Early bird
Testing

Le Pavé

Fransk cuisine har begejstret madelskere i mere end 20 år

Le Pavé

Indre By

Fransk cuisine har begejstret madelskere i mere end 20 år


20 års frankofil velsmag

Le Pavé betyder fortov, og navnet hentyder til restaurantens beliggenhed på Gråbrødre Torv, hvor restauranten lader sine gæster nyde fransk rigdom på saft og kraft på det stenklædte torv, som en anden, ægte parisisk fortovs restaurant - bare midt i København.

Restauranten har i mere end 20 år været én af grundstenene for byens gode franske måltid.
 

Fransk charme resulterer i udmærkelser

Hos Le Pavé frister kortet med franske klassikere som chévre chaud, tournedos rossini og tarte tartin - dertil liflige druer primært fra de store franske huse, f.eks. Bordeaux og Bourgogne.

Veltillavede retter og månedlige menuer har de sidste to årtier givet Le Pavé en fast skare af stamgæster og flotte anmeldelser på Tripadvisor, som har resulteret i et udmærkelsescertifikat, hvortil der bl.a. siges:

"Vi havde en fantastisk oplevelse med så lækker mad og en fremragende service af en tjener som havde god viden om vin"

"Venligt, imødekommende personale. Dejlige vel til lavede retter som var nydeligt præsenterede og i en rimelig størrelse også priserne på vinkortet var til at komme i nærheden af"

"Vi havde købt et tilbud på Early Bird og blev glædeligt overraskede. 3 retter i en god, veltillavet kvalitet - lækker mad af dejlige råvarer"

 

Nærværende oplevelse

I de rustikke, charmerende lokaler med levende lys på bordene, er der lagt op til en hyggelig date og dejligt samvær over det franske landkøkkens sublime goder.
Personalet guider gerne rundt i druerne og tilstræber en gennemkomponeret restaurantoplevelse.