Opdateret 10.08.2021

Find en lækker restaurant på Frederiksberg blandt dette håndplukkede udvalg - og få 1/3 skåret af prisen med restaurant-tjenesten Early Bird.

Der er så utroligt mange gode spisesteder på Frederiksberg, at det kan være svært at vælge. Derfor har vi samlet en varieret håndfuld af nogle af de bedste restauranter på Frederiksberg.

Du finder blandt andet vores bud på et interessant asiatisk spisested og en autentisk italiensk restaurant på Frederiksberg.

Når du booker bord på dagen via Early Bird får du 1/3 skåret af prisen på håndplukkede restauranter.

Frederiksberg: Et mekka af madoplevelser

Det mondæne Frederiksberg ligger som selvstændig kommune omringet af Københavns kommune. Med mere end 100.000 residerende er Frederiksberg den tættest befolkede kommune i Danmark. Det er dog ikke noget man sanser i den fornemme bydel, hvor grønne områder, brede boulevarder og herskabsvilla-kvarterer danner bybilledet.

Er du på udkig efter gastronomiske oplevelser, har Frederiksberg også et unikt univers af kvalitetsrestauranter. I restaurant-eliten finder du blandt andet Michelin-restaurant Formel B, Mielcke & Hurtigkarl - optaget i White Guide og den Bib Gourmand-udmærkede restaurant, Anarki.

Du finder også et udbud af spisesteder på Frederiksberg i høj kvalitet hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste restauranter på Frederiksberg, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her, hvilke restaurant på Frederiksberg, du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

Spis på de bedste restauranter på Frederiksberg med 1/3 skåret af prisen. Her er vores guide, hvor du kan finde lidt for enhver smag og pengepung.
 

Chez Bruno, fransk elegance på det mondæne Frederiksberg

Fransk velsmag ved Det Ny Teater af kok Bruno Vandenbulcke (tidl. Kong Hans).

Restaurantens hjemmeside

På grænsen mellem Frederiksberg og Vesterbro, ligger brasseriet Chez Bruno på Gammel Kongevej. De fransk-inspirerede rammer supplerer det mondæne Frederiksberg.

Booker du bor her får du franske specialiteter tilberedt af fransk fødte, Bruno Vandenbulcke, der har fortid hos nogle af de bedste restauranter i Frankrig og herhjemme, som Kong Hans.  
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ CHEZ BRUNO MED EARLY BIRD

 

Eatalian, Frederiksbergs italienske perle

Italienske støvlelands delikatesser på grænsen mellem Frederiksberg og Vesterbro.

Restaurantens hjemmeside

To kokke med henholdsvis italiensk og dansk blod i årene, Davide Stevanello og Stephan Grothe, har indgået et samarbejde på baggrund af deres fælles passion for Italien, og skabt Eatalian.

Her kommer dine smagsløg på en italiensk rundrejse - de to herre importerer det bedste af det bedste fra støvlelandet og serverer både egne favoritter og kendte klassikere, hvor menuerne dog er dagligt skiftende. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ EATALIAN MED EARLY BIRD

 

COMBO Street Wine, sydens noter skyller op over Frederiksberg

Chik vinbar med sydlandske noter på tallerkenen og i glasset.

Restaurantens hjemmeside

Det hippe Frederiksberg har fået en lokal perle på Vesterbrogade. Her serveres der liflige druer og lette anretninger a la tapas-style. Smagsnuancerne emmer af sydens sol, og de mundrette godter byder bl.a. på delikatesser, pølser og oste og varme portionsanretninger. 

Tag plads ved de høje, runde barborde ogs skål under chikke rammer og med udsigt til det pulserende Frederiksberg.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ COMBO STREET WINE MED EARLY BIRD

 

Famosi E Golosi, italiensk restaurant på Frederiksberg 

Autentisk italiener med 4 stjerner i AOK og Politiken.

Restaurantens hjemmeside
4-stjernet anmeldelse i Politiken

Du finder en ægte italiensk madperle på Rolighedsvej på Frederiksberg. Køkkenet hos Famosi e Golosi er baseret på enkle og oprindelige italienske madtraditioner og hjemmelavede specialiteter af sæsonens bedste råvarer. 

Navnevalget bag den italienske perle går bl.a. på den gode mad, der har gjort restauranten berømt (famosi), og som både gæster og anmeldere sætter pris på (golosi). Restauranten tildeles hele 4 stjerner i både Politiken og AOK, der i særdeleshed fremhæver god smag og hyggelig atmosfære. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FAMOSI E GOLOSI BAO MED EARLY BIRD

 

Fabio, italiensk restaurant på Frederiksberg 

Smag på det autentiske italienske landkøkken hos Fabio.

Restaurantens hjemmeside

På Falkoner Allé har parret Fabio Avenoso og Christine Aagaard realiseret deres fælles drøm og åbnet en italiensk restaurant på Frederiksberg. Fabio har fundet inspiration gennem sine italienske rødder, og køkkenet byder på et personligt ”Cucina Casareccia” (landkøkken) inspireret af Fabios kvindelige forbilleder – mor og mormor.

Køkkenet kreerer smagfulde, enkle og traditionelle italienske retter i autentiske ”La Dolce Vita”-inspirerede rammer og romantisk atmosfære. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FABIO MED EARLY BIRD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Morsel Bao (@morselbao)

Morsel Bao, asiatisk restaurant på Frederiksberg

Smag de populære, smagfulde bao'er på Godthåbsvej.

Restaurantens hjemmeside

Hos Morsel Bao kan du smage et asiatisk fusionskøkken, der tilbyder et smagfuldt menukort af mindre og større hapsere, asiatiske bowls og luftige, bløde bao-boller med velkrydret fyld. Bao (gut bad) er en populær og gammel, traditionel kinesisk side-dish, som har taget sit indtog i Norden det seneste årti. I Taiwan sammenlignes bao’en ofte med hamburgeren.

Kokken elsker at være kreativ og afprøver gerne nye smage og teknikker, som restaurant-teamet har tilegnet sig gennem rejser til Fjernøsten. Denne spændende restaurant på Frederiksberg har fokus på kvalitet, og råvarerne er friske for at sikre bedst mulig smag.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MORSEL BAO MED EARLY BIRD 

 

Frederiksberg Bryghus, internationalt køkken på Frederiksberg

Sæsonbetonet menu i smukke rammer under Frederiksberg Rådhus.

Restaurantens hjemmeside

Med et klassisk, internationalt køkken og en ganske særlig beliggenhed, tiltrækker Frederiksberg Bryghus mange lokale til de historiske lokaler ved Frederiksberg Rådhus. Her finder du blandt andet hvælvede lofter og ild i pejsen, der skaber hygge i de helt særlige rammer. 

Der er dog også mulighed for at sidde lunt og godt året rundt i den stemningsfulde glastilbygning, hvor du kan observere livet på rådhustorvet, mens du nyder lækker gastronomi samt øl og gin, brygget og destilleret i restaurantens baglokaler.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FREDERIKSBERG BRYGHUS MED EARLY BIRD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Sans Souci (@sanssoucidk)

Sans Souci, klassisk fransk restaurant på Frederiksberg 

Klassisk dansk og fransk restaurant i historiske lokaler på Frederiksberg. 

Restaurantens hjemmeside

Besøg en ægte perle af en restaurant på Frederiksberg: Sans Souci inviterer på ægte fransk charme i atmosfæriske lokaler, der har mere end 100 års historie. Det er et stykke Frederiksberg-historie, der kombinerer franske madklassikere med de danske madtraditioner. 

Hos Sans Souci har man bevaret den franske ånd, som både ses i indretningen men også i vinkælderen, der bugner af liflige druer, der vil blive vel matchet din menu.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SANS SOUCI MED EARLY BIRD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af EWALDS (@brasserieewalds)

Ewalds, klassisk restaurant på Frederiksberg

Stemningsfyldt fransk brasserie i hjertet af Frederiksberg.

Restaurantens hjemmeside

Manden bag Ewalds, Søren Ewald Fossum, har fulgt i sin families fodspor og er gået ind i restaurationsbranchen, hvor han på Frederiksberg har åbnet et autentisk brasserie med franske klassikere på menukortet. 

Hans sans for kvalitet kommer af mange timer og kokkeerfaring hos bl.a. MASH, Le Sommelier, Gorilla og Bistro Central.

Der kræses om det gode måltid hos Ewalds - nyd f.eks. hvidvinsdampede moules frites, veltilberedte svinekæber med grøntsagspuré og en frisk omgang citronfromage.

Det er svært at vælge, hvilken der er den bedste restaurant på Frederiksberg - men Ewalds er i hvert fald et godt bud på et skønt spisested på Frederiksberg.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ EWALDS MED EARLY BIRD

 

San Marco Junior, italiensk restaurant på Frederiksberg

Sæsonbestemte lækkerier fra familien Zangrando i hjertet af Frederiksberg.

Restaurantens hjemmeside

På Falkoner Allé på Frederiksberg finder du San Marco JUNIOR. Restauranten har rødder tilbage fra den tidligere restaurant San Marco, som siden 1984 var stedet man besøgte, når smagsløg og humør var indstillet på traditionelt italiensk køkken dirigeret af Balisario Zangrando.

I dag drives San Marco JUNIOR af sønnen Marc Zangrando. Anretningerne er af høj kvalitet med udgangspunkt i brasserie-traditionen og afspejlet af sæsonens råvarer. Er du på udkig efter en smagfuld restaurant nær Frederiksberg Allé er San Marco JUNIOR et rigtig godt bud.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SAN MARCO JUNIOR MED EARLY BIRD

 

Frederiksbergs hyggelige liv

Udover at få tilfredsstillet smagsløgene er det også muligt at få stimuleret og udvidet den kulturelle horisont på Frederiksberg. Den populære musik-venue, Forum, agerer værter for lokale samt internationale artister, Zoologisk Have tiltrækker børn og voksne med et unikt dyreunivers og Betty Nansen Teatret inviterer til inspirerende skuespilpræstationer. 

Derudover huser Frederiksberg flere museer med temaer for en bred skare. Her finder du blandt andet Cisternerne, Danmarks eneste rigtige drypstenshule, Storm P. Museet, hvor du kan møde hans humoristiske og finurlige univers eller Børnemuseet, hvor leg, larm og kreativitet ikke er forbudt. 

Frederiksbergs uofficielle hovedåre, Gammel Kongevej, blev grundlagt i 1620 af Christian IV og er navngivet derefter. Dengang var det de kongeliges vej ud af hovedstaden, og selvom historien stadig viser sig med majestætiske, smukke bygninger, er butikkerne fra fordums tid erstattet af alt fra dyrt design, luksusgenbrug, ølbarer og hyggelige caféer. 

Frederiksberg er også hjem for Danmarks bedste shoppingcenter 2017 og Nordens bedste i 2016 - så du kan roligt slippe din indre shopaholic løs i de mange butikker i Frederiksberg Centeret.

Frederiksberg fungerer som hovedstadens grønne hjerte og huser skønne oaser som Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens hyggelige, intime have. Disse arealer pryder bydelen og tiltrækker besøgende fra hele København, som tager en pause fra det pulserende byliv.

Noget tyder på, at Frederiksberg har det hele – i hvert fald hvis du spørger indbyggerne. Frederiksberg havde i hvert fald de mest tilfredse borgere i 2017, da alle 98 kommuner blev bedømt landet over. Så der er altså god grund til at nyde Frederiksbergs hyggelige haver, købe ind i bydelens favorable shoppemuligheder og nyde en middag på en restaurant på Frederiksberg Allé eller på en af de mange andre gader og alléer i området - endda med 1/3 skåret af prisen når du bestiller bord via Early Bird. 

Frederiksberg ligger lige i smørhullet i mellem gode spiseoplevelser. Se for eksempel vores guides til gode restauranter i de forskellige bydele her: 

Restauranter i Indre By

Restauranter på Nørrebro

Restauranter på Vesterbro

Restauranter Kødbyen

Restauranter på Østerbro

Restauranter på Amager

Restauranter på Christianshavn

Restauranter i Nordsjælland