Opdateret 26.01.2024

Det kan være svært at vælge blandt de mange restauranter i Indre By. Find en varieret håndfuld af de bedste og populære restauranter i København, Indre By med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Hjertet af København, Indre By, omfatter hovedstadens ældste kvarter med smalle stræder og historiske, stemningsfulde huse. Dog blomstrer Indre By også med moderne arkitektoniske perler såsom Axel Towers, Operaen og Den Sorte Diamant, som skaber kontrast til fortidens København.

Det pulserende byliv hviler aldrig i Københavns kerne, og mulighederne for at nyde den charmerende hovedstad er mange. Du finder et væld af caféer, barer og restauranter i Indre By København til enhver lejlighed. Er du til udsøgt gourmet af højeste kvalitet, er der rig mulighed for at få indfriet forventningerne i Indre By. Her finder du blandt andet Michelin-restauranterne 108 - Noma’s lillesøster - foruden Kadeau og Kong Hans Kælder.

Find de bedste restauranter i Indre By med Early Bird

Du finder også med lethed en god og hyggelig restaurant i hovedstadens epicenter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i Indre By København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her, hvilke restauranter i København du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

 

Norrlyst, Indre By i København

Nordisk gourmet og Michelin Guidens Bib Gourmand i 2024
Restaurant website
Bib Gourmand status i Michelin Guiden

Man kommer langt og får flotte anbefalinger, når man som restaurant har en tidligere kok fra Michelin-restauranten Kadeau, bag køkkengryderne. 
Norrlyst og deres drømmeteam i køkkenet serverer nordisk superb mad i gourmetklassen, der er til at betale. Resultatet er Bib Gourmand status i den røde madbibel, Michelin Guiden 2021 og smagpotens på menukortet.

Du får moderne, højbelagt smørrebrød til frokost og klassiske, sæsonretter i nye klæder til aften. 

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NORRLYST MED EARLY BIRD

 

Restaurant Dining Room, hyggelig spisebar i Indre By

Moderne og uformel spisebar med italiensk menukort topper TripAdvisors liste: "En hurtig bid mad".
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor


Tag plads hos Dining Room, tidligere Coffee room, som nu huser flere kvadratmeter og har udvidet menukortet med appetitvækkere nu også til frokost og aften.

Dining Room topper listen over 'En hurtig bid mad i København' på Tripadvisor, og i køkkenet står 3 kokke med forkærlighed for det italienske køkken. Deres fokus bæredygtighed og at minimere madspild, fremhæve Nordens spisekammer med friske, økologiske råvarer og servere 100% hjemmelavede retter. 

  SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ DINING ROOM MED EARLY BIRD

 

Oyster Bar, moderne pop up restaurant i Indre By

Solidt østers udvalg med champagne og bobler hos moderne pop-up restaurant, Oyster Bar.
Restaurant website

Oyster Bar, har blot inden for et år fået så stor succes, at baren har måttet udvide til etagen ovenover også. Oyster Bar blev i sin tid stiftet af bl.a. tidligere Noma kok og restauratør, Mads, der i dag driver restaurant Mes og Michelin-anbefalede Meille. 

Spisekonceptet 'affordable luxury' kan nu nydes på hele to etager. Spis og drik guldet: Østers og champagne, hos én af landets mest dedikerede østersbarer. 
 

  SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OYSTER BAR MED EARLY BIRD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T H E O (@restaurant_theo)

Theo, Indre By i København

Michelin anbefalet og europæiske smage med 4 stjerner i Berlingske
Restaurant website
Michelin Guide
4 stjerner i Berlingske

Theo er lillebror til restaurant Norrlyst, der på rekordtid slog benene væk under Københavnerne og internationale samt nationale madanmeldere. Her fik man allerede godt et år efter sin åbning Bib Gourmand status og en anbefaling i Michelin Guiden 2021.  

Theo fylder menukortet med friske råvarer fra lokale landbrug som Grambogård og Kiselgården. Og Menuen er også udarbejdet af, Emil Eshardt, der hædrer de europæiske køkkener og bæredygtighed. 

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ THEO MED EARLY BIRD

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Boris Buono (@borisbuono)

Bobo Food Studio, Indre By i København

Uprætentiøs fusionskøkken & cocktails til 4 hjerter hos det hypede hotel, The Socialist.
Restaurant website
4 hjerter i Politiken

Kok fra tidl. Noma og Formel B, Boris Buono, slår sig nu som kø kommer langt og får flotte anbefalinger, når man som restaurant har en tidligere kok fra Michelin-restauranten Kadeau, bag køkkengryderne. 
Norrlyst og deres drømmeteam i køkkenet serverer nordisk superb mad i gourmetklassen, der er til at betale. Resultatet er Bib Gourmand status i den røde madbibel, Michelin Guiden 2021 og smagpotens på menukortet.

Du får moderne, højbelagt smørrebrød til frokost og klassiske, sæsonretter i nye klæder til aften. 

 SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ BOBO FOOD STUDIO MED EARLY BIRD

 

Restaurant Rebel, Indre By i København

Luksuriøs, fransk gourmetspise hos usnobbet, Michelin anbefalet bistro med 5-stjerner.
Restaurant website
Michelin anbefaling 2023
5 stjerner i Berlingske

Den franske gourmetrestaurant, Rebel, ligger på Store Kongensgade i Indre By. Navnet Rebel symboliserer restaurantens lille oprør imod det ophøjede, de mener præger restaurantscenen i dag. Menukortet revolutionerer og introducerer en ny tilgang til den gængse madpræsentation. Hos Rebel lader man maden tale for sig selv i stedet for at lade tjenerne tale om den.

I 2016 blev Rebel belønnet med en Bib Gourmand i Michelinguiden, og både Berlingske og Politikens madanmeldere hylder de velsmagende retter med hele 5 ud af 6 stjerner.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ REBEL MED EARLY BIRD

 

Restaurant Meille, Indre By i København

Top-kok med erfaring fra Noma & Geranium byder på gourmet og scorer 5 stjerner i Berlingske
Restaurant website
5 stjerner i Berlingske

I hyggelige Sankt Peders Stræde i hjertet af Indre By finder du restaurant Meille, som har fokus på bæredygtige og sæson orienterede, danske råvarer af højeste kvalitet.

Ejeren af restauranten, Mads Rye Magnusson (tidl. Geranium, Noma, Falsled Kro) åbnede i sin tid Meille med visionen om at byde københavnerne på 'affordable luxury’. 

Meille har også modtaget flotte anmeldelser med 5 stjerner i AOK og 4 hjerter i Politiken, der skriver: “Går man efter en prisvenlig middag med spændende vine, er Meille lidt af et røverkøb”. Dertil hædres restauranten i den røde madbibel, Michelin Guiden, med en fortsat Michelin-anbefaling 2021. Meille er derfor et af vores bedste bud på restauranter i Indre By København.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MEILLE MED EARLY BIRD

 

Restaurant Pintxos, Indre By i København

Spansk charme på Nansensgade - tapas herligheder, bred vinprofil og hyggelige rammer.
Restaurant website

Pintxos serverer autentiske, spanske tapas-anretninger. Tapas betyder ”låg” og stammer oprindelig fra de andalusiske bodegaer i Sydspanien. Her lagde man et spiseligt låg på glas med alkohol for at holde fluerne væk. 

Tapas har siden udviklet sig og er ikke kun en populær spise i Spanien. De små anretninger er blevet en favorit verden over. 

Pintxos befinder sig på den hyggelige Nansensgade i Indre By, og selvom indretningen er stilistisk, enkel og nordisk, bliver man henført til varmere himmelstrøg, når retterne serveres.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ PINTXOS MED EARLY BIRD


Fuego, Indre By i København

Autentisk og flot argentinsk bøfhus ved Det Kongelige Teater.
Restaurant website
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor
Anmeldelse på TripAdvisor

Bag Det Kongelige Teater i Indre By finder du Fuego. Her serveres argentinske retter såsom traditionelle tapas-specialiteter og veltilberedte bøffer. Restaurantens ejere er fra Patagonien i det sydlige Argentina og har bragt kærligheden til det argentinske køkken med til København. 

Fuego betyder ild på spansk, og restauranten har altid gang i ildstedet, hvorpå de tilbereder velsmagende kødkvæg. På Fuego mærker man straks den charmerende latinamerikanske tilgang, hvor spontanitet kombineret med en tilbagelænet atmosfære er gennemgående.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ FUEGO MED EARLY BIRD

 

 

Restauranter i Indre By København

Indre By strækker sig fra det rustikke, industrielle Refshaleøen til det maritime Christianshavn og rundt om Søerne. Hjertet af København byder på aktiviteter og seværdigheder for enhver. Københavns hovedpulsåre, Strøget, er et shopping-mekka for lokale såvel som turister.

Bevæger man sig ned af de hyggelige sidegader, er der et rigt caféliv, unikke forretninger og appetitvækkende restauranter. I det kulturelle kvarter i Indre By kan du opleve kunstneriske indtryk, historiske seværdigheder og familievenlig underholdning. Her ligger attraktioner som Nationalmuseet, Tivoli, Christiansborg, Botanisk Have og Glyptoteket.

København og Indre By er dog også attraktiv grundet nyere, teknologiske tiltag, som har givet København titlen som "verdens smarteste by". Disse tiltag er baseret på ambitiøse planer og visioner om, at København i 2025 skal være den første CO2-neutrale by. Så Indre By appellerer altså både til historie-elskere og fans af smarte løsninger i bybilledet.

Madscenen: På restaurant i København Indre By

Madkunsten i indre by tilbyder også fra klassisk gastronomi til innovative kulinariske oplevelser. Eksempelvis finder du hele Københavns spisekammer i Torvehallerne, der indeholder alt fra stenalderkost, kinesisk købmand, franske delikatesser, brasilianske lækkerier og sprøde pizzaer. Her holder tidligere Noma-kok, Rosio Sánchez, også til med sin Mexicanske street food bod Hija de Sanchez - som Lonely Planet har kåret til Europas bedste street food.

Der er altså masser af spisesteder - både klassiske og nytænkende, nordiske og eksotiske - at gå ombord i, i Indre By. Så sæt kurs mod hovedstadens epicenter og få en restaurantoplevelse du sent glemmer - endda med 1/3 skåret af prisen, hvis du bestiller via Early Bird.

Er du mere til at nyde maden hjemme kan du også bestille takeaway fra udvalgte Earlybird restauranter

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: