Opdateret 29.01.2024

Find håndplukkede og populære restauranter i og nær Kødbyen med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Vesterbro har gennemgået et større ansigtsløft de sidste to årtier, og er nu et af Københavns mest hippe områder - noget de støt stigende huspriser på Vesterbro også vidner om. Hvad der især er med til at gøre Vesterbro til en attraktiv perle, er Kødbyen og Halmtorvet. 

Engang var kødbyen - som navnet indikerer - Københavns kødproduktion, men i dag huser Kødbyen nogle af de mest anerkendte, hippe gallerier i Skandinavien, high-end natklubber, barer og moderne, nytænkende restauranter. De rå, upolerede industrifacader er bevarede, mens indmaden er renoveret med respekt for den oprindelige rustikke industristil.
 

Du finder et udbud af kvalitetsrestauranter i og nær Kødbyen hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i området omkring Kødbyen, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her hvilke restauranter på Vesterbro du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Restaurant Kul (@dej_pizza)

Restaurant Dej, Halmtorvet tæt på Kødbyen

Pizza hotspot ved Kødbyen med italiensk-importerede råvarer og stenovn.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor


Saml familien eller mød et par venner over en pizza og vibrerende leben på Halmtorvet ved Kødbyen. Kødbyen byder på mange kulinariske oplevelser og lige rundt om hjørnet, finder du den italienske darling, Dej.
Dej er hurtigt blevet en af byens populæreste pizza hotspot. Hyggen opstår rundt om bordet, og her er blød belysning, chikke og moderne rammer og rygende varme pizzaer, der dufter og emmer af Italien. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DEJ MED EARLY BIRD

 

Pizzeria MaMeMi, restaurant tæt på Kødbyen

Pizzabar med 4 hjerter i Politiken hædres af den italienske mad bibel, Gambero Rosso.
Restaurant website
4 hjerter i Politiken

Senest i 2020 har det anerkendte madmagasin, Gambero Rosso, kortlagt Københavns bedste, italienske restauranter. På magasinets top 10 finder du Pizzeria MaMeMi, som deler egne opskrifter fra støvlelandet.

Du skal blot et stenkast fra Kødbyen for at opleve og smage den italienske madkultur. Pizzaerne her er sprøde udenpå, dejlige bløde indeni og fyldes med de bedste råvarer, også impoteret fra Italien. 

Gambero's anmelder citerer: ”Det er en fornøjelse at komme her og nyde pizzaerne skabt af et team af unge folk fra Rom.”

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MAMEMI MED EARLY BIRD 

Historien om Kødbyen

Kombinationen af kultur, mad og musik har gjort Kødbyen til et af københavnernes absolutte favorit go-to byområder. Det er nu ikke længere knudepunktet for kødproduktion, men istedet madfestivaller, loppemarkeder og kulturbegivenheder. Hver lillefredag, fredag og lørdag strømmer unge, stilbevidste københavnere til Kødbyens delikate natklubber, hvor musikken ofte trækker tråde tilbage til 80’ernes nostalgi.

Kødbyen består af hhv. Den Hvide, Den Grå og Den Brune Kødby, alt efter farven på bygningerne.

Byområdet har sin oprindelse i slutningen af 1800-tallet, som en central del af Danmarks industrielle opblomstring. Dengang lå Kødbyen langt fra Købehavns centrum, men skulle via en nærliggende jernbane være knudepunktet for kødproduktion i Københavnsområdet. Faktisk var Kødbyen pr. lov det eneste sted, hvor der måtte slagtes i København i mange årtier. 

Men fra 1930’erne blev kødproduktionen rykket udenfor København, da hovedstaden under industrialiseringen havde haft så kraftig vokseværk, at Kødbyen nu ikke længere lå langt fra Københavns centrum, men var en integreret del af hovedstaden. Kødbyens lokaler blev derfor lejet ud til diverse mindre virksomheder, indtil føromtalte ansigtsløft af Vesterbro blev igangsat i midten af1990’erne. Efter århundredeskiftet blev Kødbyen udpeget som et af de 25 nationale, bevaringsværdige industriminder, med særlig betydning for Danmarks arkitektoniske kulturhistorie.

Da det britiske designmagasin Wallpaper kårede København til verdens bedste by i 2016, var Kødbyen også fremhævet som en af faktorerne der udgjorde resultatet med gode restauranter, barer og klubber og et kvarter, der har sin egen karakter. Kødbyen er altså anerkendt kloden rundt, og der er mange spændende madoplevelser at gå på opdagelse i - også endda med 1/3 skåret af prisen, når du bestiller igennem Early Bird.

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: