Opdateret 26.01.2024

Er du på udkig efter den bedste take away i København? Find håndplukkede, gode take away steder og restauranter i København med restaurant-tjenesten Early Bird og får 1/3 skåret af prisen.

Vi har gjort det let for dig at finde et godt take away sted i nærheden af dig, og med EarlyBird.dk kan du endda skære 1/3 af prisen. 

København har længe været et godt sted at gå på restaurant, ligesom udbuddet af take away mad har været at finde i byen. Du kan altid få en hurtig pizza, burger og karryret leveret og købe take away fra diverse portaler i byen, men på Early Bird tilbydes take away, som du har lyst til at servere for dine gæster lørdag aften. 

Under og efter corona opstod et sandt mekka af lækker take away i byen - take away lavet af byens gourmetrestauranter. Så skal du forkæles lidt ekstra en regnfuld tirsdag eller invitere kæresten på romantisk, hjemmebragt middag, så kan du købe take away menuer med smagspotens, endda fra flere forskellige køkkener. 

Early Bird hjælper dig med at finde det bedste take away - med 1/3 skåret af prisen. 

 

Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i København. Bestil take away med Early Bird få skåret 1/3 af prisen.

Se her hvilke restauranter du kan bestille take away hos og få 1/3 skåret af prisen!

 

Hatoba Sushi - sushi take away, Islands Brygge eller Lyngby

4 stjerner for japanske smagshits og et fusionskøkken, der tænker bæredygtigt.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor


Bestil dine japanske favoritter inden for sushi eller sashimi hos Habota. Tanken bag Habota er at fremhæve det bedste ved det japanske køkken og samtidigt udfordre det, så du er sikret en unik smagsoplevelse. Deres udvalg rummer sushiklassikere til mere eksperimenterende og spændende japansk mad. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HATOBA MED EARLY BIRD

 

Restaurant FAMO - italiensk take away, Vesterbro eller Østerbro

Italienske specialiteter og autentisk, anmelderrost take away til 4 stjerner.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor


Siden 2005 har FAMO og den tidligere Era Ora-chef budt dig velkommen til en ægte italiensk oplevelse. Nu har de tilføjet A Casa til deres udbud. 
Uden at have gået til italiensk for begyndere ved du, at ‘a casa’ betyder ‘hjemme’ eller noget i den retning. Og det er præcis, hvad FAMO A Casa er. 
Du kan også bestille den særlige 3- eller 4-retters menu og hente hos enten FAMO Saxo (i Saxogade) eller FAMO Metro (på Østerbrogade). 

SE MERE HER

 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FAMO MED EARLY BIRD

 

Kung Fu II - asiatisk take away, Nørrebro

Japansk gastropub fusionerer mellem traditionel og moderne gastronomi.
Restaurant website


Alt det bedste fra Asien samlet et sted hos Kung Fus - og alt er håndlavet. Kung Fus take away menu byder på dumplings, baos, poké bowls, sushi samt en ramen miso suppe og de stærke Sichuan dandan noodles. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUNG FU II MED EARLY BIRD

 

Pizzeria MaMeMi - italiensk take away restaurant, Vesterbro

Autentiske pizzaer i gourmetklassen hædres af anerkendte Gambero Rosso.
Restaurant website


Bag Pizzeria MaMeMi står et italiensk brødrepar og deres fætter. Du får derfor en ægte pizza, der er sprød udenpå og blød indeni. Pizzadejen hæver i mindst 48 timer, og så er det ellers de gode ingredienser, der taler så smukt for dem selv. 
Pizzeria MaMeMi byder på flere italienske klassikere end pizzaer, du kan fx få både vitello tonnato og burrata - og hjemmelavet tiramisu. Der er et antal vegetariske retter på menuen og et flot udvalg af vine. Du kan sikkert godt gætte alle deres vines oprindelsesland. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PIZZERIA MAMEMI MED EARLY BIRD

 


Find tilbud på restauranter i København med take away

Early Bird er nu ikke længere blot en service til gode restauranttilbud. Konceptet er udvidet og giver dig muligheden for at skære ⅓ af prisen også på take away. Når du bestiller take away gennem Early Bird, får du restaurantens lækre mad pakket som en to go-menu. 
Så med Early Bird kan du nu let finde god take away i København, og vi har håndplukket en stribe af de bedste restauranter med take away. 

Så let er det:

1) Vælg en menu med 1/3 skåret af prisen
2) Vælg afhentningstidspunkt
3) Bestil og betal
4) Hent maden i restauranten


Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: