
Lumskebugten
Gastronomi med topkarakter - 5 stjerner og en Michelin anbefaling i 2020.
Lumskebugten
Indre By
Gastronomi med topkarakter - 5 stjerner og en Michelin anbefaling i 2020.
Derfor skal du spise her:
- Michelin-anbefaling 2020
- Flotte madanmeldelser til 5 stjerner
- Den gastronomiske selvforkælelse
Gastronomiens 'Grand Old Man’
I mere end 30 år har Erwin Lauterbach været trendsættende for, hvad der kendetegner madscenen i Danmark. Han er dansk gastronomis mester, og har oplært nogle af Danmarks bedste kokke.
I 2001 blev Lauterbach kåret som 'Årets kok gennem 25 år' og i 2006 'Kokkenes kok’.
5 stjerner og en Michelin-anbefaling værdig
Erwins solide håndværk blev hædret med en Michelin anbefalding senest i 2020.
Dertil kvitterer både Jyllands-Posten og Berlingske med en flot håndfuld stjerner, 5 af slagsen.
Søren Frank fra Berlingske siger blandt andet: “Dette stykke smørrebrød har jeg drømt om i årevis.”
Dertil er anmeldernes ord: ”Det er ikke så tit, man får lov at sidde til bords hos en kok, der formår at samle et helt livs erfaring i et så ligefremt, uprætentiøst og forløsende måltid."
“Hvis man lægger vejen forbi Lumskebugten i København, bliver man beriget med en gastronomisk oplevelse af dem, der godt kan være langt imellem.”
Historien om Lumskebugten
I 1854 og mange år frem gik sømænd og landkrabber i land her på Toldboden for at besøge den gamle sømandsknejpe, men i 2011 blev Lauterbach fascineret af stedets bramfrie historie, renoverede lokalerne og åbnede restaurant Lumskebugten.