Opdateret 13.09.2023

Find håndplukkede gourmetrestauranter i København med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

København er fyldt med spændende restauranter og centrum for nogle af de mest udsøgte gourmetoplevelser i Norden. København tilbyder nogle af landets bedste gourmetrestauranter. Uanset om du befinder dig på Vesterbro, Nørrebro, Østerbro eller et helt andet sted i København, er der en gourmetoplevelse i nærheden. 
 

Du finder et udsøgt udvalg af gourmetrestauranter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære gourmetrestauranter, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T H E O (@restaurant_theo)

Restaurant Theo, gourmetrestaurant i København

Michelin anbefalet og europæiske smage med 4 stjerner til Bib Gourmand-kåret Norrlysts lillebror.
Restaurant website
Michelin Guide
4 stjerner i Berlingske


Restaurant Norrlysts lillebror, Theo, fylder menukortet med friske råvarer fra lokale landbrug som Grambogård og Kiselgårdender. Ligesom Norrlyst - der på rekordtid slog benene væk under Københavnerne og internationale samt nationale madanmeldere og i dag står med en Bib Gourmand status og Michelin anbefaling - sørger stjernekokken Emil Eshardt også for Theos menu. Her trækker de europæiske køkkeners goder ind på frokost- og aftenkortet. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THEO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Bobo Food Studio, gourmetrestaurant København K

Uprætentiøs fusionskøkken & cocktails til 4 hjerter hos det hypede hotel, The Socialist.
Restaurant website
4 hjerter i Politiken


Kok, Boris Buono (tidl. Noma og Formel B), kombinerer det bedste fra det dansk-italienske køkken. Dertil bringer han færdigheder og teknikker fra sine tidligere erfaringer hos Michelin restaurant Norma og Formel B.

Hos Bobo hædrer man de lokale råvarer og sigter ikke efter stjernestøv, men at forblive kreative i køkkenet og udvikle innovative konstellationer.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BOBO FOOD STUDIO MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Norrlyst, gourmetrestaurant København K

Nordisk gourmet tildeles Michelin Guidens Bib Gourmand 2023.
Restaurant website
Bib Gourmand status i Michelin Guiden


I det gastronomiske køkken står Emil Eshardt, der tidligere har gjort sine folder hos bl.a. gourmet- og Michelin-restauranterne Søllerød Kro, Kadeau og AOC.
Han sammensætter et moderne menukort på lokale, nordiske og økologiske råvarer. Hos Norrlyst får du en gourmetoplevelse uden lige med højtbelagt smørrebrød, klassiske hverdagsretter i nye, moderne klæder eller den helt store gourmetaften, der er til at betale. 
Norrlyst har på rekord tid fået anerkendelse af Michelin Guiden og fået tildelt Bib Gourmand status. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NORRLYST MED EARLY BIRD 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af restaurant Plin (@plincph)

Restaurant Plin, Københavns italienske gourmetrestaurant

Erfaren Michelin-kok bringer Italien til smukke Sankt Annæ Plads og sikrer Michelin anbefaling 2023.
Restaurant website
Michelin anbefaling 2022


De kreative køkkenevner rækker langt, når den erfarne køkkenchef, Luca Zelante, står for den gourmetmenuen. Luca har tidligere gjort køkkenfolder hos Marv og Ben, Salt, Aamanns 1921 og den 1-stjernede Michelin restaurant, Tokuyoshi i Milano. 

Senest har han været køkkenchef hos Michelin-anbefalede restaurant Mes, men inviterer nu indenfor hos gourmetrestauranten, Plin og serverer smagskonstellationer og æstetisk tallerkenmagi til UG. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PLIN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Mes, København K

5 stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma).
Restaurant website
5 stjerner i Berlingske


I ganske intime rammer og hyggelige lokaler på Vesterbrogade, kan du besøge restaurant Mes. Hos Mes kan du forvente nordisk-inspireret gourmet i uforceret stil.

Ejer, Mads Rye Magnusson, har tidligere gjort karriere på de ypperlige gourmetrestauranter og Michelin restauranter som Falsled Kro og Geranium. Mes er særdeles anmelderrost og har i en årrække været anbefalet i Michelin Guiden foruden at få 5 stjerner i Berlingske og flotte gæsteanmeldelser. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MES MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Lumskebugten, København K

Gastronomi med topkarakter - 5 stjerner & Michelin kok fra Restaurant Copenhague i Paris.
Restaurant website
5 stjerner i Berlingske
4 hjerter i Politiken


Lumskebugtens tidligere og ikoniske ejer, Erwin Lauterbach, er kendt som dansk gastronomis "Grand Old Man" samt forgangsmand for det ny nordiske køkkens udvikling, ved at være én af de 12 nordiske kokke, der har forfattet det ny nordiske gastronomiske manifest.

I dag er nye ejere kommet til gourmetrestauranten. Køkkenet efterlever stadig Erwins tangegang med et par enkelte tilpasninger i gourmetkøkkenet. Den tidligere Michelin kok, Andreas Møller, har fulgt med Erwin gennem årene, både hos Saigon og Restaurant Copenhague i Danmarkshuset i Paris, og præsterer i køkkenet med udsøgte gourmetanretninger. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LUMSKEBUGTEN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Rebel, København K

Luksuriøs, fransk gourmetspise hos usnobbet, Michelin anbefalet bistro med 5-stjerner.
Restaurant website
Michelin anbefaling 2023
5 stjerner i Berlingske


Hvis du ønsker en aften med klassisk bistromad på en moderne gourmetrestaurant i rebelsk selskab, kan du med fordel besøge restaurant Rebel. Beliggende i en charmerende 1700-talsejendom serveres der gourmet, der er til at betale. Rebel har i en årrække haft Bib Gourmand-status i Michelinguiden, og kan ryste flotte anmeldelser ud af ærmet - 5 stjerner fra både Berlingske og Politiken.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ REBEL MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Meille, København K

Tidl. Noma & Geranium kok byder på 'affordable luxury' gourmet og scorer 5 stjerner i Berlingske.
Restaurant website
5 stjerner i Berlingske


Ganske tæt på byens puls, men beliggende på den rolige, hyggelige Skt. Peders Stræde, finder du restaurant Meille. Her kan du se frem til afbalancerede gourmetretter til aldeles favorable priser. Hertil et væld af spændende vine, som komplimenterer de nordiske kulinariske kreationer.

Meille har modtaget ros fra både Berlingske og Politiken, samt gennem en årrække været Michelin anbefalet i den røde madbibel, Michelin Guiden. Senest i 2022 anbefales Meille for deres kreative, moderne nordiske retter med en rustik kant. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MEILLE MED EARLY BIRD

 

Restaurant Den Lille Fede, København K

Nordisk gastronomi med et internationalt twist og stemningsfulde rammer i Boltens Gård.
Restaurant website


Den Lille Fede ligger i Boltens Gård, tæt på Kongens Nytorv. Her får kokkenes kreativitet og kompetencer frit spil, og de kulinariske udfoldelser er af international karakter med inspiration fra alle verdenshjørner, dog tilpasset den nordiske tone. Retterne baseres på årstidens udbud af råvarer samt forrige sæsoners konverserede skatte. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DEN LILLE FEDE MED EARLY BIRD 

 

Restaurant 56 Grader, København K

Historisk pakhus gemmer på nordisk gastronomi, live jazz hver fredag og 4 stjerner.
Restaurant website


I ganske unikke lokaler, på det naturomgivet Holmen, skaber 56 Grader en helt særlig kulinarisk oplevelse. Kernekonceptet er nærhed, og denne værdi viser sig i valget af råvarer, som enten er selvforsynet eller leveret fra lokale, danske gårde og producenter. Derved er det primært den danske fauna og flora der er central på 56 Grader, og du kan forvente nordisk gourmet i atmosfærerige rammer. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ 56 GRADER MED EARLY BIRD 
 

Restaurant Den Gule Cottage, nord for København

Fransk-nordisk brasseriekøkken og blændende udsigt over Øresund.
Restaurant website


I 2018 genåbnede Den Gule Cottage med nye ejere i spidsen, til at videreføre elegant gastronomi i den charmerende bindingsværksejendom, beliggende med maritim udsigt for enden af Bellevue.

Køkkenstilen er fransk-nordisk gourmet baseret på kvalitetsråvarer efter sæsonen. Ejerparret Peter Sørensen og Rikke Kold er ikke grønne i restaurantbranchen, da de også driver den anmelderroste Raadvad Kro. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DEN GULE COTTAGE MED EARLY BIRD 

 

Gourmet med Early Bird

Ordet gourmet betegner en spiseoplevelse, der er noget ud over det sædvanlige. De forskellige køkkener i verden har alle deres svar på hvad gourmet er, men fælles for dem alle er, at maden er gastronomi af højeste kvalitet med en unik sammensætning af enestående ingredienser og smage, der munder ud i den perfekte smagsoplevelse. En gourmetoplevelse handler ikke kun om maden, men også om vinen, servicen og stemningen, der er med til at skabe det fuldendte indtryk.

Undersøgelser viser, at danskerne i højere grad vælger fødevare af højere kvalitet, og at vi også hyppigere vælger at spise ude. Når vi spiser ude, er der også flere der vælger gourmet-vejen og tilstræber en helstøbt spiseoplevelse.

Det er i særdeleshed de unge under 30, der ønsker at blive beriget med gourmetoplevelser, når de tager på restaurant. Dog er de ikke villige til at betale ligeså mange penge, som det ældre publikum. Derfor nyder de unge godt af den seneste udvikling, hvor gourmetrestauranter er blevet billigere at besøge, grundet øget konkurrence i branchen.

Dog kan et besøg hos en gourmetrestaurant stadig være en dyr fornøjelse, men Early Bird giver dig mulighed for at skære 1/3 af prisen på et udvalg af lækre gourmetrestauranter i København. Early Bird samarbejder med nogle af de bedste spisesteder i København, og gør det derfor nemt for dig at finde den helt rigtige gourmet aften.

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: