Early bird
Testing

Cap Horn

Perle med økologisk spisemærke byder på fransk-nordisk saft og kraft samt maritim bistrocharme

Cap Horn

Indre By

Perle med økologisk spisemærke byder på fransk-nordisk saft og kraft samt maritim bistrocharme


Farverig og hjemlig atmosfære

Nyhavn byder på charmerende leben og gamle, historiske bygninger, der ligesom adressen her, nr. 21, tidligere har været tilholdsted for tørstige søfolk og letlevende damer. 

Det er dog langt fra stemningen og tilgangen, der udleves i dag - hos Cap Horn er der ild i pejsen, atmosfæren er varm og afslappet, og interiøret er en blanding er fransk bistro, finurlige detaljer og maritime dekorationer som f.eks. modelskibe, kunstværker, fotografier og gamle plakater. Dertil er der knald på farvepaletten, der står skarpt til borddækningen med hvide duge.

 

Omhyggeligt værdisæt værdsættes

Udover Cap Horns personlige betjening, er den bæredygtige tankegang blevet et varemærke for restauranten, der har det økologiske spisemærke i sølv. Dette påskyndes af mange gæster, bl.a. på Facebook og TripAdvisor:

"Vi har spist frokost der flere gange og maden er veltilberedt"

"Amazing food and outstanding service”

“Super god betjening”

"Fremragende køkken med en meget fin beliggenhed"

 

Det økologiske valg

Cap Horn kan bryste sig af at have titlen som Danmarks første økologiske restaurant og lokker med sit skandinaviske køkken, en portion fransk islæt og et menukort, der fyldes af 60-90% økologiske råvarer. 

Menukortet er sæsonpræget og med omtanke for miljøet vægtes kvalitetsbevidste råvarer, selvfølgelig helt friske, fra lokale producenter.