Opdateret 07.04.2021

Find håndplukkede gourmetrestauranter i København med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

København er fyldt med spændende restauranter og centrum for nogle af de mest udsøgte gourmetoplevelser i Norden. København tilbyder nogle af landets bedste gourmetrestauranter. Uanset om du befinder dig på Vesterbro, Nørrebro, Østerbro eller et helt andet sted i København, er der en gourmetoplevelse i nærheden. 
 

Du finder et udsøgt udvalg af gourmetrestauranter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære gourmetrestauranter, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Restaurant Mes, København K

Michelin-anbefaling og 5-stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma).

Restaurantens hjemmeside
Anbefalet i Michelin guiden
5-stjernet anmeldelse i Berlingske

I ganske intime rammer, i små men hyggelige lokaler, kan du besøge restaurant Mes. På Mes kan du forvente nordisk-inspireret gourmet i uforceret stil. Ejeren af Mes, Mads Rye Magnusson, har tidligere gjort karriere på de ypperlige gourmetrestauranter Falsled Kro og Geranium. Mes er særdeles anmelderrost og er foruden en Michelin-anbefaling blevet hyldet med 5 stjerner i Berlingske. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MES MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Lumskebugten, København K

Michelinanbefaling og topkarakter til The Grand Old Man Lauterbach. 

Restaurantens hjemmeside
Anbefalet i Michelin guiden
5-stjernet anmeldelse i Jyllands-Posten

Ejeren af Lumskebugten, Erwin Lauterbach, er kendt som dansk gastronomis "Grand Old Man" samt forgangsmand for det ny nordiske køkkens udvikling, ved at være én af de 12 nordiske kokke, der har forfattet det ny nordiske gastronomiske manifest. Denne erfaring formår Erwin at kanalisere ned på tallerkenen til glæde for gæster og anmeldere. Med elegante, smagssikre retter, har Lumskebugten opnået en Michelin-anbefaling samt hele 5 kokkehuer i Politiken.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LUMSKEBUGTEN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Rebel, København K

Lækker gourmetspise hos usnobbet Michelin-anbefalet bistro.

Restaurantens hjemmeside
Anbefalet i Michelin guiden
5-stjernet anmeldelse i Berlingske

Hvis du ønsker en aften med klassisk bistro moderne gastronomi i rebelsk selskab, kan du med fordel besøge restaurant Rebel, beliggende i en charmerende 1700-talsejendom. Rebel har i en årrække haft Bib Gourmand-status i Michelinguiden, og kan ryste flotte anmeldelser ud af ærmet - 5 stjerner fra både Berlingske og Politiken.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ REBEL MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Meille, København K

Tidl. Noma kok byder på 'affordable luxury' hos Michelin-anbefalede Meille.

Restaurantens hjemmeside
Anbefalet i Michelin guiden
4-stjernet anmeldelse i AOK

Ganske tæt på byens puls, men beliggende på den rolige, hyggelige Skt. Peders Stræde, finder du restaurant Meille. Her kan du se frem til afbalancerede gourmetretter til aldeles favorable priser. Hertil et væld af spændende vine, som komplimenterer de nordiske kulinariske kreationer.

Meille har modtaget ros fra både AOK og Politiken, der begge tildeler 4 stjerner, samt Michelin Guiden, som anbefaler Meille for deres kreative, moderne nordiske retter med en rustik kant. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MEILLE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Naert, København K

Anmelderrost gourmet får 5 stjerner i både Politiken og Berlingske.

Restaurantens hjemmeside
5-stjernet anmeldelse i Berlingske

Naert leverer et friskt pust til den københavnske restaurantscene og nordiske gastronomi, med norsk-inspirerede gourmetretter til glæde for flere anmeldere. Med formidable 5 stjerner i både Berlingske og Politiken, placerer Naert sig som en af de bedst anmeldte restauranter i København i 2015.

Køkkenet bliver styret af Jacob Burmølle-Jensen, der før har arbejdet på Kadeau, 28/50 i London og Bare i Bergen, der blev kåret som landets ottende bedste af White Guide Nordic. Sidstnævnte har givet Jacob gode forudsætninger for at køre et vellykket køkken af norsk-dansk karakter til perfektion. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NAERT MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Den Lille Fede, København K

Internationalt køkken med nordiske toner i Boltens Gård.

Restaurantens hjemmeside

Den Lille Fede ligger i Boltens Gård, tæt på Kongens Nytorv. Her får kokkenes kreativitet og kompetencer frit spil, og de kulinariske udfoldelser er af international karakter med inspiration fra alle verdenshjørner, dog tilpasset den nordiske tone. Retterne baseres på årstidens udbud af råvarer samt forrige sæsoners konverserede skatte. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DEN LILLE FEDE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant 56 Grader, København K

Nordisk gastronomi i hyggeligt, historisk pakhus.

Restaurantens hjemmeside

I ganske unikke lokaler, på det naturomgivet Holmen, skaber 56 Grader en helt særlig kulinarisk oplevelse. Kernekonceptet er nærhed, og denne værdi viser sig i valget af råvarer, som enten er selvforsynet eller leveret fra lokale, danske gårde og producenter. Derved er det primært den danske fauna og flora der er central på 56 Grader, og du kan forvente nordisk gourmet i atmosfærerige rammer. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ 56 GRADER MED EARLY BIRD 
 

Restaurant Den Gule Cottage, nord for København

Autentisk italiener med 4 stjerner i AOK og Politiken.

Restaurantens hjemmeside

I 2018 genåbnede Den Gule Cottage med nye ejere i spidsen, til at videreføre elegant gastronomi i den charmerende bindingsværksejendom, beliggende med maritim udsigt for enden af Bellevue.

Køkkenstilen er fransk-nordisk gourmet baseret på kvalitetsråvarer efter sæsonen. Ejerparret Peter Sørensen og Rikke Kold er ikke grønne i restaurantbranchen, da de også driver den anmelderroste Raadvad Kro. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DEN GULE COTTAGE MED EARLY BIRD 

 

Gourmet med Early Bird

Ordet gourmet betegner en spiseoplevelse, der er noget ud over det sædvanlige. De forskellige køkkener i verden har alle deres svar på hvad gourmet er, men fælles for dem alle er, at maden er gastronomi af højeste kvalitet med en unik sammensætning af enestående ingredienser og smage, der munder ud i den perfekte smagsoplevelse. En gourmetoplevelse handler ikke kun om maden, men også om vinen, servicen og stemningen, der er med til at skabe det fuldendte indtryk.

Undersøgelser viser, at danskerne i højere grad vælger fødevare af højere kvalitet, og at vi også hyppigere vælger at spise ude. Når vi spiser ude, er der også flere der vælger gourmet-vejen og tilstræber en helstøbt spiseoplevelse.

Det er i særdeleshed de unge under 30, der ønsker at blive beriget med gourmetoplevelser, når de tager på restaurant. Dog er de ikke villige til at betale ligeså mange penge, som det ældre publikum. Derfor nyder de unge godt af den seneste udvikling, hvor gourmetrestauranter er blevet billigere at besøge, grundet øget konkurrence i branchen.

Dog kan et besøg hos en gourmetrestaurant stadig være en dyr fornøjelse, men Early Bird giver dig mulighed for at skære 1/3 af prisen på et udvalg af lækre gourmetrestauranter i København. Early Bird samarbejder med nogle af de bedste spisesteder i København, og gør det derfor nemt for dig at finde den helt rigtige gourmet aften.

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her:

Restauranter i Indre By

Restauranter på Nørrebro

Restauranter på Vesterbro

Restauranter Kødbyen

Restauranter på Østerbro

Restauranter i Frederiksberg

Restauranter på Amager

Restauranter på Christianshavn

Restauranter i Nordsjælland