Opdateret 22.04.2022

Er du på udkig efter den bedste take away i København? Find håndplukkede, gode take away steder og restauranter i København med restaurant-tjenesten Early Bird og får 1/3 skåret af prisen.

Vi har gjort det let for dig at finde et godt take away sted i nærheden af dig, og med EarlyBird.dk kan du endda skære 1/3 af prisen. 

København har længe været et godt sted at gå på restaurant, ligesom udbuddet af take away mad har været at finde i byen. Du kan altid få en hurtig pizza, burger og karryret leveret og købe take away fra diverse portaler i byen, men på Early Bird tilbydes take away, som du har lyst til at servere for dine gæster lørdag aften. 

Under og efter corona opstod et sandt mekka af lækker take away i byen - take away lavet af byens gourmetrestauranter. Så skal du forkæles lidt ekstra en regnfuld tirsdag eller invitere kæresten på romantisk, hjemmebragt middag, så kan du købe take away menuer med smagspotens, endda fra flere forskellige køkkener. 

Early Bird hjælper dig med at finde det bedste take away - med 1/3 skåret af prisen. 

 

Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i København. Bestil take away med Early Bird få skåret 1/3 af prisen.

Se her hvilke restauranter du kan bestille take away hos og få 1/3 skåret af prisen!
 

Restaurant FAMO - italiensk take away, Vesterbro eller Østerbro

Italienske specialiteter og autentisk, anmelderrost take away til 4 stjerner.
Restaurant website


Siden 2005 har FAMO og den tidligere Era Ora-chef budt dig velkommen til en ægte italiensk oplevelse. Nu har de tilføjet A Casa til deres udbud. 
Uden at have gået til italiensk for begyndere ved du, at ‘a casa’ betyder ‘hjemme’ eller noget i den retning. Og det er præcis, hvad FAMO A Casa er. 
Du kan også bestille den særlige 3- eller 4-retters menu og hente hos enten FAMO Saxo (i Saxogade) eller FAMO Metro (på Østerbrogade). 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FAMO MED EARLY BIRD 

 

Hatoba Sushi - sushi take away, Islands Brygge eller Lyngby

4 stjerner for japanske smagshits og et fusionskøkken, der tænker bæredygtigt.
Restaurant website


Bestil dine japanske favoritter inden for sushi eller sashimi hos Habota. Tanken bag Habota er at fremhæve det bedste ved det japanske køkken og samtidigt udfordre det, så du er sikret en unik smagsoplevelse. Deres udvalg rummer sushiklassikere til mere eksperimenterende og spændende japansk mad. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ HATOBA MED EARLY BIRD 

 

Le Coq en Pate - autentisk fransk take away, Østerbro

Anmelderrost køkkenchef pakker autentiske bistroretter to go.
Restaurant website


Går du rundt og er lidt frankofil, så skal du bestille take away fra Frederics lille franske bistro! Du kan få franske klassikere, men udvalget er meget mere end det. Og har du en garcon eller fille derhjemme, så har Le Coq en Pate tænkt på dem og kreeret en børnemenu. 
Menukortet fra stedet, der ønsker at forkæle gæsterne, varierer efter sæsonen. Men hvad der altid kendetegner stedet er smagen, kokkens inspiration, de friske råvarer og passionen for maden. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LE COQ EN PATE MED EARLY BIRD

 

Bistro Cocorico - fransk take away, Østerbro

Fransk velsmag, lokale råvarer og anmelderrost køkkenchef.
Restaurant website


Tag det franske bistrokøkken med hjem og nyd den autentiske smag. Bistro Cocorico importerer nemlig deres råvarer fra lokale producenter som eksempelvis Daniel Letz, som giver dig den fulde bistro oplevelse. Forkæl dig selv og tag din franske favorit med hjem som take away.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BISTRO COCORICO MED EARLY BIRD 

 

Thrilla in Manilla - filippinsk take away, Amagerbro

Spis eksotisk take away fra populært, filippinsk fusionskøkken.
Restaurant website

Bag de traditionelle filippinske retter med et twist finder du Carmelita og Alfie. De står som garanter for, at maden hos Thrilla in Manilla ikke alene er hjemmelavet, men også lavet med kærlighed.
På menuen finder du fx luftige baos, soyaglaserede bbq-spid og marineret kylling. Friske råvarer og godt gang i krydderierne giver smagen af fusionsretterne hos denne lille filippinske restaurant. Smag dig frem til din nye favorit via take away menuen.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THRILLA IN MANILA MED EARLY BIRD 

 

Kung Fu II - asiatisk take away, Nørrebro

Japansk gastropub fusionerer mellem traditionel og moderne gastronomi.
Restaurant website


Alt det bedste fra Asien samlet et sted hos Kung Fus - og alt er håndlavet. Kung Fus take away menu byder på dumplings, baos, poké bowls, sushi samt en ramen miso suppe og de stærke Sichuan dandan noodles. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KUNG FU II MED EARLY BIRD

 

Naert - nordisk take away, Pilestræde, København K

Gastronomisk take away smagsbombe fra anmelderrost restaurant til 5 stjerner.
Restaurant website


Som navnet antyder er smagen nær, men du skal tænke Norge snarere end Danmark. Det nordiske og norske træder frem, hvor fisk og skaldyr kan indtage din førsteplads, hvis du er til det. 
Specialiteterne på menukortet kan omfatte rømme. Og hvis du ikke ved, hvad rømme er, så  kan vi her afsløre, at det er syrnet fløde. Prøv det og de mange andre smagsnuancer, hvis du vil smage nordisk og nært.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NAERT MED EARLY BIRD

 

Pizzeria MaMeMi - italiensk take away restaurant, Vesterbro

Autentiske pizzaer i gourmetklassen hædres af anerkendte Gambero Rosso.
Restaurant website


Bag Pizzeria MaMeMi står et italiensk brødrepar og deres fætter. Du får derfor en ægte pizza, der er sprød udenpå og blød indeni. Pizzadejen hæver i mindst 48 timer, og så er det ellers de gode ingredienser, der taler så smukt for dem selv. 
Pizzeria MaMeMi byder på flere italienske klassikere end pizzaer, du kan fx få både vitello tonnato og burrata - og hjemmelavet tiramisu. Der er et antal vegetariske retter på menuen og et flot udvalg af vine. Du kan sikkert godt gætte alle deres vines oprindelsesland. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PIZZERIA MAMEMI MED EARLY BIRD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Cafe Bopa (@cafebopa)

Cafe Bopa - cafe take away, Østerbro

Café-klassikere lavet fra bunden

Restaurantens hjemmeside

Bopa er opkaldt efter modstandsgruppen Borgerlige Partisaner, men du behøver ikke gøre oprør. For hos Bopa byder take away menuen på klassiske cafe-retter og Bopa sylter, marinerer og bager selv. Så du er sikret en enestående smagsoplevelse, uanset om du er til burger, havtasker eller svinekæber. 
Om sommeren kommer bøffen fra grillen i gårdhaven, og hele året kan du finde en take away-menu, der passer til årstiden og sæsonen. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ CAFE BOPA MED EARLY BIRD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af YoBurger (@yoburgerdk)

YOBURGER - Burger take away, Østerbrogade, Gothersgade og Nørregade

Frydefuld burgerbar laver saftige burgerfavoritter og tilføjer deres magiske sauce.
Restaurant website


Det starter med en blød brioche ristet i belgisk smør … og resten er en ren drøm. Det skyldes ifølge Yoburger selv årevis af research bag deres burgere udover de bedste ingredienser, der kan findes. 
Med et stort udvalg i take away burgere (også vegetariske), chicken tenders, fritter og dip kan du få din burger eller burgermenu præcis som du bedst kan lide den. 
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ YOBURGER MED EARLY BIRD
 


Find tilbud på restauranter i København med take away

Early Bird er nu ikke længere blot en service til gode restauranttilbud. Konceptet er udvidet og giver dig muligheden for at skære ⅓ af prisen også på take away. Når du bestiller take away gennem Early Bird, får du restaurantens lækre mad pakket som en to go-menu. 
Så med Early Bird kan du nu let finde god take away i København, og vi har håndplukket en stribe af de bedste restauranter med take away. 

Så let er det:

1) Vælg en menu med 1/3 skåret af prisen
2) Vælg afhentningstidspunkt
3) Bestil og betal
4) Hent maden i restauranten


Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: