Opdateret 30.09.2021

Det kan være svært at vælge blandt de mange restauranter i Indre By. Derfor har vi samlet en varieret håndfuld af de bedste, så du med lethed kan vælge den restaurant i København Indre By, der passer til netop dig og dine smagsløg. Når du booker bord på d

Hjertet af København, Indre By, omfatter hovedstadens ældste kvarter med smalle stræder og historiske, stemningsfulde huse. Dog blomstrer Indre By også med moderne arkitektoniske perler såsom Axel Towers, Operaen og Den Sorte Diamant, som skaber kontrast til fortidens København.

Det pulserende byliv hviler aldrig i Københavns kerne, og mulighederne for at nyde den charmerende hovedstad er mange. Du finder et væld af caféer, barer og restauranter i Indre By København til enhver lejlighed. Er du til udsøgt gourmet af højeste kvalitet, er der rig mulighed for at få indfriet forventningerne i Indre By. Her finder du blandt andet Michelin-restauranterne 108 - Noma’s lillesøster - foruden Kadeau og Kong Hans Kælder.

Find de bedste restauranter i Indre By med Early Bird

Du finder også med lethed en god og hyggelig restaurant i hovedstadens epicenter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i Indre By København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her, hvilke restauranter i København du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Norrlyst, Indre By i København

En flot Michelin anbefaling og Bib Gourmand status til Norrlysts' bæredygtige, nordiske køkken.

Restaurantens hjemmeside
Bib Gourmand status 2021

Man kommer langt og får flotte anbefalinger, når man som restaurant har en tidligere kok fra Michelin-restauranten Kadeau, bag køkkengryderne. 
Norrlyst og deres drømmeteam i køkkenet serverer nordisk superb mad i gourmetklassen, der er til at betale. Resultatet er Bib Gourmand status i den røde madbibel, Michelin Guiden 2021 og smagpotens på menukortet.

Du får moderne, højbelagt smørrebrød til frokost og klassiske, sæsonretter i nye klæder til aften. 
 

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ RESTAURANT NORRLYST MED EARLY BIRD

 

Restaurant Leaven, Indre By i København

Moderne, nordisk gourmet med fransk temperament til 4 stjerner i Berlingske.

Restaurantens hjemmeside
4-stjernet anmeldelse i Berlingske

Restaurant Leaven byder på moderne, nordisk gourmet med et strejf af franske undertoner. Kombinationen kommer til udtryk gennem Nordens enkelthed i form af få, sublime elementer på tallerkenen og det franske køkkens temperament og grundprincipper.

Menukortet komplimenteres med vine fra de bedste huse overalt i verden. Naturligvis finder du et stort og godt udvalg fra Frankrig og Italien, men også de bedste huse fra Chile, Argentina, Sydafrika og New Zealand repræsenteres på kortet. AOK har tidligere givet cadeau til Leaven med ordene 'byens bedste bourgognekort’.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LEAVEN 26 MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Rebel, Indre By i København

Lækker gourmetspise hos usnobbet Michelin-anbefalet bistro.

Restaurantens hjemmeside
Anbefalet i Michelin guiden
5-stjernet anmeldelse i Berlingske

Den franske gourmetrestaurant, Rebel, ligger på Store Kongensgade i Indre By. Navnet Rebel symboliserer restaurantens lille oprør imod det ophøjede, de mener præger restaurantscenen i dag. Menukortet revolutionerer og introducerer en ny tilgang til den gængse madpræsentation. Hos Rebel lader man maden tale for sig selv i stedet for at lade tjenerne tale om den.

I 2016 blev Rebel belønnet med en Bib Gourmand i Michelinguiden, og både Berlingske og Politikens madanmeldere hylder de velsmagende retter med hele 5 ud af 6 stjerner.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ REBEL MED EARLY BIRD

 

Restaurant Mes, Indre By i København

Michelin-anbefaling og 5-stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma)

Restaurantens hjemmeside
Anbefalet i Michelin guiden
5-stjernet anmeldelse i Berlingske

Mads Rye Magnussons (tidl. Geranium, Noma, Falsled Kro) intime, personlige og hyggelige restaurant i København, Mes, tager udgangspunkt i moderne - men uforceret - nordisk gourmet. Her er temaet 'affordable luxury', udtrykt gennem køkkenets egne favoritter og personlige smag. Mes betyder 'mine' på fransk, hvilket indikerer det personlige præg, som Mads ønsker at sætte på restauranten.

Mes har mødt hædrende anmeldelser og er anbefalet i Michelin Guiden. Den intime restaurant i København Indre By har desuden modtaget 5 stjerner i Berlingske. Er du på udkig efter en af de bedste restauranter i Indre By, skal du helt klart booke bord på Mes.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MES MED EARLY BIRD
 

Restaurant Meille, Indre By i København

Tidl. Noma kok byder på 'affordable luxury' hos Michelin-anbefalede Meille

Restaurantens hjemmeside
Anbefalet i Michelin guiden
5-stjernet anmeldelse i Berlingske

I hyggelige Sankt Peders Stræde i hjertet af Indre By finder du restaurant Meille, som har fokus på bæredygtige, sæson orienterede, danske råvarer af højeste kvalitet.

Ejerne af restauranten, Mads Rye Magnusson (tidl. Geranium, Noma, Falsled Kro) og partneren Camilla har åbnet restauranten med visionen om at byde københavnerne på 'affordable luxury’. 

Meille har også modtaget flotte anmeldelser med 5 stjerner i AOK og 4 hjerter i Politiken, der skriver: “Går man efter en prisvenlig middag med spændende vine, er Meille lidt af et røverkøb”. Dertil hædres restauranten i den røde madbibel, Michelin Guiden, med en fortsat Michelin-anbefaling 2021. Meille er derfor et af vores bedste bud på restauranter i Indre By København.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MEILLE MED EARLY BIRD

 

Restaurant Pintxos, Indre By i København

Få en autentisk spansk tapas-oplevelsen på Nansensgade

Restaurantens hjemmeside

Pintxos serverer autentiske, spanske tapas-anretninger. Tapas betyder ”låg” og stammer oprindelig fra de andalusiske bodegaer i Sydspanien. Her lagde man et spiseligt låg på glas med alkohol for at holde fluerne væk. 

Tapas har siden udviklet sig og er ikke kun en populær spise i Spanien. De små anretninger er blevet en favorit verden over. 

Pintxos befinder sig på den hyggelige Nansensgade i Indre By, og selvom indretningen er stilistisk, enkel og nordisk, bliver man henført til varmere himmelstrøg, når retterne serveres.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PINTXOS MED EARLY BIRD

Fuego, Indre By i København

Autentisk og flot argentinsk bøfhus ved Det Kongelige Teater.

Restaurantens hjemmeside

Bag Det Kongelige Teater i Indre By finder du Fuego. Her serveres argentinske retter såsom traditionelle tapas-specialiteter og veltilberedte bøffer. Restaurantens ejere er fra Patagonien i det sydlige Argentina og har bragt kærligheden til det argentinske køkken med til København. 

Fuego betyder ild på spansk, og restauranten har altid gang i ildstedet, hvorpå de tilbereder velsmagende kødkvæg. På Fuego mærker man straks den charmerende latinamerikanske tilgang, hvor spontanitet kombineret med en tilbagelænet atmosfære er gennemgående.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FUEGO MED EARLY BIRD

 

Restaurant Naert, Indre By i København

Anmelderrost gourmet får 5 stjerner i både Politiken og Berlingske.

Restaurantens hjemmeside
5-stjernet anmeldelse i Berlingske

Naert leverer norsk gourmetmad i imponerende høj kvalitet. Restauranten i København Indre By har siden sin åbning i 2015 taget anmeldere og madelskere med storm: Berlingske belønner Naert med 5 stjerner og Politiken giver 5 hjerter.

Konceptet er et frisk pust til det nordiske køkken, som vi kender det herhjemme, og bygger på norske madtraditioner og råvarer. Med én fod i det norske køkken og én i det danske ønsker Naert at tilgå en innovativ tankegang og kombinere begge køkkener for at skabe moderne gastronomi.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NAERT MED EARLY BIRD

 

Restaurant The Modern, Indre By i København

Internationalt køkken med nordisk elegance ved Sankt Annæ Plads.

Restaurantens hjemmeside
4-stjernet anmeldelse i Berlingske

Ved den hyggelige Sankt Annæ Plads tæt på maritime Ofelia Plads ligger restauranten The Modern. The Modern baserer køkkenstilen på europæiske gastronomiske traditioner og er inspireret af blandt andet det franske, italienske og spanske cuisine, dog gennemgående tilsat nordisk elegance. 

The Modern er ejet af Christian From, der tidligere har arbejdet på de anerkendte restauranter Geranium, d’Angleterres Marchal, Nimb Terrasse med flere.
 

  SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THE MODERN MED EARLY BIRD

 

Restaurant Bøf & Ost, Indre By i København

Klassiske franske brasserie-retter hos Bøf & Ost på Gråbrødretorv.

Restaurantens hjemmeside

Bøf & Ost er en hyggelig restaurant i København K, nærmere bestemt på Gråbrødretorv. Her danner historiske og stemningsfulde lokaler rammen for klassiske, franske brasserie-retter. Som navnet indikerer, byder menukortet hos Bøf & Ost også på forskellige udskæringer af okse og kalv samt et stort udvalg af franske og danske oste. 

Interiøret er blevet transformeret i samarbejde med arkitekt Peter Simonsen i 2016, og du kan se frem til en stemningsfuld, varm og æstetisk helhed, som ligger op til hygge. Om sommeren kan du nyde de veltillavede retter i solens skær på torvet.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BØF & OST MED EARLY BIRD

 

Restauranter i Indre By København

Indre By strækker sig fra det rustikke, industrielle Refshaleøen til det maritime Christianshavn og rundt om Søerne. Hjertet af København byder på aktiviteter og seværdigheder for enhver. Københavns hovedpulsåre, Strøget, er et shopping-mekka for lokale såvel som turister.

Bevæger man sig ned af de hyggelige sidegader, er der et rigt caféliv, unikke forretninger og appetitvækkende restauranter. I det kulturelle kvarter i Indre By kan du opleve kunstneriske indtryk, historiske seværdigheder og familievenlig underholdning. Her ligger attraktioner som Nationalmuseet, Tivoli, Christiansborg, Botanisk Have og Glyptoteket.

København og Indre By er dog også attraktiv grundet nyere, teknologiske tiltag, som har givet København titlen som "verdens smarteste by". Disse tiltag er baseret på ambitiøse planer og visioner om, at København i 2025 skal være den første CO2-neutrale by. Så Indre By appellerer altså både til historie-elskere og fans af smarte løsninger i bybilledet.

Madscenen: På restaurant i København Indre By

Madkunsten i indre by tilbyder også fra klassisk gastronomi til innovative kulinariske oplevelser. Eksempelvis finder du hele Københavns spisekammer i Torvehallerne, der indeholder alt fra stenalderkost, kinesisk købmand, franske delikatesser, brasilianske lækkerier og sprøde pizzaer. Her holder tidligere Noma-kok, Rosio Sánchez, også til med sin Mexicanske street food bod Hija de Sanchez - som Lonely Planet har kåret til Europas bedste street food.

Der er altså masser af spisesteder - både klassiske og nytænkende, nordiske og eksotiske - at gå ombord i, i Indre By. Så sæt kurs mod hovedstadens epicenter og få en restaurantoplevelse du sent glemmer - endda med 1/3 skåret af prisen, hvis du bestiller via Early Bird.

Er du mere til at nyde maden hjemme kan du også bestille takeaway fra udvalgte Earlybird restauranter

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her:

Restauranter på Nørrebro

Restauranter på Vesterbro

Restauranter Kødbyen

Restauranter på Østerbro

Restauranter i Frederiksberg

Restauranter på Amager

Restauranter på Christianshavn

Restauranter i Nordsjælland