11.3023.45
Bistro Lupa Nögen Sukaiba Væksthuset Gabrielle Norrlyst Tiger Lily Theo NU & DA - Dansk Bistro Restaurant Grønnegade Nærvær Gemini Odette NENI SILO Koefoed Dhaba Oranje El Meson Nomad Day Bar & Café Flavour Bastards The Vietnamese Table Pier 3 Vinøs Zeleste Beviamo The Shrimp Aamanns Replik Magstræde 16 Nyhavn 14 Issei Fromberg Il Rosmarino Le Coq en Pâte Hooked Østerbro Hooked Klosterstræde Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Darling Bistro & Bar Kung Fu II Terra Mia Restaurant Tight Pintxos Hot Pot Republic PULS Yankii Sushi BrewPub UMA Limone Piazza Aristo La Rocca Restaurant Fabio Ponte Vecchio Della Piazza Nöah Kinome Aamanns 1921 Aamanns Genbo The Midwestern Diner Texture The Sixteen Twelve á terre Cadence Carlsberg Byen Bibendum RADIO Uní Lumskebugten Almanak i Operaen Empty the Lago Abigail Lago Oasis Vinbar Rebel Norrlyst i Tårnet Bar Somm' MAYA Beyla Kjærbøllings Hus Discoteca Eatery Hans Christian’s ÉLAN Phonk Brasserie Saigon UVA Sazio SULT Bottega Estadio 1912 Restaurant von Edel Le Week-End Café Valkenborg RUGSTIK Mølr Spisebar i SILO Hummer Bistro Summér Bruce La Casa Rotonda Lorraine Picniq Restaurant 1971 Restaurant Carl Nielsen Copenhagen Pier Table Pulpo Brasserie Martha Østeria SEANERY Brede Spisehus H15 Fragthallen Vesterhus Caronte La Madeleine No Deux Sole Factory Huks Fluks Krebsegaarden Nyhavns Færgekro Bjørn & Delfino Mela Trattoria Restaurant Kastrup Fort Garden Italgastro Temporada tapas Le Lac LUN Palazzo Diner Kargo Apartment Peter Liep's Hus Bryggerens Spisekammer Vagns kaffe & vinbar Salon de Annam Cap Horn ONE TEN Smör KAYs Fuego Asador Yaffa NORS Food & Drink ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn ROOTS Hellerup Angelini Panza Alexander's Bistro FRB Rådhuskælder John&Woo Nordhavn El Tapeo de Cervantes Zahida Hatoba Islands Brygge Strandmøllekroen Pizzeria MaMeMi Trattoria Sud Famosi e Golosi Bistro Cocorico Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid San Giorgio The Vietnamese Helenekilde Badehotel Rasoi Le Pavé Wining & Dining Le Basilic BUKA Ferment Sàigòner Bistro RE Cucina Det Simrer
Testing
9

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Tider i dag

23.45
Testing

Væksthuset

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Væksthuset

Indre By

Arkitekttegnet refugium, vild flora og nordisk gastronomi til 4 stjerner.

Derfor skal du spise her

  • Et gastronomisk, ekstravagant refugium med naturlig ø-ro
  • Byens grønne oase, Operaparken, omkranset af vand og unikke haver
  • Gastronomisk højt niveau af Norrlyst koncernen (Norrlyst og Theo)
  • Michelin erfarne kokke
  • Cobe arkitekter hylder Altovasens ikoniske form i restaurantdesign
  • 4 stjerner i Berlingske

 

Arkitektonisk mesterværk på egen ø

Besøg et arkitektonisk mesterværk, der tager form efter designklassikeren Altovasen. Restaurant Væksthuset ligger på sin helt egen ø, Operaparken, doneret af A.P. Møller Fonden. 

Øen er omkranset af vand, er nabo til Operahuset og har hele seks forskellige temahaver fx en japansk have med kirsebærtræer, en nordisk granskov og en amerikansk Redwood-skov. 

Med sine organiske former, rummelighed og store glasfacader omfavner Væksthuset naturen og trækker frodig botanik med indenfor. 

Bliv omsluttet af en atmosfære, der minder om et topmoderne drivhus med skandinavisk designæstetik og beplantning i varierende farver og former. Væksthuset er et arkitektonisk tableau, der skifter dufte og temperaturer subtilt med sæsonerne, nøjagtigt som i et levende orangeri. 
 

En eksplosion af dansk kreativitet

Bag Væksthuset står det danske arkitektfirma Cobe og Norrlyst koncernen, som bl.a. er kendt for deres Michelin-anbefalede restauranter Norrlyst og Theo og et højt gastronomisk niveau.

Samarbejdet mellem Cobes arkitekter og Norrlyst koncernen sætter nye standarder for, hvad en restaurant kan være: En ekstravagant restaurantoplevelse, hvor hver eneste detalje og nuance i smag og stil skaber en fuldendt sanseeksplosion.

 

Nordisk gourmet med Michelin erfaring

I det åbne køkken tilberedes menuen af kokke med erfaring fra Michelin-verdenen. 

Menuen følger sæsonerne, de grønne elementer spiller en central rolle, og der hentes frisk, vild flora direkte fra øens forskellige haver til maden og de naturlige, hjemmeinfuserede drikke. 

Fra morgen til aften, 362 dage om året, kan du sætte dig til bords og nyde Væksthusets ekstraordinære lækre, nordiske køkken.