Opdateret 13.09.2023

Find håndplukkede og populære restauranter på Vesterbro med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Som nr. 4 på den hypede Thrillists list over top 10 hipsterkvarterer i verden, finder du Vesterbro i København. Bydelen har med byfornyelsen, der begyndte i 90’erne, fået et charmende ansigtsløft, som har forvandlet Vesterbro fra arbejderkvarter, med tilhørende red light district, til et af de mest hippe områder i København i dag. På Vesterbro er det ikke ualmindeligt at finde sexshops, eksperimenterende kunstgallerier og high-end restauranter side om side. 

Fra Kalvebod Brygges lange strandpromenade, til Carlsbergbyens storslåede byggerier, til Tivolis sæsonpyntede forlystelser, til Kødbyens innovative atmosfære, har Vesterbro noget for enhver smag - og pengepung. Det gælder i særdeleshed udbuddet af spiseoplevelser på Vesterbro. Biodynamiske hipstercaféer suppleres af japansk streetfood og specialølbarer, mens kød-passionerede spiserier smider kød i din cocktail. 
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter på Vesterbro hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter på Vesterbro, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.
Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Restaurant Kul (@dej_pizza)

Restaurant DEJ, København

Pizza hotspot ved Kødbyen med italiensk-importerede råvarer og stenovn.

Restaurantens hjemmeside

I gåafstand fra Istedgade finder du Kødbyens populære og gode restauranter. Med en forkærlighed til den italienske madkultur håndplukkes og importeres ingredienser fra de frodige, italienske regioner til DEJ-køkkenet på Halmtorvet. 

Hos DEJ er pizzadejen et håndværk i sig selv og blandes, æltes og formes med passioneret håndelag for derefter at blive bagt, perfekt sprød i den 500 grader varme stenovn. 
De runde pizzabunde er et hit blandt københavnerne og samler over familie og venner til et slice italiensk madkultur. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DEJ MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Pizzeria MaMeMi, Vesterbro

Pizzeria med økologisk menukort hædret i den italienske mad bibel, Gambero Rosso.

Restaurantens hjemmeside

Det italienske cuisine prioriteres højt i de danske hjem og muligheden for at få en bid af støvlelandets delikatesser er utællelig på Vesterbro. Lyster du for en pizza i gourmetklassen? Så prøv Pizzaria MaMeMi på Vesterbro. 

Menukortet er økologisk og hædres i det italienske og anerkendte magasin - Gambero Rosso - Italiens madbibel. Gambero Rosso's anmeldere har lagt vejen forbi København for at kortlægge byens bedste italienske restauranter. På bladets top liste for 2020 finder du MaMeMi, hvortil der citeres: ”Det er en fornøjelse at komme her og nyde pizzaerne skabt af et team af unge folk fra Rom.” 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PIZZERIA MAMEMI MED EARLY BIRD

 

Restaurant Hot Pot Republic, Vesterbro

Kinesisk hot pot koncept i bedste social dining stil tildeles 4 stjerner.

Restaurantens hjemmeside
4 hjerter i Politikens anmeldelse

Prøv det traditionelle, kinesiske social dining koncept - hot pot - på restauranten af samme navn, Hot Pot Republic. Her introducerer den kinesiskfødte ejer, Fanshuang, som den første, københavnerne til hvad der bedst kan beskrives som den asiatiske pendant til den velkendte fondue.

Gæsterne deler friske ingredienser fra sprøde grøntsager til tyndskåret kød og nudler, og tilbereder selv råvarerne i en gryde med velsmagende supper midt på bordet. Oplev hot pottens magi og få et indblik i den kinesiske gastronomi på Hot Pot Republic!
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HOT POT REPUBLIC EARLY BIRD

 

Restaurant Maple Casual Dining, Vesterbro

Nr. 1 på Tripadvisor over bedste restauranter i København ud af godt 2000.

Restaurantens hjemmeside

Der er gastronomiske restaurantoplevelse af international karakter. Dine smagsløg forkæles med hjemmelavede retter, lokale råvarer og sikre, klassiske smagshits. Det ekstraordinære menukort nydes i dekorative rammer og karismatisk servicering. 

Vesterbrogade ligger kun et stenkast fra Istedgade og adresserer nogle af Københavns bedste restauranter. Gæsterne er vilde med Maple, som indtager top tre listen og Københavns bedst anmeldte restauranter på Tripadvisor. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MAPLE CASUAL DINING MED EARLY BIRD


 

Byliv på boulevarden

Vesterbro er byliv på boulevarden. Vesterbro har kant og smager af moderne storbylivsstil på godt og ondt. I Kødbyen, som tidligere var centrum for kødproduktion i Danmark, transformeres slagtehaller til fancy natklubber og eksklusive gallerier, mens leverpostejfabrikker omdannes til cocktail- og tapasbarer. Ved Skydebanehaven - hvor kongen førhen skød efter importerede papegøjer og skudhullerne stadig kan anes i murværket - kan du nu nyde både siciliansk is og japansk ramen. På Sønder Boulevard, som tidligere var domineret af trafik og prostituterede, spiller beborere i nærområdet nu bordtennis og afholder loppemarkeder. 

Selvom Vesterbro har gennemgået en omfattende byfornyelse, og en omsiggribende gentrificering har fundet sted, er de gamle rester af Vesterbro dog ikke helt forsvundet fra gadebilledet. Om aftenenen på Istedgade kan du stadig opleve øvre middelklassepar på vej til og fra restauranter, passere forbi prostituerede i gadehjørnerne. Stripklubber og sexbutikker ligger fortsat side om side med hippe cafeer, specialølbarer og gourmet restauranter.  

Vesterbro er med andre ord en vin i sin spæde modning; det er en bydel i stadig forandring, hvor bybilledet og befolkningssammensætningen aldrig er status-quo. 

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her:

Restauranter i Indre By

Restauranter på Nørrebro

Restauranter Kødbyen

Restauranter på Østerbro

Restauranter i Frederiksberg

Restauranter på Amager

Restauranter på Christianshavn

Restauranter i Nordsjælland