Opdateret 06.07.2021

Restaurant-tjenesten EarlyBird.dk guider dig til den bedste brunch i Aarhus.

En god weekend starter for mange med en god brunch. Og Aarhus byder på mange gode brunchsteder og mange hyggelige cafeer, der serverer morgenmad eller brunch. Men hvor er det lige, man skal gå hen? 

Vi har samlet en guide til 10 gode brunchsteder i Aarhus. På den måde kan vi tilbyde dig vores viden om hyggelige cafeer, der har brunch. Så den får du her - uanset om du er på udkig efter en god brunch til weekenden eller på en hverdag. 

Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i Aarhus som du får skåret 1/3 af prisen gennem Early Bird.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!
 

Restaurant Ombords brunch - Bruuns Galleri, Midtbyen Aarhus

God og lækker brunch ‘uden en doktorgrad i gastronomi'

Restaurantens hjemmeside

Lørdage, søndage og helligdage fra om formiddagen og ud på den tidlige eftermiddag kan du forkæle dig selv og dine kære med to forskellige brunchmenuer. Så uanset om du er til den traditionelle brunch med æg og bacon eller lækker brunch med eggs benedict, kan du finde det i brunchen hos Ombord.

Du vælger kaffe eller the, hjemmelavede safter samt mousserende vine (med eller uden procenter) til brunchen, og så er det ellers bare at sige velbekomme. Denne hyggelige restaurant ligger på en af de hippere gader i hjertet af smilets by.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ OMBORD MED EARLY BIRD 

 

Café Faust - bugnende brunch,  Åboulevarden, Midtbyen

Stort, varieret udbud af brunch - også vegetarisk og vegansk - klos op ad åen!

Restaurantens hjemmeside

Med hele 4 fuldspækkede brunchmenuer - herunder en vegetarisk brunch og vegansk brunch - kan alle få stillet brunch-sulten alle dage lige fra morgenstunden. Og de er ikke nærige med lækkerhederne til brunch, som fx inkluderer hjemmerørt smøreost,  hjemmelavet nutella, citronhummus, hjemmelavet kyllingesalat eller peanutbutter, avocado og falafel. 

En valgfri kaffe og en valgfri juice indgår i brunchen, og hvis du vil have ekstra protein eller glutenfrit brød ad libitum til din brunch, kan du tilkøbe det. Når vejret er godt, kan du sidde og spise udendørs - klos op ad åen!
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ CAFE FAUST MED EARLY BIRD 

 

LAVA Café & Bar - brunch alle dage, Åboulevarden, Midtbyen

Klassisk brunch med udsigt til åen

Restaurantens hjemmeside

Lige ved åen finder du LAVA, og her snakker vi brunch! Du kan få en morgenmadstallerken alle ugedagene mellem 9 og 12 til en yderst fornuftig pris. Og hvis du er til den store weekend-nydelse, kan du vælge mellem ‘Brunch den klassiske’ og ‘Brunch den lækre’ alle dage frem til kl.13. 

Du kan købe kold chiagrød, røræg og pandekager til din brunch eller morgenmadstallerken alle dage frem til kl 13. Sammen med dine yndlings drikkevarer, kan du sammensætte din brunch præcis som du ønsker på denne klassiker af en Aarhus-cafe, der ligger på Åboulevarden - kun et stenkast fra Skt. Clemens Bro.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LAVA CAFE & BAR MED EARLY BIRD


 

Meget mere brunch i Aarhus

Der er så mange hyggelige caféer i Aarhus og mange af dem serverer også brunch og morgenmad, så vi ikke kan dække dem alle.         

Men hvis du vil have spektakulære omgivelser, skal du indtage din brunch på Spisesalonen. Dette brunch- og spisested er en del af Danish Design Restaurants, som tilbyder ekstraordinære gourmet- og designoplevelser. 

Hvis du elsker oplevelser og følelsen af at rejse, så kan det være, du skal søge til Drudenfuss for at spise din brunch. Her vil du føle dig hensat til Berlin. 
 


Og nu vi er ved de tyskkligende navne, så har Mefisto i Latinerkvarteret en god brunch. Faktisk så meget, at brunchen, der også serveres som lunch, blev kåret til byens bedste brunch i 2020. Mefisto er ikke et hvilket som helst sted, hvilket anmeldelserne også vidner om - der har været besøg fra både de lokale, større danske og skam også Le Monde og New York Times. 
 


Vil du spise din brunch i midtbyen, så er Langhoff & Juul også et godt bud. Restauranten, som er en del af et lille boutique hotel, giver dig deres signaturbrunch i 3 serveringer til pris, der er lige så overkommelig som andre af byens gode brunches. 
 


Fra Guldsmedgade til Rosensgade - Casablanca byder ikke på brunch, men crunch! Den overdådige brunchbuffet bugner af hjemmelavede specialiteter, og deres friskbagte brød og drikkevarerne er ad libitium.
 


Endnu en latinerkvartersklassiker, der serverer brunch, er Cafe Englen. Fra klokken 10 kan du vælge mellem klassisk morgenmad, englebrunch eller djævlebrunch.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Cafe Englen (@cafe.englen)På Frederiksbjerg finder du Juliette, som har både Juliette brunch og veggie brunch på menuen. Her snakker vi klassisk fransk brasserie-brunch med et internationalt islæt. Kig forbi - og hvis vejret er godt, så indtag  din brunch i Juliettes gårdhave.