Opdateret 29.01.2024

Find håndplukkede restauranter på Nørrebro med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Fra tidligere at have været et arbejderkvarter, er Nørrebro nu en af Københavns mest 'hippe' bydele. Gader og bygninger har bevaret deres charme fra fordums tid, men huser nu alt fra stamhusbodegaer og kebabsteder til trendy tøjbutikker og moderne restauranter. 

Du finder endda flere Michelin restauranter på Nørrebro, nemlig restaurant Kiin Kiin på Guldbergsgade og Restaurant Relæ på Jægersborggade.  

Er det overskyet, bevæger københaverne sig indenfor hos en af de mange spændende barer, cafeér og restauranter på Nørrebro, især omkring Sankt Hans Torv. Men du finder også mange Nørrebro restauranter på og omkring Nørrebrogade, Elmegade og Jægersborggade. Udover at besøge en god restaurant på Nørrebro er det oplagt at tage en tur i den lokale Empire Bio, som er en af byens hyggeligste biografer.
 

Se her hvilke restauranter på Nørrebro, der har ledige borde i aften, med 1/3 skåret af prisen!  

Du finder også et udbud af kvalitetsrestauranter på Nørrebro hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter på Nørrebro, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.
 

Restaurant Samvær, Nørrebro

Ugentlig ny menu med verdenssmage af tidligere Masterchef deltager spises ved langborde.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor

Fællesspisning er gennem årene blevet mere populært. Rundt om i byen åbner pop-up restauranter og der afholdes spisearrangementer, der påskønner socialt fællesskab, hvor mad er fællesnævneren. 

Hos Samvær spiser du ved langborde med andre gæster. Det giver god anledning til at skåle og dele en historie eller to med parret eller gruppen ved siden af. Ideen er udviklet af to unge iværksættere, Daniel Bitz Alstrøm (deltager i Masterchef 2021) og Oscar Balslev, og et populært koncept. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SAMVÆR MED EARLY BIRD

 

Restaurant Tribeca - Beer & Pizza Lab, Nørrebro

Industribygning byder på italiensk velsmag og New Yorker vibe.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor

I en gammel industribygning fra 30'erne på Nørrebro ligger en usleben diamant, Tribeca - Beer & Pizza Lab. Lokalerne har et moderne vibe med et mere spartansk, råt og uhøjtideligt New Yorker-look med masser af glas, metal og mursten. Menukortet byder på pizza - velsmagende, sprøde og rygende varme. 

Hos Tribeca finder du ikke den normale bordservering. Restauranten stræber efter self-service, hvor man som gæst retter henvendelse i baren. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ TRIBECA - BEER & PIZZA LAB MED EARLY BIRD

 

Restaurant Kung Fu II, Nørrebro

Moderne, japanske smagshits - autentisk gastropub oplevelse i bedste Izakaya-stil.
Restaurant website
Anmeldelse i Politiken
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

Ravnsborggade er måske den mest pulserende gade med flest gode restauranter på Nørrebro, som også gemmer på et japansk fusionskøkken. Restaurant Kung Fu er, hvad de selv betegner, en japansk gastropub - Izakaya - hvor de lokale (nørrebroanere) kan slå sig ned og nyde en fuldendt umami-spiseoplevelse.

Sæt dig til bords i uformelle rammer og bliv forkælet med stribevis af spændende, små, japanske tapasretter og opdag, at det japanske køkken er meget mere end bare sushi.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUNG FU II MED EARLY BIRD

 

Restaurant La Pausa, Nørrebro

Grønt fusionskøkken til 4 hjerter - nordiske noter med sydens twist og udsigt til Peblinge sø.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

På Nørrebro hædres det grønne køkken og grøntsagssæsonens bedste råvarer. Restaurant La Pausa og køkkenschefen får 4 hjerter for sin interesse for økologi og en gennemført kosmopolitisk atmosfære.

Med det ene ben placeret i det franske og sydeuropæiske køkken og det andet ben i det nordiske, fusionerer køkkenet mellem et ‘levende’ og nuanceret menukort af høj kvalitet. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LA PAUSA MED EARLY BIRDNørrebros charme

Nørrebro strækker sig op og tangerer med Nordvest, helt ned til det pulserende, attraktive liv ved Søerne. Hver gang solen kigger frem bag skyerne, klumper københaverne sig sammen på den ene langside af Dronning Louises Bro - bindeleddet mellem Indre By og Nørrebro eller spadserer en tur i Assistens Kirkegården - ét af Nørrebros grønne åndehuller, hvor kendte tænkere såsom H. C. Andersen og Søren Kirkegaard ligger begravet. Nørrebro er altså samlingssted for både unge og børnefamilier.

Selvom tilflytningen af nyt (især ungt) blod har ændret gadebilledet de seneste par år, har Nørrebro absolut ikke mistet sin farverige, multikulturelle kant. Den mangfoldige vibe er med til at gøre Nørrebro til en af Københavns hotteste bydele. Og diversiteten i befolkningen afspejles også i restaurant-sortimentet. Nørrebro er eksempelvis epicenter for eksotisk spise, blandt andet for den lovpriste shawama. Hvert år kårer AOK vinderen af Nørrebros bedste shawarma, så de hungrende nørrebroboere ved hvor de skal gå hen, når tømmermændende skriger på proviant. En anden fastfood klassiker - pizzaen - er gjort til en absolut særklasse oplevelse på den autentiske italienske restaurant, Bæst, med hovederne bag Relæ som ejere. 

Du finder også alt fra hyggelige stambarer til fancy drinks og nyskabende smagssammensætninger til små bodegaer, der skænker en øl med manér. Det er ikke kun de lokale der ynder at gå ud i bylivet på Nørrebro, også folk fra andre bydele samles for at opleve det stemningsfulde, lokale Nørrebro og dets charme. 

Fra fastfood til fine dining, fra nordisk til asiatisk - på Nørrebro finder du noget for enhver smag. Så gå på opdagelse i Nørrebros spændende menukort - endda med 1/3 skåret af prisen når du bestiller via Early Bird. 

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: