Opdateret 26.04.2022

Find billige Michelin-anbefalede restauranter med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Hele 27 danske restauranter deler årets 38 Michelin-stjerner, fordelt over hele landet. Blandt disse ligger i København de verdenskendte restauranter Noma og Geranium, som er Danmarks eneste to restauranter med tre flotte Michelin-stjerner 2022.

For de fleste er Michelin-restauranter ikke daglig kost, da et besøg på en Michelin restaurant ofte er dyrt for pengepungen. Dog behøver du ikke en tyk tegnebog for at spise på de anmelderroste Michelin-anbefalede restauranter, hvis du bestiller igennem Early Bird. 
 

Du finder et udbud af prisvenlige Michelin-anbefalede restauranter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære Michelin-anbefalede restauranter, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke Michelin-anbefalede restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen her!

 

Rebel, Indre Bys Michelin anbefalede gourmet restaurant

Luksuriøs, fransk gourmetspise hos usnobbet, Michelin anbefalet og 5-stjernet bistro.
Restaurant website
Michelin anbefaling 2022

"Så hold dog kæft!" står der på væggen i restauranten og minder tjenerne om ikke at fylde gæsternes ører med ord om mad og vin - her taler maden nemlig for sig selv!

Rebel ejes og drives af Natthee Søderlund Thungnoi, og restauranten serverer ypperlige retter i 'gourmet bistro'-stilen, der kæler for smagsløgene. Foruden 5 funklende stjerner i Berlingske og 5 blodrøde hjerter i Politiken, har Rebel gennem en årrække været udmærket med Bib Gourmand-status i Michelin Guiden, og restaurant Rebel er stadig Michelin-anbefalet i den røde bibel, Michelin Guiden, 2020.  

 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ REBEL MED EARLY BIRD 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af N O R R L Y S T (@norrlyst)

Norrlyst, Michelin anbefalet restaurant med Bib Gourmand 

Nordisk gourmet af tidl. kok fra Kadeau tildeles Bib Gourmand status i Michelin Guiden 2022.
Restaurant website
Bib Gourmand status i Michelin Guiden

Ved Michelin Guidens prisuddeling 2021 fik Norrlyst tildelt Bib Gourmand status for deres gode, prisvenlige gourmetkøkken med friske, lokale sæsonbetonede råvarer.

I køkkenet står Emil Eshardt, der tidligere har gjort sine folder hos Michelin-restauranterne, Søllerød Kro, Kadeau og AOC. Menukortet er nordisk inspireret, lavet på lokale og økologiske råvarer og byder på både frokost og aften serveringer i gourmetklassen,

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ NORRLYST MED EARLY BIRD 

 

Meille, Michelin anbefalet restaurant i Indre By

Tidl. Noma & Geranium kok byder på 'affordable luxury' hos Michelin anbefalede Meille.
Restaurant website
5 stjerner i BerlingskeAnbefalet i Michelin Guiden

Mads Rye Magnusson har gode forudsætninger for at drive en restauranter af høj kvalitet. Han har nemlig tidligere stået i køkkenet hos Michelin-restauranterne Noma, Falsled Kro og Geranium. 

Meille er modtager af mange flotte anmeldelser, der bl.a. tæller 4 hjerter i Politiken og 5 stjerner i Berlingske. Siden 2019 har Meille været anbefalet i Michelin Guiden og i 2021 fremhævner Guiden de originale, nordiske retter. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MEILLE MED EARLY BIRD

 

Mes, gourmet restaurant med Michelin anbefaling i Indre By

5 stjerner til Mes & Mads Magnusson (tidl. Geranium & Noma).
Restaurant website
5 stjerner i Berlingske

På restaurant Mes har de den enkle vision om at invitere gæsterne på 'affordable luxury'. Køkkenstilen er moderne men uforceret nordisk gourmet. Ejer Mads Rye Magnusson og co. har modtaget anmeldelser der indikerer en MESterlig præstation - Mes er både anbefalet i Michelin-Guiden 2021 og fået tildelt hele 5 funklende stjerner i Berlingske. 

SE MERE HER

FÅ 1/3 SKÅRET AF PRISEN PÅ MES MED EARLY BIRD

 

Michelin-restauranter

Michelin guiden har anbefalet de bedste restaurantoplevelser over hele kloden i snart godt 100 år. Det var den franske bilfabrikant André Michelin, der oprindeligt konstituerede guiden i år 1900. Dengang blev guiden delt ud på autoværksteder og hos bilforhandleren, for at bilejeren kunne få et overblik over benzintanke, overnatnings- og spisesteder, når man var rundt på farten. 

Siden 1930'erne har guiden dog indeholdt de bedste restaurantoplevelser mærket med henholdsvis 1, 2 og 3 stjerner. Én Michelin-stjerne betyder, at det er ”en rigtig god restaurant i sin kategori,”to Michelin-stjerner betyder, at restauranten er ”en omvej værd”, mens tre Michelin-stjerner betyder, at restauranten er ”værd at rejse efter.”

I Michelin guiden bliver maden bedømt på baggrund af fem kriterier: Kvaliteten af råvarerne, håndværket (baseret på smag), personligheden (vurderet med udgangspunkt i kokkens personlige udtryk), at pris og kvalitet hænger sammen samt at opretholde et vist niveau over tid. 

I dag har Michelin guiden stor magt over restauranters succes, og en erhvervelse af en stjerne har betydelig inflydelse på en restaurants popularitet. Michelin guiden startede med at anbefale restauranter i hjembyen Paris, der i mange år har været byen med flest Michelin-bestjernede restauranter. I de seneste år har Japans hovedstad, Tokyo, dog overhælet det franske gastronomiske mekka, og
fik i 2018 tildelt over dobbelt så mange Michelin-stjerner som Paris. Desuden er både Aarhus og København rigt repræsenteret i Michelin guiden med både stjernedrys og anbefalede Michelin restauranter. 
 

Hvis du leder efter restauranter i en specifik bydel i København, kan du finde inspiration gennem vores guides her: