11.3023.45
Testing
11

Vesterbro

Nordisk gourmet ved søerne hos søsterrestaurant til Michelin anbefalede Norrlyst.

Tider i dag

23.45
Testing

Gemini

Nordisk gourmet ved søerne hos søsterrestaurant til Michelin anbefalede Norrlyst.

Gemini

Vesterbro

Nordisk gourmet ved søerne hos søsterrestaurant til Michelin anbefalede Norrlyst.

Derfor skal du spise her:

  • Søsterrestaurant til Michelin Bib Gourmand anbefalede Norrlyst
  • 4 store stjerner i Berlingske af Søren Frank
  • Nordisk køkken
  • Gastro-oplevelse med søudsigt

 

Erfarent team bag endnu en nordisk perle

Restaurantejer, Bjarke Nielsen, formår at skabe succes og fylde gamle københavnerlokaler med sjæl og fyldte borde. Han sætter baren højt for byens restaurantscene, og fik allerede på rekordtid en Michelin anbefaling med Bib Gourmand kåring til sin første restaurant, Norrlyst. En kåring, der kun gives til restauranter med et prisvenligt gourmetkøkken og som hædrer lokale, sæsonråvarer.

Nu åbner han endnu en perle i de smukke rammer ved Planetarium og Sankt Jørgens Sø, og har samlet et rutineret team. 

 

Gourmet light spisekort til 4 stjerner

Med pincetten i hånden lægger kokken det sidste touch på Geminis smukke smørrebrødsanretninger med velkendte klassikere som kyllingsalat eller en god kartoffelmad - selvfølgelig med håndplukkede gårdprodukter og spidsfindighed på frokostkortet.  

Til aften præsenteres årstidens bedste råvarer, og Geminis kyndige kokkehænder toppræsterer med 6-10 serveringer. Her får du både fisk, kød og grønt tilberedt i nye, nordiske klæder. 

“Gemini (red.), leverer et gedigent sæsonorienteret gourmet light køkken til en fair pris.” Sådan siger Berlingskes madanmelder, Søren Frank, der kvitterer sit besøg med 4 stjerner. 

 

Store, rumlige ambitioner

Bag Planetarium er der kig til stjernerne om aftenen over Sankt Jørgens Sø. Måske kan du spotte Gemini - tvillingernes stjernebillede, som kan ses fra den nordlige halvkugle.  

Bliv én af de første til at besætte bordene hos Gemini, og få en unik restaurantoplevelse i rumlige rammer med flerdimensionale input. Der er indgang til restauranten bag Planetarium, ved sø-siden.