11.3023.45
Testing

Strandmøllekroen

Udsøgt spiseoplevelse med fabelagtig udsigt over Øresund. 4 stjerner i AOK.

Strandmøllekroen

Nordsjælland

Udsøgt spiseoplevelse med fabelagtig udsigt over Øresund. 4 stjerner i AOK.

Derfor skal du spise her:

  • 4 stjernet restaurantoplevelse med udsigt
  • Kro med sjæl og naturrige omgivelser
  • Få en romantisk aften med moderne dansk/fransk kromad

 

Køkkenchef bevarer kroens ånd

Ejer og køkkenchef, Nicolas Dahl, forhenværende kok på Alberto K og Den røde cottage, overtog kroen i 2013 og totalrenoverende den med respekt for husets oprindelse sjæl.

Den smukke Strandmøllekro ligger for enden af kærlighedsstien i området Springforbi, Klampenborg, hvor den har fungeret som kro siden 1811. Her tilbydes moderne fortolkninger af det danske/franske køkken samt gode klassikere.

 

Moderne kromad til 4 stjerner

Strandmøllekroen anmeldes til 4 stjerner i AOK, der især fremhæver; "de velsmagende og visuelt smukke formel b-style-småretter [som] er en fornøjelse og et godt bud på moderne kromad.”  Og "... visheden om, at udsigten nu ikke længere er den eneste gode grund til at tage turen op ad Strandvejen."

Også Ole Troelsø fra Børsen er imponeret og spørger og svarer selv: "Har Strandmøllekroen nogensinde været i så gode hænder som nu? Jeg tror det ikke.”

 

Naturskønne omgivelser

Med Dyrehaven i baghaven og udsigt til Hven og Øresund bliver det nærmest ikke mere romantisk og afslappende. Når vejret tillader det, er der tilmeld udendørsservering til lyden af bølgen blå under den danske himmel.