11.3023.45
Pier 3 Caronte Beviamo Mama No Deux Restaurant Mes Væksthuset Restaurant Meille LUN Sazio Alexander's Bistro Darling Bistro & Bar Le Coq en Pâte Kung Fu II Yankii Sushi UMA Limone Piazza Ponte Vecchio Taco Bello Aamanns Replik Aamanns Genbo Rungsted Kro Ravnsborg Kitchen & Bar Almanak i Operaen Flavour Bastards Bistro Lupa Beyla Plates Christianshavn Olea Kitchen and Bar Patagonia Grill Pulpo Lumskebugten Norrlyst Theo Bottega Estadio 1912 Brasserie Martha SEANERY H15 Fragthallen Vesterhus Østeria Rosé Rosé Odette Gemini Rebel Gabrielle Restaurant Grønnegade Dumpo Sole Factory NOHO GORMs Magstræde 16 GORMs Nyhavn 14 GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Mela Trattoria Brede Spisehus Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Krebsegaarden Le Lac Ansvar OTTETTO Oranje Palazzo Diner H15 Spisestuen San Marco JUNIOR Osteria Nana Issei Salon 39 Fromberg Peter Liep's Hus Carl's Øl & Spisehus Salon de Annam Brasserie Sài Gòn ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Il Rosmarino NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Yaffa Panza FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Zahida El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset Strandmøllekroen Temporada Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Restaurant Tight La Pausa Morsel Bao Østerbro Morsel Bao Frederiksberg PULS Havfruen Pintxos El Meson Dej Kødbyen BrewPub Bistro Cocorico Hot Pot Republic Famosi e Golosi Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio The Vietnamese Helenekilde Badehotel Aristo La Rocca Tango y Vinos Rasoi Restaurant Fabio Le Pavé Restaurant Nyboder Wining & Dining Le Basilic Duero Nöah BUKA Kinome Dej Magasin Ferment RE Cucina El Cava Det Simrer Terra Mia Bistro Mig og Annie Sàigòner Bistro
Testing
9

Nyhavn

Fortøjret skibsrestaurant i Nyhavn. Tidl. Gemyse-kok bruger sæsongrønt og fisk fra Fiskerikajen.

Tider i dag

23.45
Testing

Oranje

Fortøjret skibsrestaurant i Nyhavn. Tidl. Gemyse-kok bruger sæsongrønt og fisk fra Fiskerikajen.

Oranje

Nyhavn

Fortøjret skibsrestaurant i Nyhavn. Tidl. Gemyse-kok bruger sæsongrønt og fisk fra Fiskerikajen.

Derfor skal du spise her:

  • Spis på vandet
  • Moderne skibsrestaurant fortøjret i Nyhavn
  • Tidligere Gemyse-kok bag bæredygtig skibsmenu
  • Masser af sæsongrønt og fisk

 

Gemyse-kok bag bæredygtig menu

Kom med under dæk og få del i den moderne skibsmenu. Oranje Nyhavn har fornøjelsen af Steffen Egebo (tidl. Gemyse-kok) i kabyssen. Hans gastronomi er primært grøn med frisk fisk og skaldyr fra Fiskerikajen. Det er et bæredygtigt køkken med lokale leverandører fra land og hav.

Med måske én af byens bedste lokationer og udeserveringer med udsigt - på vandet - venter der dig en uformel, komfortabel spiseoplevelse i moderniserede skibsrammer. Oven vande kan Nyhavns leben nydes i solen med en god frokost, en dugfrisk øl fra mikro bryggeriet Gamma, To Øl eller en cocktail med Oranjes hjemmeinfuseret sirup.

 

Restaurantoplevelse på vandet hitter

Google-anmeldelserne taler for Nyhavns fortøjrede skibsrestaurants gastronomi, servicering og placering:

"Fantastisk sted, super autentisk.”

“Oranjen har meget at byde på, nyd skibet og dets sublime beværtning."

Skøn mad og drikke i den gamle skude."

“Mad og service til perfektion, de er særdeles stærke på fisk og skaldyr.”

“Utrolig hyggelig lokation.”

"Meget anbefalelsesværdigt!"

 

Historisk skibsrestaurant

Oranje har en masse iværksættere fra madbranchen bag sig. Blandt andet kan Mikkel Sarbo nævnes. Han står bag Hallernes Smørrebrød og Tante-T i Torvehallerne og restaurant Fleisch i Kødbyen.

Et dygtigt team har altså taget roret og bringer kvalitet og det bedste fra byen til Oranje. Skibet tog fra 00'erne kursen fra Svendborg til Nyhavns farvand og har gennemgået en gennemgribende modernisering i 2022.