11.3023.45
Salon de Annam BUKA Ansvar Norrlyst Dining Room Restaurant Leaven Yaffa Rebel POP UP Salon 39 Restaurant Meille Bobo Food Studio Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Restaurant Grønnegade Garden Accanto Temporada Naert Aristo Matto Trattoria La Pausa Darling Bistro & Bar Hatoba Lyngby Pintxos El Meson TAPS Winebar Bistro Cocorico Samvær UMA CO-MA Madsalen Famosi e Golosi Limone Piazza El Cava L'Imperatore Kinome The Modern Le Pavé Ferment Terra Mia RE Cucina Nöah Olufs Taverna Bistro Lupa Maple Casual Dining Den Lille Fede Krebsegaarden Morsel Bao Østerbro Lumskebugten 56 grader ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Gemini Theo Ewalds Granola Restaurant Mes Oyster Bar Landemærket The Olive Ché Fè LIVA Panza John&Woo Nordhavn Midori - Izakaya & Sake ZOKU The Living Kitchen Bistro Bosch The Shrimp Hatoba Islands Brygge Public Spisehuset John&Woo Zahida L'Alsace Plin Dej Magasin The Fat Pike Restaurant Tight Morsel Bao Frederiksberg Kung Fu II Pizzeria MaMeMi Havfruen Fuego Asador Dej Kødbyen Damindra COMBO-Street Wine Punk Royale Sans Souci Trattoria Sud Hot Pot Republic Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Guru Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn Strandmøllekroen San Giorgio Helenekilde Badehotel BrewPub Mercante Det Simrer Rasoi La Rocca San Marco JUNIOR Restaurant Fabio Wining & Dining The Vietnamese Le Basilic Grosen & Falkenbergs Little Brother Angelini Mangal Nyhavn 17 Kokkeriet
Testing
16

Indre By

Moderne fortolkninger af metropolsk og asiatisk mad og drikke.

Tider i dag

23.45
Testing

Ferment

Moderne fortolkninger af metropolsk og asiatisk mad og drikke.

Ferment

Indre By

Moderne fortolkninger af metropolsk og asiatisk mad og drikke.

Derfor skal du spise her:

  • ‘Nørdet madpassion’ har tidligere givet 4 hjerter
  • Få et asiatisk madeventyr
  • Tasting menu med fermenterede specialiteter

 

Ildhu for Asien  

Spis dig mæt i fusionkøkkenet, der blander moderne fortolkninger af metropolsk og asiatisk kultur- og smagskonstellationer. 

Konceptet er let at forstå - Ferment skaber et uhøjtideligt, hyggeligt spisested med associationer og kærlighed til Asiens smagsgivere og det kulørte ’street-kitchen’. Menukortet dufter og smager af friskhed, hjemmelavede nudler af dansk mel, sprødt grønt, nuancerede saucer, veltilberedt kød og en portion legende tilgang til maduniverset. 
 

4 hjerter for nørdet madpassion

"Gode råvarer og nørdet madpassion gør asiatisk-inspirerede Ferment besøgsværdig" - Sådan lød det fra Politikens madanmelder, der bifaldt sin madoplevelse med 4 røde hjerter.

Videre siger gæster på Tripadvisor:

"Lille sted med charme, rigtig god betjening og helt fantastisk mad"

"Deres dumplings var perfekte med masser af smag. Deres ramen var kraftig og lækker med rigtig lækre og stadig faste nudler"
 

Asiatiske klassikere

Menukortet inspireres af japanske og kinesiske favoritter, som går rent hjem hos mange madelskere af det asiatiske køkken.
Konstellationerne bærer præg af navnet Ferment(ering), som er restaurantens store passion. Ferment er kendt for at eksperimentere i køkkenet og giver menukortet et twist med fermenterede råvarer - en velsmagende, populær madtrend.