11.3023.45
Salon de Annam BUKA Ansvar Norrlyst Theo Dining Room Restaurant Leaven Yaffa Rebel POP UP Salon 39 Restaurant Meille Bobo Food Studio Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Restaurant Grønnegade Garden Accanto Temporada Naert Aristo Matto Trattoria La Pausa Darling Bistro & Bar Hatoba Lyngby Pintxos El Meson TAPS Winebar Bistro Cocorico Samvær UMA CO-MA Madsalen Famosi e Golosi Strandmøllekroen Limone Piazza El Cava L'Imperatore Kinome The Modern Le Pavé Ferment Terra Mia RE Cucina Nöah Olufs Taverna Bistro Lupa Maple Casual Dining Den Lille Fede Krebsegaarden Morsel Bao Østerbro Lumskebugten 56 grader ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Gemini Ewalds Granola Restaurant Mes Oyster Bar Landemærket The Olive Ché Fè LIVA Panza John&Woo Nordhavn Midori - Izakaya & Sake ZOKU The Living Kitchen Bistro Bosch The Shrimp Hatoba Islands Brygge Public Spisehuset John&Woo Zahida L'Alsace Plin Dej Magasin The Fat Pike Restaurant Tight Morsel Bao Frederiksberg Kung Fu II Pizzeria MaMeMi Havfruen Fuego Asador Dej Kødbyen Damindra COMBO-Street Wine Punk Royale Sans Souci Trattoria Sud Hot Pot Republic Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Guru Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn San Giorgio Helenekilde Badehotel BrewPub Mercante Det Simrer Rasoi La Rocca San Marco JUNIOR Restaurant Fabio Wining & Dining The Vietnamese Le Basilic Grosen & Falkenbergs Little Brother Angelini Mangal Nyhavn 17 Kokkeriet
Testing
6

Amager

Maritim husbådscharme i Sydhavnen - danske råvare og økologi på menukortet.

Tider i dag

23.45
Testing

Vandvid

Maritim husbådscharme i Sydhavnen - danske råvare og økologi på menukortet.

Vandvid

Amager

Maritim husbådscharme i Sydhavnen - danske råvare og økologi på menukortet.

Derfor skal du spise her:

  • Det er ikke hver dag, man spiser på en husbåd
  • Økologi og danske råvarer på menuen
  • Maritime rammer og udsigt

 

Bæredygtighed og grøn selvproduktion

Naturen og økologi er vigtige kerneord som dyrkes i 'baghaven'. Fra dækkets urtehave høstes krydderier og grønt, som desuden er en skøn, afslappende oase for siddende gæster, der enten nyder en kold, økologisk fadøl eller et glas naturvin når vejret tillader det.

Fra danske Glænø, godt 15km sydøst fra Skælskør, leveres kvalitetsråvare som grøntsager og kød - et bagland, der går hånd i hånd med Vandvids kærlighed til naturen og brugen af lokale, danske råvare.
 

Beliggenheden og maden forfører gæsterne

"Dejlig mad, sødt personale og fantastisk beliggenhed" 

"… dette skib er så absolut et kulinarisk besøg værd"

"En middag her er en inspiration og et friskt pust i hverdagen"
 

Tosseri bag navnet

Navnet, Vandvid, spiller bl.a. på vandet, der strækker sig vidt omkring husbåden. Men 3 kreative mennesker fik den ‘van(d)vittige’ ide at bygge en forlist betonpram om til en husbåd og have restauration i vuggende omgivelser ved Sluseholmen i Sydhavnen.

Et vellykket projekt med en storslået placering, uformel og dejlig varm atmosfære og et raffineret, nordisk menukort med både fisk, kød og vegetarretter på menuen.