Early bird
Testing

Norrlyst

Tidl. kok hos Michelin-restaurant Kadeau og AOC byder på nordisk og bæredygtigt menukort.

Norrlyst

Indre By

Tidl. kok hos Michelin-restaurant Kadeau og AOC byder på nordisk og bæredygtigt menukort.


Kok med Michelin erfaring 

I køkkenet står Emil Eshardt, der tidligere har gjort sine folder hos bl.a. Søllerød Kro og Michelin-restauranterne Kadeau og AOC. Han sammensætter et moderne menukort på lokale, nordiske og økologiske råvarer, og du finder både højtbelagt smørrebrød og klassiske hverdagsretter i nye, moderne klæder.

Good value for money!

På TripAdvisor anbefales det at besøge Norrlyst for det traditionelle, danske måltid, den afslappede stemning, personlige betjening - god værdi for pengene!

"Mad oplevelse udlover det sædvanlige, hvor alle retter på kortet var gennemtænkt og smagt til, til perfektion. De har et ret lille aften menukort, som gør at alle retter følger sæson og alle er gode og friske. Hertil var der sød og høflig betjening.”

"Menu, vin, lokaler, betjening: 5 stjerner til det hele.”

"Overraskende lækkert gourmet mad til meget rimelige priser.”

Hjemmebryg og økologi

Skyl herlighederne ned med en kold tår af enten husets special øl eller en af de små skarpe, et glas hjemmebrygget snaps med smag af havtorn. Norrlyst har et bredt udvalg af vine og økologiske sodavand, som kan nydes over det gode måltid.


© 2020 earlybird.dk ApS