11.3023.45
56 Grader Goldie Restaurant Meille Gemini La Casa de Papel Bobo Food Studio Noku Sushi Neighbourhood Nørrebro Neighbourhood Vesterbro Dining Room Darling Bistro & Bar Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Le Coq en Pâte Garden Kung Fu II Accanto Trattoria Sud Dej Magasin Restaurant Tight Morsel Bao Østerbro Morsel Bao Frederiksberg BUKA Pizzeria MaMeMi Hatoba Lyngby Dej Kødbyen Bistro Cocorico Limone Piazza L'Imperatore Kinome La Rocca Zócalo Frederiksberg Zócalo Nørrebro Le Pavé Restaurant Nyboder Ponte Vecchio Duero Little Brother Nöah Olufs Taverna Taco Bello Terra Mia Café From Punk Royale San Marco JUNIOR Den Gule Cottage Krebsegaarden Maple Casual Dining Bistro Lupa Den Lille Fede Lumskebugten Brede Spisehus Peter Liep's Hus Plin Damindra KAYs The Olive Brasserie Sài Gòn Salon de Annam Smör Sans Souci Odette Theo Norrlyst Restaurant Mes The Shrimp Rebel Ché Fè Ewalds Ansvar Fuego Asador Deligreco Bernie's ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Granola Yaffa Panza Oyster Bar LIVA POP UP Salon 39 FRB Rådhuskælder Restaurant Grønnegade John&Woo Nordhavn John&Woo Midori - Izakaya & Sake Zahida Aristo Bistro Bosch El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset L'Alsace Temporada The Fat Pike La Pausa UMA Havfruen La Posata Pintxos El Meson ZOKU The Living Kitchen TAPS Winebar COMBO-Street Wine Hot Pot Republic Samvær Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Guru CO-MA Madsalen The Vietnamese Famosi e Golosi Strandmøllekroen San Giorgio El Cava BrewPub SpiseBar 20 Helenekilde Badehotel Mercante Rasoi Restaurant Fabio Wining & Dining Ferment Le Basilic RE Cucina Grosen & Falkenbergs Angelini Mangal Det Simrer Kokkeriet OP Cafe Nyhavn 17 The Modern
Testing
6

Amager

Maritim husbådscharme i Sydhavnen - danske råvare og økologi på menukortet.

Tider i dag

23.45
Testing

Vandvid

Maritim husbådscharme i Sydhavnen - danske råvare og økologi på menukortet.

Vandvid

Amager

Maritim husbådscharme i Sydhavnen - danske råvare og økologi på menukortet.

Derfor skal du spise her:

  • Det er ikke hver dag, man spiser på en husbåd
  • Økologi og danske råvarer på menuen
  • Maritime rammer og udsigt

 

Bæredygtighed og grøn selvproduktion

Naturen og økologi er vigtige kerneord som dyrkes i 'baghaven'. Fra dækkets urtehave høstes krydderier og grønt, som desuden er en skøn, afslappende oase for siddende gæster, der enten nyder en kold, økologisk fadøl eller et glas naturvin når vejret tillader det.

Fra danske Glænø, godt 15km sydøst fra Skælskør, leveres kvalitetsråvare som grøntsager og kød - et bagland, der går hånd i hånd med Vandvids kærlighed til naturen og brugen af lokale, danske råvare.
 

Beliggenheden og maden forfører gæsterne

"Dejlig mad, sødt personale og fantastisk beliggenhed" 

"… dette skib er så absolut et kulinarisk besøg værd"

"En middag her er en inspiration og et friskt pust i hverdagen"
 

Tosseri bag navnet

Navnet, Vandvid, spiller bl.a. på vandet, der strækker sig vidt omkring husbåden. Men 3 kreative mennesker fik den ‘van(d)vittige’ ide at bygge en forlist betonpram om til en husbåd og have restauration i vuggende omgivelser ved Sluseholmen i Sydhavnen.

Et vellykket projekt med en storslået placering, uformel og dejlig varm atmosfære og et raffineret, nordisk menukort med både fisk, kød og vegetarretter på menuen.