
Ferment
Moderne fortolkninger af metropolsk og asiatisk mad og drikke til 4 stjerner.
Ferment
Indre By
Moderne fortolkninger af metropolsk og asiatisk mad og drikke til 4 stjerner.
Derfor skal du spise her:
- 4 hjerter i Politiken for ‘nørdet madpassion’
- Tag på asiatisk madeventyr
Ildhu for Asien
Spis dig mæt i fusionkøkkenet, der blander moderne fortolkninger af metropolsk og asiatisk kultur- og smagskonstellationer.
Konceptet er let at forstå - Ferment skaber et uhøjtideligt, hyggeligt spisested med associationer og kærlighed til Asiens smagsgivere og det kulørte ’street-kitchen’. Menukortet dufter og smager af friskhed, hjemmelavede, håndlavede nudler af dansk mel, knasende sprødt grønt, nuancerede saucer, veltilberedt kød og en portion legende tilgang til maduniverset.
4 hjerter for nørdet madpassion
"Gode råvarer og nørdet madpassion gør asiatisk-inspirerede Ferment besøgsværdig" - lyder det fra Politikens madanmelder, der bifalder sin madoplevelse med 4 røde hjerter.
Videre siger gæster på TripAdvisor:
"Lille sted med charme, rigtig god betjening og helt fantastisk mad"
"Deres dumplings var perfekte med masser af smag. Deres ramen var kraftig og lækker med rigtig lækre og stadig faste nudler"
Asiatiske klassikere
Menukortet inspireres af japanske og kinesiske favoritter, som går rent hjem hos enhver madelsker med smag for det asiatiske køkken.
Konstellationerne er skræddersyet og af navnet kommer passionen for fermentering. Ferment er kendt for at eksperimentere i køkkenet og giver menukortet et twist med fermenterede råvarer - en velsmagende, populær madtrend.