Opdateret 26.08.2021

Find håndplukkede restauranter nær vandet i København med restaurant-tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

Når hedebølgen ruller over Danmark, og de varme temperaturer kalder på en nedkøling har vi heldigvis dejlige havnebade, strande og søer i og omkring København, som kan køle os. 
 

Derfor har vi samlet  restauranter der ligger tæt ved vandet, så du kan snuppe en dukkert og blive kølet enten før eller efter middagen.

Se her hvilke spisesteder du kan spise på i København i aften med 1/3 skåret af prisen!
 

Restaurant Norrlyst, Indre By

Norrlyst tilbyder et eftertragtet frokostkort med højtbelagt smørrebrød - smørrebrød, der har været under kokkens kreative og nytænkende hænder.
Som navnet henleder til, byder menukortet på nordiske smagsnuancer med lette og større retter. Lyster du for en sublim madoplevelse?, så læg vejen forbi Kompagnistræde og glæd maven. Aftenkortet byder på klassiske hverdagsretter i nye klæder, og tilpasses efter sæsonens råvarer. 

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NORRLYST MED EARLY BIRD

 

Restaurant Nöah, spis med kig til vandet på Amager

Med unik beliggenhed ned til Havnevigen på Islands Brygge, ligger de lokales favorit - Cafe Nöah. Her får du en formidabel, maritim udsigt over det klare blå vand i havnen med arkitektonisk fornemt nybyggeri i baggrunden.

Fra første parket kan det charmerende havnemiljø, de smagsfriske anretninger og solens lune stråler nydes. Med runde borde og elegante fletstole, kan tankerne let ledes i retning af en parisisk fortovscafé i mere idylliske og rolige rammer væk fra byen.

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NOAH MED EARLY BIRD

 

Restaurant Strandmøllekroen, Klampenborg

Nicolas Dahl, forhenværende kok på Alberto K og Den røde cottage, overtog kroen i 2013 og totalrenoverende den med respekt for husets oprindelse sjæl.
Hos Strandmøllekroen fortolkes det danske/franske køkken og dertil gamle klassikere - fra køkkenet serveres moderne og appetitvækkende anretninger, alt imens du sidder og nyder udsigten over Øresund.

Til frokost serveres gode danske klassikere i nye klæder - heriblandt spændende smørrebrød. Til aftenmenuen skrues der op for blusset og ambitionerne med lækre skaldyrsretter, udsøgte kødudskæringer og raffinerede desserter.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ STRANDMØLLEKROEN MED EARLY BIRD

 

Restaurant Grosen & Falkenbergs, Indre By

Træd ombord og få en dejlig spiseoplevelse på vandet. Du er sikret tørre fødder og dejlig udsigt til Københavns Havn.

Her kommer du ikke tættere på vandet - spis på dækket hvis vejret tillader det, eller sid udenfor og nyd udsigten. Køkkenet tager afsæt i nordiske, sæsonenråvarer, men serverer deres retter inspireret af det spanske tapasbræt.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ GROSEN & FALKENBERGS MED EARLY BIRD

 

Restaurant Kinome, Hellerup

KINOME er indbegrebet af moderne japansk fusionskøkken. Det ses både i indretningen og på menukortet, hvor de traditionelle, japanske spisetraditioner har fået et twist. Det moderne japanske køkken blander ingredienser, smagsvarianter og teknikker fra forskellige verdenshjørner. I køkkenet anvendes udelukkende friske og sæsonbestemte råvarer. “Vores mad har til formål at glæde tallerkenen og skabe fornøjelser for sanserne”, beskriver ejer Hui.
 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KINOME MED EARLY BIRD

 

Restaurant Asador, Christianshavn

Svøm en tur i bryggebadet, så kroppen bliver afkølet og appetitten bliver indstillet på argentisk bøfhus. I et hyggeligt kælderlokale ud til kanalen på Christianshavn finder du Asador, som blandt andet serverer saftige bøffer og delikate empanadas i bedste argentinsk stil.
  

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ ASADOR MED EARLY BIRD

 

Restaurant Kompasset, Indre By

Hos Restaurant Kompasset ligger man en ære i, at give de højtelskede smørrebrødsklassikere et moderne og eksotisk twist. Til aften får du velsmag fra det nordiske køkken. Kompasset får 4 flotte stjerner af den anerkendte madanmelder Ole Troelsø fra Børsen, for at nyfortolke gamle klassikere. 

Restaurant Kompasset er opkaldt efter sin beliggenhed i Nyhavn, bygningen var nemlig tidligere ejet af sejl, flag- og kompasmagere.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KOMPASSET MED EARLY BIRD

 

Restaurant Karma Sushi Nyhavn, Indre By

Hos Karma Sushi udfordrer man hoben af ’mainstream’ sushi der indtager storbyerne, ved at eksperimentere med alternative og innovative smagsoplevelser og varierende konsistenser. Køkkenet henter gerne inspiration fra både det nordiske, franske og californiske køkken, og her er høj fokus på råvarernes kvalitet. 

Smag f.eks. frisk kongekrabbe, blodrød tun og silkebløde kammuslinger kombineret med luksuriøse råvarer såsom østers og foie gras.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ KARMA SUSHI MED EARLY BIRD

 

Restaurant Nyhavn 17, Nyhavn

Stedet drives i dag af far og søn, der sammen byder på en maritim spiseoplevelse i Nyhavn 17. Menukortet byder på velsmagende franske klassikere, heriblandt escarcots, friske franske østers, chevre chaud, boeuf tartare, crème brulêe, profiteroles, og meget mere. 
  

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NYHAVN 17 MED EARLY BIRD

 

Du kan finde inspiration til restauranter af bestemte køkkentyper i vores guides:

Vegetar-restauranter i København

Asiatiske restauranter i København

Danske restauranter i København

Steak restauranter i København