11.3023.45
Bistro Summér Pier 3 Flavour Bastards Theo Odette Væksthuset Gemini Gabrielle Plates Christianshavn Pulpo Aamanns Replik H15 Fragthallen Caronte Beviamo Mama Rosé Rosé Aamanns Genbo No Deux Rebel Sole Factory Restaurant Meille NOHO GORMs Magstræde 16 GORMs Nyhavn 14 GORMs Ørestad Rungsted Kro LUN Sazio Issei Fromberg El Goldie Carl's Øl & Spisehus Brasserie Sài Gòn ONE TEN Il Rosmarino NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Hellerup Darling Bistro & Bar Le Coq en Pâte Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Zahida Kung Fu II Strandmøllekroen Trattoria Sud Morsel Bao Østerbro Morsel Bao Frederiksberg PULS Yankii Sushi Pintxos El Meson Bistro Cocorico Hot Pot Republic UMA Limone Piazza The Vietnamese Aristo Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Taco Bello Duero Nöah Kinome Ferment RE Cucina Terra Mia Ravnsborg Kitchen & Bar Bistro Mig og Annie Sàigòner Bistro Abigail Almanak i Operaen Norrlyst Bistro Lupa Beyla Olea Kitchen and Bar Patagonia Grill Lumskebugten Bottega Estadio 1912 Brasserie Martha SEANERY Vesterhus Østeria Restaurant Mes Restaurant Grønnegade Dumpo Bjørn & Delfino Mela Trattoria Brede Spisehus Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Krebsegaarden Le Lac Ansvar OTTETTO Oranje Palazzo Diner San Marco JUNIOR Osteria Nana Salon 39 Peter Liep's Hus Salon de Annam Smör KAYs Fuego Asador ROOTS Sydhavn Yaffa Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset Temporada Pizzeria MaMeMi Restaurant Tight La Pausa Havfruen Dej Kødbyen BrewPub Famosi e Golosi Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio Helenekilde Badehotel La Rocca Tango y Vinos Rasoi Restaurant Nyboder Le Basilic BUKA Dej Magasin El Cava Det Simrer
Testing
6

Amager

Maritim husbådscharme i Sydhavnen - danske råvare og økologi på menukortet.

Tider i dag

23.45
Testing

Vandvid

Maritim husbådscharme i Sydhavnen - danske råvare og økologi på menukortet.

Vandvid

Amager

Maritim husbådscharme i Sydhavnen - danske råvare og økologi på menukortet.

Derfor skal du spise her:

  • Det er ikke hver dag, man spiser på en husbåd
  • Økologi og danske råvarer på menuen
  • Maritime rammer og udsigt

 

Bæredygtighed og grøn selvproduktion

Naturen og økologi er vigtige kerneord som dyrkes i 'baghaven'. Fra dækkets urtehave høstes krydderier og grønt, som desuden er en skøn, afslappende oase for siddende gæster, der enten nyder en kold, økologisk fadøl eller et glas naturvin når vejret tillader det.

Fra danske Glænø, godt 15km sydøst fra Skælskør, leveres kvalitetsråvare som grøntsager og kød - et bagland, der går hånd i hånd med Vandvids kærlighed til naturen og brugen af lokale, danske råvare.
 

Beliggenheden og maden forfører gæsterne

"Dejlig mad, sødt personale og fantastisk beliggenhed" 

"… dette skib er så absolut et kulinarisk besøg værd"

"En middag her er en inspiration og et friskt pust i hverdagen"
 

Tosseri bag navnet

Navnet, Vandvid, spiller bl.a. på vandet, der strækker sig vidt omkring husbåden. Men 3 kreative mennesker fik den ‘van(d)vittige’ ide at bygge en forlist betonpram om til en husbåd og have restauration i vuggende omgivelser ved Sluseholmen i Sydhavnen.

Et vellykket projekt med en storslået placering, uformel og dejlig varm atmosfære og et raffineret, nordisk menukort med både fisk, kød og vegetarretter på menuen.