Opdateret 26.08.2021

Find en skøn restaurant i Aarhus blandt dette håndplukkede udvalg - og få 1/3 skåret af prisen med restaurant-tjenesten Early Bird.

Smilets by har masser af restauranter at byde på. Uanset om du har lyst til at sætte tænderne i en knasende sprød pizza på en italiensk restaurant i Aarhus, eller foretrækker en romantisk middag for to med havudsigt på en restaurant ved Aarhus Havn - ja, så er smilets by leveringsdygtig.

Har du også svært ved at vælge mellem alle de gode restauranter? Vi har brugt en masse tid og energi på at opstøve de bedste restauranter i Aarhus C såvel som resten af byen. Det er der kommet denne lille guide ud af, hvor vi giver vores bud på nogle af de bedste restauranter i Aarhus. 

Når du booker bord på dagen via Early Bird får du 1/3 skåret af prisen på håndplukkede restauranter.

Restaurant i Aarhus - en oplevelse for sig

Smilets by er på alles læber. Aarhus har erobret en topplacering som must-visit destination hos blandt andre Vogue, CNN, National Geographic og Momondo. 

Går du på restaurant i Aarhus får du en notorisk, gastronomisk oplevelse. 

Det er nemlig ikke kun hovedstaden med restauranter som Noma, Geranium og Relæ, der sætter Danmark i spotlyset. Aarhus har udfordret Københavns patent på Michelinstjerner og bevist, at den jyske hovedstad også er "en nordisk stjerne", som beskrevet af The Guardian i 2016. Stjernedrys og Michelin-anbefalinger finder du blandt andet hos Domestic, Gastromé, Restaurant Frederikshøj og restaurant Pondus. 

Aarhus byder på alt fra ypperlige Michelin-restauranter til mindre, prisvenlige spisesteder og uformelle brasserier. Byen er blevet hjemsted for stadig flere kreative gourmetkokke, der henter inspiration fra alle verdenshjørner eller er tro mod de danske køkkentraditioner i bedste New Nordic Cooking-stil.

Du finder også et udbud af de bedste restauranter i Aarhus hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i Aarhus, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restaurenter i Aarhus du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen her!

 

Mellemrum, nordisk restaurant i Aarhus

Uprætentiøs, nordisk gastronomi og kærlighed til håndværket i hjertet af Aarhus. 5 stjerner i JP

Restaurantens hjemmeside
 5-stjernet anmeldelse i Aarhus Lokalavis

Med ambitionen om at tilbyde gæsterne et “mellemrum” fra hverdagens trummerum, har restaurant Mellemrum - i hjertet af Aarhus på Fredens Torv - udmærket sig som en af de bedste restauranter i Aarhus med dens elegante, nordisk-gastronomiske anretninger i uformelle og indbydende omgivelser.

Denne fine restaurant i Aarhus C har derfor høstet rigtig god anmeldelse med 5 stjerner i Jyllands-Posten for velsmag og velbehag.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MELLEMRUM MED EARLY BIRD 

 

Latin, fransk restaurant i Aarhus

Hyggelige rammer og ærkefransk gastronomi  til 4 stjerner i JP.

Restaurantens hjemmeside
4-stjernet anmeldelse i Jyllands Posten

Ambitionsniveauet forbliver højt hos restaurant Latin, hvor du får et troværdigt, ærligt og autentisk bistro-måltid. Med et klassisk repertoire der blandt andet tæller moules marinières, hjemmelavet fiskesuppe, steak bearnaise og gateau marcel, kan du roligt se frem til en ærkefransk madoplevelse.

Det store gastronomiske etablissement ledsages af vine med overvejende fransk accent.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LATIN MED EARLY BIRD 

 

Brasserie Belli, fransk restaurant i Aarhus på Frederiksgade

Anerkendt bistro med afsæt i det franske bondekøkken.

Restaurantens hjemmeside
Aarhus Update anmeldelse af Bell
 

Igennem mere end 20 år har cirkusfamilien Belli drevet Brasserie Belli. Denne restaurant i Aarhus C har stor betydning i det aarhusianske café- og restaurationsliv og er en af byens bedste og mest populære restauranter. 

Betjening og indretning er charmerende og unik. Køkkenet byder på traditionel fransk bistro-stil, hvor råvarerne kommer fra lokale leverandører eller Bellis urtehave. Det førte i 2015 til den første anbefaling af Brasserie Belli i Michelin-guiden.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BRASSERIE BELLI MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Ombord, tapasretter i Aarhus på Jægergårdsgade

Gå ombord i hyggelige Jægergårdsgade på Mellemrums søsterrestaurant.

Restaurantens hjemmeside
Aarhus Update anmeldelse af Ombord

Restaurant Ombord er en restaurant i Aarhus C som drives med udgangspunkt i hygge, håndværk og god energi. Her serveres ikke blot retter, men spiseoplevelser, som gæsterne deler i tapas-stil omkring bordet - heraf navnet Ombord. Retterne er prisvenlige men samtidig af høj gastronomisk kvalitet. 

Før restaurant Ombord blev etableret, lå den populære café RarBar, hvis hygge og nærvær er bevaret hos Ombord - der i lighed betragtes som en af de gode, hyggelige og nærværende restauranter i Aarhus.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OMBORD MED EARLY BIRD 

 

Dauphine, fransk restaurant i Aarhus på Frederiksgade

Fransk gourmet køkken med 5 stjerner i JP, AoA & Aarhus Stiftstidende.

Restaurantens hjemmeside
5-stjernet anmeldelse i Jyllands-Posten

Siden 1996 har restaurant Dauphine været et fast inventar i Aarhus på den rolige gågade, Frederiksgade. Oprindeligt var restaurant Dauphine et uformelt brasserie, men har siden vokset sig mere og mere anerkendt, som ambitionsniveauet hos kokkene og restaurantejer er vokset. 

Navnet Dauphine betyder “kronprinsesse” på fransk. Det understreger og harmonerer med restaurantens ypperlige, dansk-franske gourmet-køkkenstil samt anmelderroste position - blandt andet 5 flotte stjerner i AoA og JP. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DAUPHINE MED EARLY BIRD 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af KARMA SUSHI (@karmasushi)

Karma Sushi, restaurant i Aarhus på Frederiksgade

Kåret til "Århus’ Bedste Sushi 2018” findes i dekorative lokaler på Frederiksgade.

Restaurantens hjemmeside
Aarhus Update anmeldelse af Karma Sushi

Er du ved at være træt af pizza og pasta på din favorit italienske restaurant i Aarhus, og vil du gerne prøve kræfter med noget nyt og spændende? Så er fussionskøkkenet Karma Sushi i Frederiksgade et godt sted at kigge hen.

Som modtræk til den udbredte “mainstream-sushi” har Karma Sushi gradvist vokset sig til en række restauranter rundt om i landet med stor popularitet, velsmag og ros fra anmelderne. 

Konceptet hos Karma Sushi går ud på at nytænke sushi og bringe forskellige stilarter indenfor sushi i spil. Resultatet er fusionssushi i gourmetklassen - men til en overkommelig pris. Jan L. Pedersen fra Aarhus Update har blandt andet beskrevet Karma Sushi som: “...en af de største positive overraskelser, jeg har oplevet i Aarhus længe”.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI MED EARLY BIRD 

 

Komfur, restaurant i Latinerkvarteret i Aarhus

Fransk bistromad i jordnær atmosfære til 4 flotte stjerner i Århus Stiftidende.

Restaurantens hjemmeside
Aarhus Update anmeldelse af Komfur

Restaurant Komfur drives med udgangspunkt i de tre kerneværdier: håndværk, hygge og energi, som afspejler alle facetter fra service og indretning til gastronomiske udfoldelser. Energien kanaliseres på at levere god mad og vin frem for formel betjening og fancy præsentationer. 

Århus Stiftstidende tildeler Restaurant Komfur 4 stjerner og konkluderer afsluttende, at hvis man er en tilhænger af "...klassisk god mad inspireret af det franske bondekøkken, så er det afgjort et besøg værd".

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KOMFUR MED EARLY BIRD 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Slap Af Aarhus (@slapaf)

Slap Af, restaurant i Latinerkvarteret i Aarhus

Nordiske råvarer og franske teknikker i hyggelig atmosfære.

Restaurantens hjemmeside
Aarhus Update anmeldelse af Slap Af

Slap Af er en restaurant i Aarhus beliggende i det charmerende Latinerkvarter. Slap Af inviterer gæsten til at slappe af - som navnet også indikerer. 

Anretningerne består af årstidens friske, nordiske råvarer tilberedt med traditionelle franske teknikker. Foruden maden er baren også en central del af Slap Af. Her rystes velsmagende cocktails der matcher menuen, så smagsnuancerne mellem mad og drikke går op i en højere enhed.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ SLAP AF MED EARLY BIRD
 

L’Estragon, fransk restaurant i Latinerkvarteret i Aarhus

Charmerende lille perle der høster 5 flotte stjerner i JP.

Restaurantens hjemmeside
5-stjernet anmeldelse i Jyllands-Posten

Restaurant l’Estragon er kendt i Aarhus for sin lokale, sæsonprægede, økologiske og biodynamiske tilgang til madlavning. I køkkenet fremtrylles frankofile smagsfantasier, som er gennemsyrede af passionen og madglæden hos restauratør Sisse Budtz: ejeren, hjernen og hjertet bag restaurant L'Estragon. 

Anmeldere fra blandt andet Information og JP drysser flotte 5-stjernede roser ud over restaurant L'Estragon og placerer L'Estragon blandt en af de bedste spisesteder i Aarhus.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ L'ESTRAGON MED EARLY BIRD 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af @frudmad

Früd, Restaurant ved strandpromenaden i Aarhus 

Gennemført gourmetoplevelse tildeles 4 stjerner af Aarhus Stiftstidende.

Restaurantens hjemmeside
-4-stjernet anmeldelse i Århus Stiftstidende

I hyggelige lokaler ved strandpromenaden ligger Restaurant Früd. Her inviteres du ind i et klassisk fransk brasseriekøkken med et enkelt udtryk. Früd beskriver selv konceptet som en inklusiv-pakke med snacks, appetizer, aperitif og dejlige retter med tilhørende drikkemenuer. 

Aarhus Stiftstidende giver Früd 4 flotte stjerner.

Vil du gerne nyde din middag med udsigt til havet, så er en restaurant på Aarhus Havn eller Strandpromenaden et godt sted at kigge hen.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FRÜD MED EARLY BIRD 

 

Verdensklasse-gastronomi på restaurant i Aarhus

Der er naturligvis de mange gastronomiske oplevelser i Aarhus, som de seneste år har bragt Aarhus i spotlyset på den internationale madscene. Blandt andre har restaurant Frederikshøj, Gastromé, Substans og Domestic sikret sig og beholdt en Michelin-stjerne de seneste år. 

Byens verdensklasse-gastronomi skyldes - foruden byens mange kreative gourmetkokke - den høje råvarekvalitet: lokalproducerede, årstidsbestemte, friske grøntsager fra Samsø og Djursland, friskfangede fisk fra bugten, med videre. Find også vores bud på gode brunch steder i Aarhus her. 

En europæisk kulturhovedstad

I 2017 førte Aarhus' hyggelige, historiske og levende kultur- og byliv samt spændende spisemuligheder til en kåring af Aarhus som europæisk kulturhovedstad. Det bød på i alt 442 kulturprojekter, der involverede tusindvis af danske og internationale kunstnere på tværs af Region Midtjylland, foruden etableringen af næsten 2000 fuldtidsstillinger og en omsætning i den private sektor på knap 1,1 milliard kroner. 

Kåringen som europæisk kulturhovedstad gav i 2018 Aarhus værtsrollen for VM for alle OL-sejlklasser: den største sportsbegivenhed i Danmark nogensinde med deltagelse fra over 100 forskellige lande. Det har bidraget til at skubbe til udviklingen i Aarhus. 


Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i Aarhus eller et bestemt køkken, kan du finde inspiration gennem vores guides her:

Brunch steder i Aarhus

Gourmet restauranter i Aarhus

Billige og gode restauranter i Aarhus

Restauranter ved Åen

Gå på restaurant under Aarhus Jazz Festival

The best restaurants in Aarhus