11.3023.45
Bistro Summér Pier 3 Flavour Bastards Theo Odette Væksthuset Gemini Gabrielle Plates Christianshavn Pulpo Aamanns Replik H15 Fragthallen Caronte Beviamo Mama Rosé Rosé Aamanns Genbo No Deux Rebel Sole Factory Restaurant Meille NOHO GORMs Magstræde 16 GORMs Nyhavn 14 GORMs Ørestad Rungsted Kro LUN Sazio Issei Fromberg El Goldie Carl's Øl & Spisehus Brasserie Sài Gòn ONE TEN Il Rosmarino NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Hellerup Darling Bistro & Bar Le Coq en Pâte Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Garden Zahida Kung Fu II Strandmøllekroen Trattoria Sud Morsel Bao Østerbro Morsel Bao Frederiksberg PULS Yankii Sushi Pintxos El Meson Bistro Cocorico Hot Pot Republic UMA Limone Piazza The Vietnamese Aristo Restaurant Fabio Le Pavé Wining & Dining Ponte Vecchio Taco Bello Duero Nöah Kinome Ferment RE Cucina Terra Mia Ravnsborg Kitchen & Bar Bistro Mig og Annie Sàigòner Bistro Abigail Almanak i Operaen Norrlyst Bistro Lupa Beyla Olea Kitchen and Bar Patagonia Grill Lumskebugten Bottega Estadio 1912 Brasserie Martha SEANERY Vesterhus Østeria Restaurant Mes Restaurant Grønnegade Dumpo Bjørn & Delfino Mela Trattoria Brede Spisehus Bollyfood Restaurant Kastrup Fort Krebsegaarden Le Lac Ansvar OTTETTO Oranje Palazzo Diner San Marco JUNIOR Osteria Nana Salon 39 Peter Liep's Hus Salon de Annam Smör KAYs Fuego Asador ROOTS Sydhavn Yaffa Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Hatoba Islands Brygge Spisehuset Temporada Pizzeria MaMeMi Restaurant Tight La Pausa Havfruen Dej Kødbyen BrewPub Famosi e Golosi Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio Helenekilde Badehotel La Rocca Tango y Vinos Rasoi Restaurant Nyboder Le Basilic BUKA Dej Magasin El Cava Det Simrer Aamanns 1921
Testing
9

København

Innovativ fransk gourmet i Nyhavn med 4 stjerner i Berlingske

Tider i dag

23.45
Testing

Aamanns 1921

Michelin anbefalet ny-nordisk og moderne mad i storslåede designrammer.

Aamanns 1921

Indre By

Michelin anbefalet ny-nordisk og moderne mad i storslåede designrammer.

Derfor skal du spise her:

  • Michelin anbefalet 2024
  • 5 stjerner i Berlingske: “Den bedste krebinet, jeg har smagt”
  • Designet af Anders Busk Faarborg fra All That Matters Design
  • Ejer og kok, Adam Aamann, er hædret for at fremme den dansk-traditionelle madkultur
  • Det Økologiske Spisemærke i sølv

 

Dansk Michelin anbefalet gourmet

Kok, Adam Aamann er manden, der har sat det klassiske, danske stykke smørrebrød på verdenskortet.

Han og hans restaurant, Aamanns 1921, er hædret både internationalt og nationalt bl.a. i Berlingske, Politiken og af Det Danske Gastronomiske Akademi for at fremme den dansk-traditionelle madkultur. Ikke mindst har Aamann fået Michelin Guidens anbefaling gennem en årrække.

Smag Aamanns udsøgte menukort, der har fokus på moderne, dansk gourmet og masser af grønt. Med det Økologiske Spisemærke i sølv er menuens råvarer 60-90% økologiske. Maden laves fra bunden af godt kokkehåndværk med genkendelige, kvalitetsprodukter i sæson.

 

Eftertragtet perle med 5 stjerner

Aamanns er et sikkert hit, hvad end man ønsker klassisk smørrebrød eller moderne gastro-anretninger. Berlingske madanmelder siger: “Den bedste krebinet, jeg har smagt” og giver 5 stjerner. På TripAdvisor er Aamanns Travellers' Choice 2022. Her anmeldes bl.a.:

"Vores smørrebrød var både en fryd for øjet og meget velsmagende - tydeligvis hjemmelavet fra bunden af gode råvarer!"

"100% Value for pengene. Super betjening"

"Flot restaurant, som er indrettet med stil!"

 

Anerkendt studio bag beundringsværdige rammer

Mellem høje og farverige bindingsværkshuse strækker Aamanns' sorte glasfacader sig over husnumrene 19-21.

Indenfor er rammerne lyse og indbydende. Du tages godt imod af personalet, går hen over klinkegulve og sidder i prægtige, æstetiske rammer inspireret af et moderne kirkerum. 

Det ekstraordinære design har Anders Busk Faarborg fra det anerkendte design studio, All That Matters Design, stået bag. Han har skabt et storslået restaurantunivers med godt snedkerhåndværk, Nordens rene, elegante linjer og en lys farvepalette, der er madoplevelsen værdig.

Her sidder du under stensøjler, kirkelige stenhvælvinger og store specialfremstillede messing lysekroner. Bænkene er magelige, har kirkestolper og betrukket med lyst kernelæder. 

Fra spiseafdelingen er der kig til den flotte bar, der er fyldt med metervis af sylteglas, flasker med hjemmeinfuseret spiritus, snaps og andre lækkerier som f.eks. økologiske vine og øl fra Herslev, Mikkeller og ToØl.