11.3023.45
Bistro Summér Pier 3 Flavour Bastards Væksthuset Gabrielle Pulpo Aamanns Replik H15 Fragthallen Caronte Beviamo Mama Rosé Rosé Aamanns Genbo Restaurant Mes Rebel NOHO GORMs Magstræde 16 GORMs Nyhavn 14 Rungsted Kro LUN Sazio Fromberg Carl's Øl & Spisehus Brasserie Sài Gòn ONE TEN NORS Food & Drink ROOTS Hellerup Darling Bistro & Bar Le Coq en Pâte Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Zahida Kung Fu II El Tapeo de Cervantes Strandmøllekroen Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Morsel Bao Østerbro Morsel Bao Frederiksberg PULS Yankii Sushi Pintxos El Meson Hot Pot Republic UMA Limone Piazza Aristo Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Taco Bello Duero Nöah Kinome Ferment RE Cucina Terra Mia Ravnsborg Kitchen & Bar Bistro Mig og Annie Sàigòner Bistro El Goldie Abigail Almanak i Operaen Norrlyst Theo Odette Gemini Plates Christianshavn Bistro Lupa Beyla Olea Kitchen and Bar Patagonia Grill Lumskebugten Bottega Estadio 1912 Brasserie Martha SEANERY Vesterhus Østeria No Deux Restaurant Grønnegade Dumpo Sole Factory Restaurant Meille GORMs Ørestad Bjørn & Delfino Mela Trattoria Brede Spisehus Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Krebsegaarden Le Lac Ansvar OTTETTO Oranje Palazzo Diner San Marco JUNIOR Osteria Nana Issei Salon 39 Peter Liep's Hus Salon de Annam Smör KAYs Fuego Asador Il Rosmarino ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Yaffa Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn Hooked Klosterstræde Hatoba Islands Brygge Spisehuset Temporada Restaurant Tight La Pausa Havfruen Dej Kødbyen BrewPub Bistro Cocorico Famosi e Golosi Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio The Vietnamese Helenekilde Badehotel La Rocca Tango y Vinos Rasoi Restaurant Nyboder Le Basilic BUKA Dej Magasin El Cava Det Simrer
Testing
7

Vesterbro

4 stjerner og røde hjerter til Lê-familiens fransk-vietnamesiske brasseriekøkken.

Tider i dag

23.45
Testing

Brasserie Sài Gòn

4 stjerner og røde hjerter til Lê-familiens fransk-vietnamesiske brasseriekøkken.

Brasserie Sài Gòn

Vesterbro

4 stjerner og røde hjerter til Lê-familiens fransk-vietnamesiske brasseriekøkken.

Derfor skal du spise her:

  • Anmelderrost vietnameser: 4 stjerner i Berlingske
  • Kåret til månedens restaurant, Euroman
  • Lê Lê familien er tilbage på gastroscenen
  • Unik fransk-vietnamesisk smagskobling

 

Gastronomisk kolonisering til 4 stjerner

Smag Sài Gòns unikke gastro-kobling mellem Vietnam og Frankrig. En frisk og velkrydret smagsoplevelse, som både Berlingske og Politiken har beæret med 4 stjerner og røde hjerter.

Euroman kårer Sài Gòn som månedens restaurant og skriver: “På denne restaurant mødes det franske og vietnamesiske køkken i smuk forening.”

Menuen er et unikum af saft og kraft. Er fyldt med franske finesser, aromatiske simre retter med nuancer af mild, aromatisk karry og særkendte vietnamesiske smagsgivere som citrongræs, fiskesauce, ingefær, hvidløg og koriander foruden et væld af friskplukkede urter.

Spis f.eks. østers med garniture, ceviche med sticky rice, steak frites, dybstegte og saftige frølår, forårsruller eller national risnudel-suppen pho med garnies og et baguette on the side.

 

Unikum af et brasserie

"Lê-familien er tilbage med bravur" - sådan skriver Svend Rasmussen fra Berlingske.

Ved Vesterbro Torv åbner brasseriet dørene til en familiær restaurantoplevelse. Indretningen er klassisk, stilig med hvide duge på bordene og fransk inspireret interiør med decor fra både Asien og Frankrig. 

Sài Gòn sørger for en sublim charme på gulvet med kyndig betjening. Gæsteanmeldelser fra Google nævner bl.a.:

“Service var fænomenal, og vi var meget imponerede over deres fortolkning af det vietnamesiske køkken, som var moderne men også autentisk.”

“Opmærksom og venlig betjening.”

 

Kendt Lê-familie ved roret

Navnet Lê vil for nogen ringe en klokke. Familien bag, stod i en årrække bag det vietnamesiske Lê Lê-køkken, som var byens første vietnamesiske restaurant.

Brasseriet er ejet af Dung Lê Hoang og har kogebogsforfatter og kendiskok søster Anh med sig i køkkenet. Deres fransk-vietnamesiske rødder er en gave til det danske publikum, der vil gøre sig bekendt med det asiatiske køkken, der kun har et let spicy islæt over sig.