos Restaurant Mes, som ligger i indre København. Den tidligere Noma og Geranium kok, Mads Rye Magnusson, inviterer gæster på egne favoritter og en 'affordable luxury’-restaurantoplevelse. 

Køkken stilen tager udgangspunkt i det moderne nordiske gourmetkøkken, som kommer til udtryk gennem raffinerede retter. Magnussons værk og klassiske retter belønnes med en Michelin-anbefaling i den røde madbibel og 5 stjerner i Berlingske.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MES MED EARLY BIRD

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af KARMA SUSHI (@karmasushi)

Restaurant Karma Sushi Trianglen, København Ø

Fusionssushi i gourmetklassen på Østerbro.

Restaurantens hjemmeside
Anmeldelse i Gastromand

I køkkenet hos Karma Sushi eksperimenteres der med innovative smagsoplevelser, som man ikke møder andre steder. Besøg Karma Sushi ved Trianglen og smag fusion sushi i gourmetklassen. Madkvaliteten afspejles også i Karma Sushis mission om at udfordre hoben af den ’mainstream’ sushi, der indtager storbyerne. 

Køkkenet eksperimenterer med alternative smagsoplevelser af varierende konsistenser. Sæt f.eks. tænderne i frisk kongekrabbe, blodrød tun og silkebløde kammuslinger kombineret med luksuriøse råvarer såsom østers og foie gras.

København har efterhånden et stort udbud af gode sushirestauranter, du kan læse mere om her. De tilbyder alle noget forskelligt, men fælles for dem er, at der er fokus på råvarer og kvaliteten.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI TRIANGLEN MED EARLY BIRD 


Gode restauranter og spisesteder i København

København er et mekka for madelskere. Det er uanset, om man er på jagt efter traditionelle smagsoplevelser, eller om man leder efter nye og banebrydende kulinariske eventyr. Byens mangfoldighed afspejler sig i de mange restauranter og spisesteder, København har at tilbyde.

Udvidelse af restaurantscenen i København

Byen er fyldt med gode spisesteder, der tilbyder dig spiseoplevelser og smagsindtryk ud over det sædvanlige. København byder også ofte på nye restauranter, så det er værd at holde sig opdateret om hvad der rør sig på den danske restaurantscene. 

Danskerne er i højere grad begyndt at mere spise udenfor hjemmet, tilbage i 2016 blev der samlet spist og drukket for 42 mia. På restauranter, caféer og andre madsteder, i 2015 var dette tal 39 mia.

Danskernes stigende trang til at spise ude, skyldes at det er blevet lettere. Det siger Marianne Gregersen, forbrugerøkonom hos Landbrug & Fødevarer: “Danskerne har aldrig tidligere brugt så mange penge på at spise ude, som de gør i dag, og det skyldes blandt andet opblomstringen af endnu flere restauranter, cafeer og madboder, som har gjort det lettere for danskerne at spise ude, siger hun.”

Hele 98% af danskerne spiser af og til på en restaurant, 93% spiser af og til på café og 90% spiser af og til på fastfoodrestaurant.

Der er altså tale om et øget udbud og bredere valg af køkkener, der spiller ind på danskernes lyst til at spise ude. Desuden er danskerne blevet mere miljøbevidste og går efter bæredygtige produkter. 

Find gode spisesteder i alle Københavns bydele

Der ligger appetitvækkende spisesteder spredt ud over hele København. Uanset om du befidner dig på Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg eller Indre By, så er der altid et godt spisested eller restaurant i nærheden.

Du kan være sikker på, at København opfylder dit kulinariske ønske, uanset om du har lyst til brunch, sushi, tapas, ny nordisk, traditionel dansk-, fransk- eller italiensk mad. Så hvorfor ikke gå på opdagelse i Københavns alsidige spiseunivers – og gøre det med 1/3 skåret af prisen?


Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her:

Restauranter i Indre By

Restauranter på Nørrebro

Restauranter på Vesterbro

Restauranter Kødbyen

Restauranter på Østerbro

Restauranter i Frederiksberg

Restauranter på Amager

Restauranter på Christianshavn

Restauranter i Nordsjælland