11.3023.45
Gabrielle Restaurant Mes Le Lac LUN Sazio Restaurant Lindgreens Restaurant Meille Issei H15 Norrlyst Theo Odette Gemini Osteria Nana Rebel Restaurant BØF Brasserie Sài Gòn Salon de Annam Il Rosmarino Ansvar Neighbourhood Nørrebro Neighbourhood Vesterbro NORS Food & Drink ROOTS Sydhavn Restaurant Grønnegade Dining Room Darling Bistro & Bar FRB Rådhuskælder Le Coq en Pâte Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Kung Fu II Accanto Temporada Trattoria Sud Morsel Bao Frederiksberg Pizzeria MaMeMi Yankii Sushi Pintxos El Meson TAPS Winebar Bistro Cocorico Hot Pot Republic Famosi e Golosi CO-MA Madsalen UMA Strandmøllekroen San Giorgio Limone Piazza The Vietnamese Taco Bello Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Le Basilic Duero Little Brother Nöah BUKA Kinome Ferment Samvær RE Cucina L'Imperatore Terra Mia The Socialist Dinner Club Lumskebugten Evoo 56 Grader Oranje Palazzo Diner Ticket Bistro Lupa Den Lille Fede San Marco JUNIOR Maple Casual Dining The Olive Plin Brede Spisehus Carl's Øl & Spisehus Krebsegaarden Peter Liep's Hus Smör KAYs Fuego Asador Sans Souci The Shrimp Ché Fè La Casa de Papel Ewalds Salon 39 Alexander's Bistro ROOTS Østerbro Granola Yaffa Panza Noku Sushi John&Woo Nordhavn John&Woo Midori - Izakaya & Sake Zahida El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset Restaurant Tight La Pausa Morsel Bao Østerbro Havfruen La Posata Kumokumo Dej Kødbyen ZOKU The Living Kitchen Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid BrewPub Helenekilde Badehotel Mercante La Rocca Rasoi Zócalo Frederiksberg Zócalo Nørrebro Restaurant Nyboder Aristo Angelini Dej Magasin Deligreco El Cava Det Simrer Olufs Taverna The Modern
Testing
6

Amager

Maritim husbådscharme i Sydhavnen - danske råvare og økologi på menukortet.

Tider i dag

23.45
Testing

Vandvid

Maritim husbådscharme i Sydhavnen - danske råvare og økologi på menukortet.

Vandvid

Amager

Maritim husbådscharme i Sydhavnen - danske råvare og økologi på menukortet.

Derfor skal du spise her:

  • Det er ikke hver dag, man spiser på en husbåd
  • Økologi og danske råvarer på menuen
  • Maritime rammer og udsigt

 

Bæredygtighed og grøn selvproduktion

Naturen og økologi er vigtige kerneord som dyrkes i 'baghaven'. Fra dækkets urtehave høstes krydderier og grønt, som desuden er en skøn, afslappende oase for siddende gæster, der enten nyder en kold, økologisk fadøl eller et glas naturvin når vejret tillader det.

Fra danske Glænø, godt 15km sydøst fra Skælskør, leveres kvalitetsråvare som grøntsager og kød - et bagland, der går hånd i hånd med Vandvids kærlighed til naturen og brugen af lokale, danske råvare.
 

Beliggenheden og maden forfører gæsterne

"Dejlig mad, sødt personale og fantastisk beliggenhed" 

"… dette skib er så absolut et kulinarisk besøg værd"

"En middag her er en inspiration og et friskt pust i hverdagen"
 

Tosseri bag navnet

Navnet, Vandvid, spiller bl.a. på vandet, der strækker sig vidt omkring husbåden. Men 3 kreative mennesker fik den ‘van(d)vittige’ ide at bygge en forlist betonpram om til en husbåd og have restauration i vuggende omgivelser ved Sluseholmen i Sydhavnen.

Et vellykket projekt med en storslået placering, uformel og dejlig varm atmosfære og et raffineret, nordisk menukort med både fisk, kød og vegetarretter på menuen.