Opdateret 30.09.2021

Find håndplukkede anmelderroste restauranter i København med restaurant-tjenesten earlybird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

I København har du rig mulighed for at nyde virkelig god mad på spisesteder med restaurantanmeldelser i topklasse. De rosende ord kommer både fra professionelle anmeldere og fra folket selv, der giver deres veltilfredshed til kende eksempelvis på Trustpilot.

Her finder du gode restauranter med særdeles spændende og lækker mad på alt lige fra Michelin-anerkendte gourmetrestauranter til restauranter, der har taget de danske madanmeldere med storm og fået tildelt funklende stjerner og blodrøde hjerter. 

Med andre ord: København huser ægte anmelder-darlings hvor alt går op i en højere enhed hvad angår smag, service og æstetik. 

Restaurant-anmeldelser guider dig til byens bedste køkkener

I takt med at nye restauranter skyder op i det kulinariske landskab er de professionelle mad-connoisseurs domme og anmeldelser en god guide til at finde frem til byens bedste spisesteder.

Med en ofte mere forfinet smagspalette og en faglig erfaring der overstiger de flestes, har anmelderne gode vilkår for at bedømme de nyeste restaurantskud på stammen og levere spændende anmeldelser til danskerne.

Find gode restauranter med Early Bird

Du finder også et udbud af anmelderroste restauranter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedst bedømte og hyggeligste restauranter, hvor du endda får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen! 

 

Restaurant Naert, København K

Anmelderrost gourmet får 5 stjerner i både Politiken og Berlingske.

Restaurantens hjemmeside
5-stjernet anmeldelse i Berlingske

Naert leverer norsk gourmetspise i utrolig høj kvalitet med smag af nordiske nuancer. Restaurant-anmeldelserne taler for sig selv: Siden Naert slog dørene op i 2015 har de høstet stjerneregn blandt byens madelskere, 5 stjerner i Berlingske og 5 hjerter i Politiken. 

Naert er et frisk pust til det nordiske køkken, som vi måske genkender det herhjemme. De norske madtraditioner og friske råvarer står køkkenet meget nært og er højt prioriteret.

Med en fod i det norske og en anden i det danske ønsker Naert at videreformilde og udvikle god mad med smage og konsistenser, som er blevet forfinet af vores forfædre.

Køkkenet ledes af Jacob Burmølle-Jensen, der udover en fortid hos Kadeau og 28/50 i London også medbringer stor erfaring fra norske restauranter - bl.a. restaurant Bare i Bergen, som blev kåret som Norges ottende bedste af White Guide Nordic.
 

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NAERT MED EARLY BIRD 
 

Restaurant The Olive, København K

Top 10 placering på TripAdvisor og anbefalet i Lonely Planets rejseguide.

Restaurantens hjemmeside

Den anmelderroste restaurant har mere end bare sikre smagshits på menukortet. 
I hjertet af Indre By, på Nørregade, bydes du indenfor i atmosfæriske rammer, der bl.a. understøttes af den hyggelige indretning. The Olive er en moderne restaurant, der har et romantisk vibe. Looket er rustikt med mørkt interiør, bindingværk, olivenfarvede murstensvægge og rå og detaljerede brædder, der dekorativt pryder væggene og baren. 

Læn dig afslappet tilbage i stolen og oplev en familiær og personlig servicering, der sørger for en uformel, hjemlig restaurantoplevelse.
 

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THE OLIVE MED EARLY BIRD 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Bistro Lupa (@bistro_lupa)

Bistro Lupa, Østerbros blomstrende, grønne perle

Tidl. Michelin kokke bag Tripadvisors 2. bedst anmeldte restaurant i København.

Restaurantens hjemmeside

Spis moderne, ærlig bistromad - gourmanden kan flotte sig med grønne, nordiske retter met et twist - tilberedt af garvede, Michelin-erfarne kokke (tidl. Realis & Chateaux og Grand Tables Du Monde), og nyde et glas øko- og biodynamisk vin eller en dugfrisk Mikkeller øl. 

Drevet af en bæredygtig ideologi, inspireres, indkøbes og præpareres dagens menu ud fra dagfriske, lokale sæsonråvarer, bl.a. hjembragt på ladcyklen.
 

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BISTRO LUPA MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Maple Casual Dining, København V

Nr. 1 på TripAdvisor over bedste restauranter i København ud af godt 2000.

Restaurantens hjemmeside

Restaurant Maple indtager TripAdvisors førsteplads over bedst anmeldte restauranter i København, 2020. Sammen med søsterrestauranten, The Olive, der ligeledes markerer sig med en flot tredje plads, løfter restauranterne standarden for den københavnske madscene for rundthåndede køkkenfærdigheder. 

Der er nuancer af fransk og italiensk velsmag på tallerkenen, store portioner og omhyggelig servicering. Gæsteanmeldelserne taler for sig selv. 
 

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MAPLE CASUAL DINING MED EARLY BIRD

 

 

Restaurant Lumskebugten, København K

Michelinanbefaling og topkarakter til Grand Old Man Lauterbach. 

Restaurantens hjemmeside
Anbefalet i Michelin guiden
5-stjernet anmeldelse i Jyllands-Posten

Med Erwin Lauterbach ved roret styres Lumskebugten sikkert mod en ypperlig spiseoplevelse med udgangspunkt i de bedste danske fisk og grøntsager. Det høster Michelin-anbefaling og 5 hjerter i Politiken.

Restaurant Lumskebugten er bestemt en af byens bedste, og som Politikens madanmelder Erik Barfoed siger: ”Det er ikke så tit, man får lov at sidde til bords hos en kok, der formår at samle et helt livs erfaring i et så ligefremt, uprætentiøst og forløsende måltid”. Han tilføjer: "Maden er så lauterbachsk, som noget kan være, og den breder sig i kroppen som velvære. Gennemtrængende velsmag er netop ordet".

I mere end 30 år har Lauterbach været trendsættende for madscenen i Danmark. I de kulinariske folkemunde er han dansk kogekunsts “Grand Old Man” - og Erwing har om nogen været foregangsmand for den gode nordiske madkultur.
 

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LUMSKEBUGTEN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Rebel, København K

Lækker gourmetspise hos usnobbet Michelin-anbefalet bistro.

Restaurantens hjemmeside
Anbefalet i Michelin guiden
5-stjernet anmeldelse i Berlingske

I en charmerende 1700-tals ejendom på Store Kongensgade ligger den Michelin-anbefalede restaurant, Rebel, hvor stemningen er afslappet og kvaliteten holdes høj med velsmagende mad i kategorien Bistro Moderne.

Denne hyggelige restaurant husede engang den populære Restaurant Oubæk. I dag  ejes og drives den af sommelier Natthee Søderlund Thungnoi, der har en fortid som manager på bl.a. den 1-stjernede restaurant Kiin Kiin på Nørrebro. 

Rebel har gennem en længere årrække haft Bib Gourmand-status i Michelinguiden, og er stadig anbefalet i den røde bibel, Michelinguiden. Desuden har både Berlingske og Politikens madanmeldere anerkendt Rebel og restaurantens appetitvækkende retter med 5 ud af 6 stjerner. Hvis du gerne vil finde gode restauranter, har du fundet én her!
 

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ REBEL MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Public, København V

Autentisk italiensk spise i hyggelige rammer ved Kødbyen. 

Restaurantens hjemmeside
4-stjernet anmeldelse i Berlingske

På Halmtorvet tæt på Kødbyen får du serveret lækker mad med italienske noter på “The Italian Social Dining Bar”. Hos restaurant Public kan du forvente klassiske italienske retter, serveret under afslappende, rustikke rammer med et urban touch.

Atmosfæren er varm og i stearinlysets skær er der lagt an til ægte Lady og Vagebonden-stemning på den hyggelige restaurant.

Det italienske køkken får 4 stjerner i Berlingske for sine kreative udfoldelser i køkkenet, der serverer egne favoritter, egnsretter og udsøgte delikatesser - alle nøje udvalgt og importeret hjem fra støvlelandet.

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT PUBLIC MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Meille, København K

Tidl. Noma kok byder på 'affordable luxury' hos Michelin-anbefalede Meille

Restaurantens hjemmeside
Anbefalet i Michelin guiden
5-stjernet anmeldelse i Politiken
4-hjertet anmeldelse i Politiken

Ganske tæt på byens puls, men beliggende på den rolige, hyggelige Skt. Peders Stræde, finder du restaurant Meille. Her kan du se frem til afbalancerede gourmetretter til aldeles favorable priser. Hertil et væld af spændende vine som komplimenterer de nordiske kulinariske kreationer.

Som lillesøster til Michelin-anbefalede restaurant Mes har restaurant Meille kompetente forældre. Køkkenchef Mads Rye Magnusson (tidl. Geranium) og hans partner Camilla har åbnet Meille for at sætte fokus på “affordable luxury”. Der er fokus på bæredygtige, sæsonafhængige råvarer af højeste kvalitet.

Meille har modtaget ros fra både AOK og Politiken, der tildeler henholdsvis 5 og 4 stjerner. Desuden har Michelin Guiden et godt øje til restaurant Meille, og anbefaler restauranten for deres kreative og moderne, nordiske retter med en rustik kant.
 

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MEILLE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Famosi e Golosi, Frederiksberg

Autentisk italiener med 4 stjerner i AOK og Politiken.

Restaurantens hjemmeside
4-stjernet anmeldelse i Politiken

På Rolighedsvej på Frederiksberg C finder man restaurant Famosi e Golosi: en ægte italiensk perle med lækker mad, god betjening og hyggelig, rustik indretning.

Menukortet præges af lækre, hjemmelavede specialiteter og signaturretter lavet på sæsonens bedste råvarer. Køkkenet hælder mest til det norditalienske med f.eks. osso buco og vitello tonnato på menuen, men med Walter Garaus sardinske rødder kommer man ikke uden om kulinarisk indflydelse fra den middelhavske ø.

Famosi e Golosi prises med 4 stjerner i både Politiken og AOK, der specielt fremhæver smag og atmosfære. Desuden blev restauranten optaget i White Guide 2016.
 

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FAMOSI E GOLOSI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Mes, København K

Michelin-anbefaling og 5-stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma)

Restaurantens hjemmeside
Anbefalet i Michelin guiden
5-stjernet anmeldelse i Berlingske

I Mads Rye Magnussons (tidl. Noma og Geranium) lille personlige restaurant kreeres der ny-nordisk gourmet baseret på egne favoritter ud fra temaet “affordable luxury”. Dette manifesteres også i navnet “Mes”, der oversat fra fransk betyder “mine” og hentyder til det personlige præg. Her opereres med en 5-retters menu med jævnlig udskiftning. 

I ganske intime og hyggelige rammer kan du lade dig forkæle af velsmagende gourmet uden at skulle spendere en formue! 

Ejeren af Mes, Mads Rye Magnusson, har tidligere gjort karriere på de ypperlige gourmetrestauranter Falsled Kro og Geranium. Mes er særdeles anmelderrost og er foruden en Michelin-anbefaling også blevet hyldet med 5 stjerner i Berlingske. 
 

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MES MED EARLY BIRD 

 

 

Anmelderroste restauranter

Mange aviser har faste anmeldere til at vurdere alt fra kunst, musik og mad. Det er forankret dybt i os at vi ønsker andres blåstempling af noget, før vi selv kaster penge, tid og energi i en oplevelse. 

Restaurantoplevelser er ingen undtagelse. Selvom en gastronomisk oplevelse er ganske subjektiv, giver mange anmeldelser et godt praj om kvaliteten på den pågældende restaurant. Andre gange er hæderlige restauranter ofre for én uheldig dag, der tilfældigvis fandt sted samtidig med et anmelderbesøg. Man kan derfor ikke altid vide sig sikker på en anmelders dom; men de fleste af os sætter dog i overvejende grad vores lid til de kyndige anmeldere. 

Professionelle restaurant-anmeldelser

Blandt de populære anmeldelsessider, som københavnerne ofte lader sig influere af, når der skal inviteres på dejlig middag, er Politikens anmeldelser, Berlingskes anmeldelser og Børsens anmeldelser. 

Hvis vi skal et trin op ad anmelderrangstigen kan den verdensomspændende Michelin-guide hjælpe med at udpege klodens allerbedste restauranter. I 2020 blev Danmark tildelt hele 35 stjerner fordelt på 28 restauranter, heraf 16 i København

Når gæsterne selv bedømmer: Trustpilot og TripAdvisor

Andre gæsters egne vurderinger kan også blive afgørende for valget af spiseoplevelse. Ofte kan det virke mere relaterbart at læse om restaurantoplevelser fra personer som hverken er uddannet i gastronomiens fag eller har hyper-opmærksomme sanser. 

Nogle af de populære platforme hvor vi finder anmeldelser fra andre gæster er eksempelvis Trustpilot, der er en af verdens mest indflydelsesrige anmelderplatforme, og TripAdvisor, som især er gavnlig når man er ude og rejse og ikke aner, hvor man kan finde gode kulinariske oplevelser. 

Byens Bedste: fagfolkenes og folkets dom

Berlingske uddeler hvert år "byens bedste" fordelt på flere forskellige kategorier. Denne prisuddeling er en blanding af en garvet fagjury og folkets nomineringer i diverse kategorier. På denne måde bliver det en kombination af gæsternes ryst og de kyndige madanmeldere, der finder frem til Københavns allerbedste restauranter, barer, take-away, street-food, bagerier og så videre. Derfor er det også altid en stor ære at modtage prisen blandt de mange nominerede, da man dermed ved, at man tilfredsstiller gæster såvel som madanmeldere. 

Leder du efter flere af de hyggeligste restauranter i København?

Hos Early Bird er vi stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af restauranter, der hver har sit særpræg, som giver dig en spiseoplevelse med gode minder.

Er du lækkersulten efter retter fra et bestemt land eller køkken, kan du finde inspiration gennem vores guides til de mange forskellige køkkener i København her:

Italienske restauranter i København

Franske restauranter i København

Sushi-restauranter i København

Tapas & spanske restauranter i København

Steakhouses i København

Asiatiske spisesteder i København

Dansk/nordiske restauranter i København

Japanske restauranter i København

Indiske restauranter i København