Early bird
Testing

Lumskebugten

Michelinanbefaling og topkarakter til Grand Old Man Lauterbach.

Lumskebugten

Indre By

Michelinanbefaling og topkarakter til Grand Old Man Lauterbach.


Gastronomiens 'Grand Old Man’

I mere end 30 år har Erwin Lauterbach været trendsættende for, hvad der kendetegner madscenen i Danmark. Han er dansk gastronomis mester, og har oplært nogle af Danmarks bedste kokke.
I 2001 blev Lauterbach kåret som 'Årets kok gennem 25 år' og i 2006 'Kokkenes kok’.
 

5 stjerner og en Michelin-anbefaling værdig

Erwins solide håndværk bifaldes i den røde mad bibel, og hædres i 2020 med en Michelin-anbefalding, hvortil det traditionelle og friske, danske menukort roses.

Dertil kvitterer både Politiken og Jyllands-Posten med en flot håndfuld stjerner. 

”Det er ikke så tit, man får lov at sidde til bords hos en kok, der formår at samle et helt livs erfaring i et så ligefremt, uprætentiøst og forløsende måltid." 

“Hvis man lægger vejen forbi Lumskebugten i København, bliver man beriget med en gastronomisk oplevelse af dem, der godt kan være langt imellem.”

Historien om Lumskebugten

I 1854 og mange år frem gik sømænd og landkrabber i land her på Toldboden for at besøge den gamle sømandsknejpe, men i 2011 blev Lauterbach fascineret af stedets bramfrie historie, renoverede lokalerne og åbnede restaurant Lumskebugten.