11.3023.45
Restaurant Mes Norrlyst Matto Trattoria Bobo Food Studio UMA Accanto Le Coq en Pâte Darling Bistro & Bar Hatoba Lyngby Pintxos Limone Piazza El Cava Famosi e Golosi L'Imperatore La Rocca Restaurant Fabio Nöah Ferment ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Gemini Lumskebugten Den Lille Fede Krebsegaarden Granola Theo Oyster Bar 56 grader Bistro Lupa Temporada ZOKU The Living Kitchen Karma Sushi Trianglen Ché Fè Yaffa LIVA Rebel Panza Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Restaurant Meille POP UP Salon 39 Bistro Bosch RALPHs The Shrimp John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Restaurant Grønnegade Hatoba Islands Brygge Public Dej Magasin Spisehuset L'Alsace Plin Zahida The Fat Pike Naert Restaurant Leaven Restaurant Tight Aristo Thrilla in Manila La Pausa Restaurant 1123 Morsel Bao Pizzeria MaMeMi John&Woo Garden Havfruen Asador El Meson Dej Damindra Coffee Room TAPS Winebar Eatalian COMBO-Street Wine Bistro Cocorico Punk Royale Restaurant SuRi Sans Souci Perbacco Tribeca Beer & Pizza Lab Ewalds Hot Pot Republic Vandvid Kung Fu II Guru Trattoria Sud The Modern Frederiksberg Bryghus Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn CO-MA Madsalen Ofelia Strandmøllekroen San Giorgio Helenekilde Badehotel Midori - Izakaya & Sake BrewPub Mercante Det Simrer Fuego Rasoi Kinome Nyhavn 17 Le Pavé Wining & Dining Nyboders Køkken Olufs Taverna The Vietnamese Rambla 8tallet Le Basilic Terra Mia Grosen & Falkenbergs Little Brother Angelini Mangal Restaurant Dag H Kokkeriet
Testing
16

Østerbro

Bæredygtig og økologisk slowfood på Østerbro.

Tider i dag

23.45
Testing

Det Simrer

Bæredygtig og økologisk slowfood på Østerbro.

Det Simrer

Østerbro

Bæredygtig og økologisk slowfood på Østerbro.

Derfor skal du spise her:

  • Mere smag i Slowfood-cooking
  • Bæredygtigt koncept med økologi på menukortet
  • En hyggelig middag for to 

 

Velsmagende økologi

På Østerbro finder du slowfood-spisehuset, Det Simrer. Her er fokus gedigen simremad, økologi og bæredygtighed, der afspejles i en række kreative tiltag, som f.eks. at reducere madspild og spare på el og vand.

Økologi en topprioritet, da der altid bestræbes på arbejde med økologiske og biodynamiske råvarer fra lokale og danske leverandører, i det omfang det nu er muligt og hensigtsmæssigt.
Det betyder bl.a. at kaffe, mælk, smør, æg, sukker, mel, grøntsager, brød og sodavand og juice fra Naturfrisk er økologisk.
 

De spisendes ord

På Tripadvisor siger restaurantens gæster følgende: 

"God simremad, gode øl og god betjening"

"Hyggelig lille restaurant og rigtig god simremad til fornuftig pris"

"Det Simrer’ er en skøn bistro med klassiske simreretter såvel danske som fra det franske køkken"
 

Kvalitet og bæredygtighed på flaske

Udover lækker comfort-food finder du et stort udvalg af kvalitetsøl, bl.a. fra Krenkerup Gods på Lolland, der brygger efter det tyske "reinheits Gebot” - øl uden E-numre, konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer.

Indretningen er hyggelig og indbydende med udsyn til vine og køkkenets fermenterede specialiteter i vitriner og montrer.