11.3023.45
Testing
9

Nordhavn

Vibrerende bistrorammer og skønne klassikere på Nordhavns havnepromenade.

Tider i dag

23.45
Testing

John&Woo Nordhavn

Vibrerende bistrorammer og skønne klassikere på Nordhavns havnepromenade.

John&Woo Nordhavn

Nordhavn

Vibrerende bistrorammer og skønne klassikere på Nordhavns havnepromenade.

Derfor skal du spise her: 

  • Havneudsigten er prikken over i'et
  • Mødet mellem Nord og Syd rammer gastronomisk plet
  • Sportsmand sørger for at oplevelsen spiller
  • Fransk-inspireret bistrocharme

 

Bistro udvidelse 

Den populære duo, Sune Woo og Michael Maze, åbnede i 2019 John&Woo Under Elmene på Amagerbro, som hurtigt gik hen og blev et sikkert hit. 

Nu kan du og vennerne også få del af det lækre menukort hos søsterrestauranten ved Nordhavns hyggelige promenade. Her spiller både udsigt og serviceringen rundt om bordet - og ja, navnet Maze, ringer muligvis en klokke. Michael har skiftet ping-pong karrieren ud med restaurantionsbranchen og gør nu sin entré som restauratør. 
 

Nordhavns svirrende perle

Søger du flotte gæsteanmeldelser, bør du kigge på John&Woo's på Tripadvisor. Her applauderes både mad og den omhyggelige betjening.

“Vi besøgte John&Woo i Nordhavn og fik deres kalvekød med bearnaise og tilbehør. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået SÅ mørt kalvekød, men det er længe siden.”

“Virkelig fantastisk sted, med lækker mad og god betjening.”

 

Gastronomisk pletskud

Fokus er de gode råvarer, der både dækker et stykke til morgen, middag og det klassiske, bistro-inspirerede menukort til aften. Her får du skønne, traditionelle retter med moderne overraskelser. Maden er hjemmelavet med smagsgaranti fra Norden og det franske Middelhav. Og på menukortet finder du både møre kødudskæringer, en lækker 3 retters menu og den helt store tasting menu, som kan stille appetitten.