11.3023.45
56 Grader Goldie Restaurant Meille Gemini La Casa de Papel Bobo Food Studio Noku Sushi Neighbourhood Nørrebro Neighbourhood Vesterbro Dining Room Darling Bistro & Bar Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Le Coq en Pâte Garden Kung Fu II Accanto Trattoria Sud Dej Magasin Restaurant Tight Morsel Bao Østerbro Morsel Bao Frederiksberg BUKA Pizzeria MaMeMi Hatoba Lyngby Dej Kødbyen Bistro Cocorico Limone Piazza L'Imperatore Kinome La Rocca Zócalo Frederiksberg Zócalo Nørrebro Le Pavé Restaurant Nyboder Ponte Vecchio Duero Little Brother Nöah Olufs Taverna Taco Bello Terra Mia Café From Punk Royale San Marco JUNIOR Den Gule Cottage Krebsegaarden Maple Casual Dining Bistro Lupa Den Lille Fede Lumskebugten Brede Spisehus Peter Liep's Hus Plin Damindra KAYs The Olive Brasserie Sài Gòn Salon de Annam Smör Sans Souci Odette Theo Norrlyst Restaurant Mes The Shrimp Rebel Ché Fè Ewalds Ansvar Fuego Asador Deligreco Bernie's ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Granola Yaffa Panza Oyster Bar LIVA POP UP Salon 39 FRB Rådhuskælder Restaurant Grønnegade John&Woo Nordhavn John&Woo Midori - Izakaya & Sake Zahida Aristo Bistro Bosch El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset L'Alsace Temporada The Fat Pike La Pausa UMA Havfruen La Posata Pintxos El Meson ZOKU The Living Kitchen TAPS Winebar COMBO-Street Wine Hot Pot Republic Samvær Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Guru CO-MA Madsalen The Vietnamese Famosi e Golosi Strandmøllekroen San Giorgio El Cava BrewPub SpiseBar 20 Helenekilde Badehotel Mercante Rasoi Restaurant Fabio Wining & Dining Ferment Le Basilic RE Cucina Grosen & Falkenbergs Angelini Mangal Det Simrer Kokkeriet OP Cafe Nyhavn 17 The Modern
Testing
11

Vesterbro

4 stjerner og røde hjerter til Lê-familiens fransk-vietnamesiske brasseriekøkken.

Tider i dag

23.45
Testing

Brasserie Sài Gòn

4 stjerner og røde hjerter til Lê-familiens fransk-vietnamesiske brasseriekøkken.

Brasserie Sài Gòn

Vesterbro

4 stjerner og røde hjerter til Lê-familiens fransk-vietnamesiske brasseriekøkken.

Derfor skal du spise her:

  • Anmelderrost vietnameser: 4 stjerner i Berlingske
  • Kåret til månedens restaurant, Euroman
  • Lê Lê familien er tilbage på gastroscenen
  • Unik fransk-vietnamesisk smagskobling

 

Gastronomisk kolonisering til 4 stjerner

Smag Sài Gòns unikke gastro-kobling mellem Vietnam og Frankrig. En frisk og velkrydret smagsoplevelse, som både Berlingske og Politiken har beæret med 4 stjerner og røde hjerter.

Euroman kårer Sài Gòn som månedens restaurant og skriver: “På denne restaurant mødes det franske og vietnamesiske køkken i smuk forening.”

Menuen er et unikum af saft og kraft. Er fyldt med franske finesser, aromatiske simre retter med nuancer af mild, aromatisk karry og særkendte vietnamesiske smagsgivere som citrongræs, fiskesauce, ingefær, hvidløg og koriander foruden et væld af friskplukkede urter.

Spis f.eks. østers med garniture, ceviche med sticky rice, steak frites, dybstegte og saftige frølår, forårsruller eller national risnudel-suppen pho med garnies og et baguette on the side.

 

Unikum af et brasserie

"Lê-familien er tilbage med bravur" - sådan skriver Svend Rasmussen fra Berlingske.

Ved Vesterbro Torv åbner brasseriet dørene til en familiær restaurantoplevelse. Indretningen er klassisk, stilig med hvide duge på bordene og fransk inspireret interiør med decor fra både Asien og Frankrig. 

Sài Gòn sørger for en sublim charme på gulvet med kyndig betjening. Gæsteanmeldelser fra Google nævner bl.a.:

“Service var fænomenal, og vi var meget imponerede over deres fortolkning af det vietnamesiske køkken, som var moderne men også autentisk.”

“Opmærksom og venlig betjening.”

 

Kendt Lê-familie ved roret

Navnet Lê vil for nogen ringe en klokke. Familien bag, stod i en årrække bag det vietnamesiske Lê Lê-køkken, som var byens første vietnamesiske restaurant.

Brasseriet er ejet af Dung Lê Hoang og har kogebogsforfatter og kendiskok søster Anh med sig i køkkenet. Deres fransk-vietnamesiske rødder er en gave til det danske publikum, der vil gøre sig bekendt med det asiatiske køkken, der kun har et let spicy islæt over sig.