11.3023.45
Gabrielle Sazio Le Coq en Pâte Garden Trattoria Sud Yankii Sushi TAPS Winebar Limone Piazza Taco Bello L'Imperatore Aamanns 1921 Aamanns Genbo Aamanns Replik The Midwestern Diner Neighbourhood Nørrebro Neighbourhood Vesterbro Bistro Lupa Restaurant Mist 56 Grader Beyla Dumpo NOHO The Secret Garden Lumskebugten Krebsegaarden Restaurant Mes Restaurant Meille Theo Norrlyst Le Lac LUN Restaurant Grønnegade Ticket Odette Gemini Ansvar Brede Spisehus Oranje Den Lille Fede Rebel Palazzo Diner The Socialist Dinner Club H15 Restaurant Lindgreens San Marco JUNIOR Ravnsborg Kitchen & Bar PULS Osteria Nana Issei Salon 39 Peter Liep's Hus Carl's Øl & Spisehus Salon de Annam Brasserie Sài Gòn Restaurant BØF ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Sans Souci The Shrimp Il Rosmarino NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Granola Yaffa Panza Alexander's Bistro Dining Room Darling Bistro & Bar FRB Rådhuskælder Noku Sushi John&Woo Nordhavn John&Woo Midori - Izakaya & Sake Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Zahida Kung Fu II El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset Strandmøllekroen Temporada Pizzeria MaMeMi Restaurant Tight La Pausa Morsel Bao Østerbro Morsel Bao Frederiksberg Havfruen La Posata Kumokumo Pintxos El Meson Dej Kødbyen BrewPub Bistro Cocorico Hot Pot Republic Famosi e Golosi Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid UMA San Giorgio The Vietnamese Helenekilde Badehotel Mercante Aristo La Rocca Rasoi Restaurant Fabio Le Pavé Restaurant Nyboder Wining & Dining Ponte Vecchio Le Basilic Duero Little Brother Nöah Angelini BUKA Kinome Dej Magasin Deligreco Ferment Samvær RE Cucina El Cava Det Simrer Olufs Taverna Terra Mia Evoo
Testing
9

Nyhavn

Fortøjret skibsrestaurant i Nyhavn. Tidl. Gemyse-kok bruger sæsongrønt og fisk fra Fiskerikajen.

Tider i dag

23.45
Testing

Oranje

Fortøjret skibsrestaurant i Nyhavn. Tidl. Gemyse-kok bruger sæsongrønt og fisk fra Fiskerikajen.

Oranje

Nyhavn

Fortøjret skibsrestaurant i Nyhavn. Tidl. Gemyse-kok bruger sæsongrønt og fisk fra Fiskerikajen.

Derfor skal du spise her:

  • Spis på vandet
  • Moderne skibsrestaurant fortøjret i Nyhavn
  • Tidligere Gemyse-kok bag bæredygtig skibsmenu
  • Masser af sæsongrønt og fisk

 

Gemyse-kok bag bæredygtig menu

Kom med under dæk og få del i den moderne skibsmenu. Oranje Nyhavn har fornøjelsen af Steffen Egebo (tidl. Gemyse-kok) i kabyssen. Hans gastronomi er primært grøn med frisk fisk og skaldyr fra Fiskerikajen. Det er et bæredygtigt køkken med lokale leverandører fra land og hav.

Med måske én af byens bedste lokationer og udeserveringer med udsigt - på vandet - venter der dig en uformel, komfortabel spiseoplevelse i moderniserede skibsrammer. Oven vande kan Nyhavns leben nydes i solen med en god frokost, en dugfrisk øl fra mikro bryggeriet Gamma, To Øl eller en cocktail med Oranjes hjemmeinfuseret sirup.

 

Restaurantoplevelse på vandet hitter

Google-anmeldelserne taler for Nyhavns fortøjrede skibsrestaurants gastronomi, servicering og placering:

"Fantastisk sted, super autentisk.”

“Oranjen har meget at byde på, nyd skibet og dets sublime beværtning."

Skøn mad og drikke i den gamle skude."

“Mad og service til perfektion, de er særdeles stærke på fisk og skaldyr.”

“Utrolig hyggelig lokation.”

"Meget anbefalelsesværdigt!"

 

Historisk skibsrestaurant

Oranje har en masse iværksættere fra madbranchen bag sig. Blandt andet kan Mikkel Sarbo nævnes. Han står bag Hallernes Smørrebrød og Tante-T i Torvehallerne og restaurant Fleisch i Kødbyen.

Et dygtigt team har altså taget roret og bringer kvalitet og det bedste fra byen til Oranje. Skibet tog fra 00'erne kursen fra Svendborg til Nyhavns farvand og har gennemgået en gennemgribende modernisering i 2022.