11.3023.45
Testing
16

Indre By

Moderne fortolkninger af metropolsk og asiatisk mad og drikke.

Tider i dag

23.45
Testing

Ferment

Moderne fortolkninger af metropolsk og asiatisk mad og drikke.

Ferment

Indre By

Moderne fortolkninger af metropolsk og asiatisk mad og drikke.

Derfor skal du spise her:

  • ‘Nørdet madpassion’ har tidligere givet 4 hjerter
  • Tag på asiatisk madeventyr
  • Tasting menu med fermenterede specialiteter

 

Ildhu for Asien  

Spis dig mæt i fusionkøkkenet, der blander moderne fortolkninger af metropolsk og asiatisk kultur- og smagskonstellationer. 

Konceptet er let at forstå - Ferment skaber et uhøjtideligt, hyggeligt spisested med associationer og kærlighed til Asiens smagsgivere og det kulørte ’street-kitchen’. Menukortet dufter og smager af friskhed, hjemmelavede nudler af dansk mel, sprødt grønt, nuancerede saucer, veltilberedt kød og en portion legende tilgang til maduniverset. 
 

4 hjerter for nørdet madpassion

"Gode råvarer og nørdet madpassion gør asiatisk-inspirerede Ferment besøgsværdig" - Sådan lød det fra Politikens madanmelder, der bifaldt sin madoplevelse med 4 røde hjerter.

Videre siger gæster på Tripadvisor:

"Lille sted med charme, rigtig god betjening og helt fantastisk mad"

"Deres dumplings var perfekte med masser af smag. Deres ramen var kraftig og lækker med rigtig lækre og stadig faste nudler"
 

Asiatiske klassikere

Menukortet inspireres af japanske og kinesiske favoritter, som går rent hjem hos mange madelskere af det asiatiske køkken.
Konstellationerne bærer præg af navnet Ferment(ering), som er restaurantens store passion. Ferment er kendt for at eksperimentere i køkkenet og giver menukortet et twist med fermenterede råvarer - en velsmagende, populær madtrend.