11.3023.45
Salon de Annam BUKA Ansvar Norrlyst Theo Dining Room Restaurant Leaven Yaffa Rebel POP UP Salon 39 Restaurant Meille Bobo Food Studio Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Restaurant Grønnegade Garden Accanto Temporada Naert Aristo Matto Trattoria La Pausa Darling Bistro & Bar Hatoba Lyngby Pintxos El Meson TAPS Winebar Bistro Cocorico Samvær UMA CO-MA Madsalen Famosi e Golosi Strandmøllekroen Limone Piazza El Cava L'Imperatore Kinome The Modern Le Pavé Ferment Terra Mia RE Cucina Nöah Olufs Taverna Bistro Lupa Maple Casual Dining Den Lille Fede Krebsegaarden Morsel Bao Østerbro Lumskebugten 56 grader ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Gemini Ewalds Granola Restaurant Mes Oyster Bar Landemærket The Olive Ché Fè LIVA Panza John&Woo Nordhavn Midori - Izakaya & Sake ZOKU The Living Kitchen Bistro Bosch The Shrimp Hatoba Islands Brygge Public Spisehuset John&Woo Zahida L'Alsace Plin Dej Magasin The Fat Pike Restaurant Tight Morsel Bao Frederiksberg Kung Fu II Pizzeria MaMeMi Havfruen Fuego Asador Dej Kødbyen Damindra COMBO-Street Wine Punk Royale Sans Souci Trattoria Sud Hot Pot Republic Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Guru Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn San Giorgio Helenekilde Badehotel BrewPub Mercante Det Simrer Rasoi La Rocca San Marco JUNIOR Restaurant Fabio Wining & Dining The Vietnamese Le Basilic Grosen & Falkenbergs Little Brother Angelini Mangal Nyhavn 17 Kokkeriet
Testing
14

Indre By

Gastronomi med topkarakter - 5 stjerner og en Michelin anbefaling i 2020.

Tider i dag

23.45
Testing

Lumskebugten

Gastronomi med topkarakter - 5 stjerner og en Michelin anbefaling i 2020.

Lumskebugten

Indre By

Gastronomi med topkarakter - 5 stjerner og en Michelin anbefaling i 2020.

Derfor skal du spise her:

  • Michelin-anbefaling 2020
  • Flotte madanmeldelser til 5 stjerner
  • Den gastronomiske selvforkælelse

 

Gastronomisk ikon på Esplanaden

I mere end 30 år har Erwin Lauterbach været trendsættende for, hvad der kendetegner madscenen i Danmark. Han har været dansk gastronomis mester og har oplært nogle af Danmarks bedste kokke.

Lauterbach har gennem årene taget mange priser og drevet Lumskebugten, hvor det grønne køkken især blev fremhævet. I dag er der kommet nye ejere til restauranten, men man efterlever stadig Lauterbachs gastronomiske tankegang og kreativitet for det nordiske køkken. 

I køkkenet står tidligere Michelin kok, Andreas Møller, (tidl. Restaurant Copenhague i Danmarkshuset på Champs-Elysées i Paris, der følger i Erwins fodspor. 

 

5 stjerner og en Michelin-anbefaling værdig

Erwins solide håndværk blev hædret med en Michelin anbefalding senest i 2020. 

Dertil kvitterer både Jyllands-Posten og Berlingske med en flot håndfuld stjerner, 5 af slagsen. 

Søren Frank fra Berlingske siger blandt andet: “Dette stykke smørrebrød har jeg drømt om i årevis.”

Dertil er anmeldernes ord: ”Det er ikke så tit, man får lov at sidde til bords hos en kok, der formår at samle et helt livs erfaring i et så ligefremt, uprætentiøst og forløsende måltid." 

“Hvis man lægger vejen forbi Lumskebugten i København, bliver man beriget med en gastronomisk oplevelse af dem, der godt kan være langt imellem.”

 

Historien om Lumskebugten

I 1854 og mange år frem gik sømænd og landkrabber i land her på Toldboden for at besøge den gamle sømandsknejpe. I 2011 blev Lauterbach fascineret af stedets bramfrie historie, renoverede lokalerne og åbnede restaurant Lumskebugten.