Opdateret 08.04.2021

Find håndplukkede restauranter på Vesterbro med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Som nr. 4 på den hypede Thrillists list over top 10 hipsterkvarterer i verden, finder du Vesterbro i København. Bydelen har med byfornyelsen, der begyndte i 90’erne, fået et charmende ansigtsløft, som har forvandlet Vesterbro fra arbejderkvarter, med tilhørende red light district, til et af de mest hippe områder i København i dag. På Vesterbro er det ikke ualmindeligt at finde sexshops, eksperimenterende kunstgallerier og high-end restauranter side om side. 

Fra Kalvebod Brygges lange strandpromenade, til Carlsbergbyens storslåede byggerier, til Tivolis sæsonpyntede forlystelser, til Kødbyens innovative atmosfære, har Vesterbro noget for enhver smag - og pengepung. Det gælder i særdeleshed udbuddet af spiseoplevelser på Vesterbro. Biodynamiske hipstercaféer suppleres af japansk streetfood og specialølbarer, mens kød-passionerede spiserier smider kød i din cocktail. 
 

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter på Vesterbro hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter på Vesterbro, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant Pizzeria MaMeMi, Vesterbro

Pizzeria med økologisk menukort hædret i den italienske mad bibel, Gambero Rosso.

Restaurantens hjemmeside

Det italienske cuisine prioriteres højt i de danske hjem og muligheden for at få en bid af støvlelandets delikatesser er utællelig på Vesterbro. Lyster du for en pizza i gourmetklassen? Så prøv Pizzaria MaMeMi på Vesterbro. 

Menukortet er økologisk og hædres i det italienske og anerkendte magasin - Gambero Rosso - Italiens madbibel. Gambero Rosso's anmeldere har lagt vejen forbi København for at kortlægge byens bedste italienske restauranter. På bladets top liste for 2020 finder du MaMeMi, hvortil der citeres: ”Det er en fornøjelse at komme her og nyde pizzaerne skabt af et team af unge folk fra Rom.” 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PIZZERIA MAMEMI MED EARLY BIRD

 

Restaurant Vesterbro Vinstue, Vesterbro

Vesterbro Vinstue – et vinøst åndehul på Istedgade.

Restaurantens hjemmeside

Med vin importeret direkte fra vinmarkerne og middelhavsinspireret kvalitetskøkken med udgangspunkt i sæsonens nordiske, friske råvarer, tilbyder restaurant Vesterbro Vinstue et unikt åndehul på Istedgade.
Selvom vinen - som navnet angiver - er omdrejningspunktet for besøget og smagsoplevelsen, er der plads til både connoisseur og nybegynder hos vinbaren. Men Vesterbro Vinbar er mere end blot 'en vinbar' og det er ikke kun glasset, der lokker. Som restaurant bydes der ind med en gastronomisk oplevelse. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ VESTERBRO VINSTUE MED EARLY BIRD

 

Restaurant Public, Vesterbro

Autentisk italiensk spise i hyggelige rammer ved Kødbyen. 

Restaurantens hjemmeside
4-stjernet anmeldelse i Berlingske

På Halmtorvet, tæt på det pulserende kød distrikt, Kødbyen, får du en autentisk spiseoplevelse, der byder på lækre italienske delikatesser. ”The Italian social dining bar” høster 4 flotte stjerner I Berlingske, bl.a. for sin kreativitet i køkkenet, hvor inspiration hentes fra støvlelandets forskellige egnsretter.

Public byder på stemningsfulde rammer - spis og nyd italienske dråber dejlig tilbagelænet og tag en sludder med personalet om de italienske delikatesser, der nøje udvælges og importeres hjem fra Italien. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PUBLIC MED EARLY BIRD

 

Restaurant Mangal, Vesterbro

Tyrkisk gastronomi i nordiske rammer, hvor klassiske opskrifter møder moderne twists.

Restaurantens hjemmeside

“Mangal” betyder “at grille” på tyrkisk. Det er præcis hvad maden bliver på restaurant Mangal. Ved at tilberede maden på grill, frembringes og fremmes de autentiske smage fra det tyrkiske køkken, hvilket er med til at skabe en gennemført, sanselig spiseoplevelse. Hertil kommer kølige, tyrkisk-inspirerede cocktails, en udpræget råvarespekt og moderne, skandinavisk interiør. Sidstnævnte bidrager til at placere og nytænke den tyrkiske spiseoplevelse i nordiske rammer. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MANGAL EARLY BIRD

 

Restaurant Hot Pot Republic, Vesterbro

Kinesisk hot pot koncept i bedste social dining stil tildeles 4 stjerner.

Restaurantens hjemmeside
4 hjerter i Politikens anmeldelse

Prøv det traditionelle, kinesiske social dining koncept - hot pot - på restauranten af samme navn, Hot Pot Republic. Her introducerer den kinesiskfødte ejer, Fanshuang, som den første, københavnerne til hvad der bedst kan beskrives som den asiatiske pendant til den velkendte fondue.

Gæsterne deler friske ingredienser fra sprøde grøntsager til tyndskåret kød og nudler, og tilbereder selv råvarerne i en gryde med velsmagende supper midt på bordet. Oplev hot pottens magi og få et indblik i den kinesiske gastronomi på Hot Pot Republic!

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HOT POT REPUBLIC EARLY BIRD

 

Restaurant Osteria Alfredo, Vesterbro

Osteria Alfredo er vaskeægte italiensk med hjemmelavede egnsretter.

Restaurantens hjemmeside

Danskerne kan meget, men at lave Michelin-anbefalede pizzaer bør vi lade italienerne om. En af dem er Alfredo, som er født og opvokset i den napolitanske region Campagnia i Italien, der er hjemsted for netop pizzaen.

Alfredo er nu bosat i Danmark med sin danske kone, og sammen står de bag den anmelderroste Osteria Alfredo Blu på Vesterbro.

Ideen bag Osteria Alfredo er - som ordet 'Osteria' angiver - god mad, serveret i uformelle og hyggelige omgivelser, med afslappet stemning. Besøgende skal føle, at de får en autentisk italiensk helhedsoplevelse med hjem. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OSTERIA ALFREDO MED EARLY BIRD

 

Restaurant Kul, Vesterbro

Smagspotent grill-magi til 5 stjerner i Berlingske & Politiken.

Restaurantens hjemmeside
5-stjernet anmeldelse i Berlingske

Som navnet vidner om, er den primære tilberedningsform på Kul grilning. Smagsfacetterne på Kul er af multikulturel karakter, og der hersker ingen kulinariske dogmer eller begrænsende koncepter. Fra asiatiske undertoner med dashi, wasabi og koriander til klassisk bøf bearnaise, rummer menukortet indslag fra de mest interessante fra forskellige verdensdele.

Kul har modtaget hele 5 stjerner i Berlingske og 5 hjerter i Politiken. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUL MED EARLY BIRD

 

Byliv på boulevarden

Vesterbro er byliv på boulevarden. Vesterbro har kant og smager af moderne storbylivsstil på godt og ondt. I Kødbyen, som tidligere var centrum for kødproduktion i Danmark, transformeres slagtehaller til fancy natklubber og eksklusive gallerier, mens leverpostejfabrikker omdannes til cocktail- og tapasbarer. Ved Skydebanehaven - hvor kongen førhen skød efter importerede papegøjer og skudhullerne stadig kan anes i murværket - kan du nu nyde både siciliansk is og japansk ramen. På Sønder Boulevard, som tidligere var domineret af trafik og prostituterede, spiller beborere i nærområdet nu bordtennis og afholder loppemarkeder. 

Selvom Vesterbro har gennemgået en omfattende byfornyelse, og en omsiggribende gentrificering har fundet sted, er de gamle rester af Vesterbro dog ikke helt forsvundet fra gadebilledet. Om aftenenen på Istedgade kan du stadig opleve øvre middelklassepar på vej til og fra restauranter, passere forbi prostituerede i gadehjørnerne. Stripklubber og sexbutikker ligger fortsat side om side med hippe cafeer, specialølbarer og gourmet restauranter.  

Vesterbro er med andre ord en vin i sin spæde modning; det er en bydel i stadig forandring, hvor bybilledet og befolkningssammensætningen aldrig er status-quo. 

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her:

Restauranter i Indre By

Restauranter på Nørrebro

Restauranter Kødbyen

Restauranter på Østerbro

Restauranter i Frederiksberg

Restauranter på Amager

Restauranter på Christianshavn

Restauranter i Nordsjælland