Early bird
Testing

The Vietnamese

Populær vietnameser med autentiske smage får 4 stjerner i både JP. og Berlingske.

The Vietnamese

Indre By

Populær vietnameser med autentiske smage får 4 stjerner i både JP. og Berlingske.


Franciskanermunk bag populær og anmelderrost vietnameser

"Det er ikke hver dag, man bliver bespist af en tidligere filosofistuderende og franciskanermunk.” Lyder det fra Berlingskes madanmelder, Svend Rasmussen. 

Kun et stenkast fra Marmorkirken og kirkeklokkernes himmelske spil, kan du få en lille bid af paradis. Her i paradisets have står Do Brødrene, Duc Huy Do og Vinh Hien Do, der har vietnamesiske rødder og en filosofisk tilgang til livet.
 

Anmelderen bifalder med 4 stjerner og siger

“Der er en ro og enkelhed over Do-brødrenes mad, som er særdeles velgørende” og tilslutter: "Brødrene Do har styr på deres teknikker og dyrker det vietnamesiske køkkens friske og delikate retter med skarpe tilberedninger, renhed i smagene, høj råvarekvalitet og en sanselighed.” 

Berlingskes anmelder kvitterer med 4 stjerner for køkkenets ægte velsmag, der sjældent ses i Danmark. Ligeledes er Jyllands-Posten imponeret over anretningernes kompleksitet og giver også 4 stjerner.
 

Det Vietnamesiske køkken

Oplev det vietnamesiske køkken, der anses som værende et af verdens sundeste køkkener, der både har historiske rødder og eksotiske, velsmagende smagsfacetter. 

Menukortet byder på friske og kulørte smagskomponenter og er i hårfin balance med det traditionelle vietnamesiske køkken og den moderne restaurantscene.


© 2020 earlybird.dk ApS