Opdateret 30.03.2021

Find billige Michelin-anbefalede restauranter med tjenesten EarlyBird.dk og få 1/3 skåret af prisen.

I 2020 blev danske restauranter tildelt hele 35 Michelin-stjerner fordelt over hele landet. Blandt disse ligger i København den verdenskendte restaurant Noma og den eneste danske Michelin restaurant med hele tre Michelin-stjerner, Geranium.

For de fleste er Michelin-restauranter ikke daglig kost, da et besøg på en Michelin restaurant ofte er dyrt for pengepungen. Dog behøver du ikke en tyk tegnebog for at spise på de anmelderroste Michelin-anbefalede restauranter, hvis du bestiller igennem Early Bird. 
 

Du finder et udbud af prisvenlige Michelin-anbefalede restauranter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære Michelin-anbefalede restauranter, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke Michelin-anbefalede restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen her!

 

Restaurant Rebel, Indre By

Lækker gourmetspise hos usnobbet Michelin-anbefalet bistro.

Restaurantens hjemmeside
Anbefales i Michelin guiden
5-stjernet anmeldelse i Berlingske


"Så hold dog kæft!" står der på væggen i restauranten og minder tjenerne om ikke at fylde gæsternes ører med ord om mad og vin - her taler maden nemlig for sig selv!

Rebel ejes og drives af Natthee Søderlund Thungnoi, og restauranten serverer ypperlige retter i 'gourmet bistro'-stilen, der kæler for smagsløgene. Foruden 5 funklende stjerner i Berlingske og 5 blodrøde hjerter i Politiken, har Rebel gennem en årrække været udmærket med Bib Gourmand-status i Michelin Guiden, og restaurant Rebel er stadig Michelin-anbefalet i den røde bibel, Michelin Guiden, 2020.  

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ REBEL MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Lumskebugten, Indre By

Michelinanbefaling og topkarakter til Grand Old Man Lauterbach. 

Restaurantens hjemmeside
Anbefaldes i Michelin guiden
5-stjernet anmeldelse i Jyllands-Posten

I køkkenet hos Lumskebugten finder du kokkekunstens 'grand old man', Erwin Lauterbach, der siden 80'erne var med til at sætte den høje standard for dansk gastronomi. Med knivskarp teknik og respekt for sæsonens ingredienser fremhæves den gode smag i hver enkelt råvare - og smag står øverst på dagsordenen, når Erwin Lauterbach skaber retterne. Det er bl.a. årsag til, at Lumskebugten scorer 5 lysende hjerter i Politiken og er Michelin-anbefalet.

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ LUMSKEBUGTEN MED EARLY BIRD 

 

Restaurant Meille, Indre By

Tidl. Noma kok byder på 'affordable luxury' hos Michelin-anbefalede Meille.

Restaurantens hjemmeside
Anbefales i Michelin guiden
4-stjernet anmeldelse i AOK

Mads Rye Magnusson har gode forudsætninger for at drive en restauranter af høj kvalitet. Han har nemlig tidligere stået i køkkenet hos Michelin-restauranterne Noma, Falsled Kro og Geranium. Meille har modtaget flotte anmeldelser med 4 stjerner i AOK og 4 hjerter i Politiken. Desuden fik restauranten i 2019 også en Michelin-anbefaling i guiden. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MEILLE MED EARLY BIRD

 

Restaurant Mes, Indre By

Michelin-anbefaling og 5-stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma).

Restaurantens hjemmeside
Anbefales i Michelin guiden
5-stjernet anmeldelse i Berlingske

På restaurant Mes har de den enkle vision om at invitere gæsterne på 'affordable luxury'. Køkkenstilen er moderne men uforceret nordisk gourmet. Ejer Mads Rye Magnusson og co. har modtaget anmeldelser der indikerer en MESterlig præstation - Mes er både anbefalet i Michelin-Guiden og tildelt hele 5 funklende stjerner i Berlingske. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MES MED EARLY BIRD

 

Michelin-restauranter

Michelin guiden har anbefalet de bedste restaurantoplevelser over hele kloden i snart godt 100 år. Det var den franske bilfabrikant André Michelin, der oprindeligt konstituerede guiden i år 1900. Dengang blev guiden delt ud på autoværksteder og hos bilforhandleren, for at bilejeren kunne få et overblik over benzintanke, overnatnings- og spisesteder, når man var rundt på farten. 

Siden 1930'erne har guiden dog indeholdt de bedste restaurantoplevelser mærket med henholdsvis 1, 2 og 3 stjerner. Én Michelin-stjerne betyder, at det er ”en rigtig god restaurant i sin kategori,”to Michelin-stjerner betyder, at restauranten er ”en omvej værd”, mens tre Michelin-stjerner betyder, at restauranten er ”værd at rejse efter.”

I Michelin guiden bliver maden bedømt på baggrund af fem kriterier: Kvaliteten af råvarerne, håndværket (baseret på smag), personligheden (vurderet med udgangspunkt i kokkens personlige udtryk), at pris og kvalitet hænger sammen samt at opretholde et vist niveau over tid. 

I dag har Michelin guiden stor magt over restauranters succes, og en erhvervelse af en stjerne har betydelig inflydelse på en restaurants popularitet. Michelin guiden startede med at anbefale restauranter i hjembyen Paris, der i mange år har været byen med flest Michelin-bestjernede restauranter. I de seneste år har Japans hovedstad, Tokyo, dog overhælet det franske gastronomiske mekka, og
fik i 2018 tildelt over dobbelt så mange Michelin-stjerner som Paris. Desuden er både Aarhus og København rigt repræsenteret i Michelin guiden med både stjernedrys og anbefalede Michelin restauranter. 
 

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her:

Restauranter i Indre By

Restauranter på Nørrebro

Restauranter på Vesterbro

Restauranter Kødbyen

Restauranter på Østerbro

Restauranter i Frederiksberg

Restauranter på Amager

Restauranter på Christianshavn

Restauranter i Nordsjælland