11.3023.45
Salon de Annam BUKA Ansvar Norrlyst Theo Dining Room Restaurant Leaven Yaffa Rebel POP UP Salon 39 Restaurant Meille Bobo Food Studio Hooked Nørrebro Hooked Frederiksberg Hooked Kødbyen Hooked Christianshavn Hooked Carlsberg Byen Le Coq en Pâte El Tapeo de Cervantes Restaurant Grønnegade Garden Accanto Temporada Naert Aristo Matto Trattoria La Pausa Darling Bistro & Bar Hatoba Lyngby Pintxos El Meson TAPS Winebar Bistro Cocorico Samvær UMA CO-MA Madsalen Famosi e Golosi Strandmøllekroen Limone Piazza El Cava L'Imperatore Kinome The Modern Le Pavé Ferment Terra Mia RE Cucina Nöah Olufs Taverna Bistro Lupa Maple Casual Dining Den Lille Fede Krebsegaarden Morsel Bao Østerbro Lumskebugten 56 grader ROOTS Østerbro ROOTS Sydhavn Gemini Ewalds Granola Restaurant Mes Oyster Bar Landemærket The Olive Ché Fè LIVA Panza John&Woo Nordhavn Midori - Izakaya & Sake ZOKU The Living Kitchen Bistro Bosch The Shrimp Hatoba Islands Brygge Public Spisehuset John&Woo Zahida L'Alsace Plin Dej Magasin The Fat Pike Restaurant Tight Morsel Bao Frederiksberg Kung Fu II Pizzeria MaMeMi Havfruen Fuego Asador Dej Kødbyen Damindra COMBO-Street Wine Punk Royale Sans Souci Trattoria Sud Hot Pot Republic Tribeca Beer & Pizza Lab Vandvid Guru Den Gule Cottage Karma Sushi Nyhavn San Giorgio Helenekilde Badehotel BrewPub Mercante Det Simrer Rasoi La Rocca San Marco JUNIOR Restaurant Fabio Wining & Dining The Vietnamese Le Basilic Grosen & Falkenbergs Little Brother Angelini Mangal Nyhavn 17 Kokkeriet
Testing
14

Indre By

Internationalt køkken med nordisk elegance ved Sankt Annæ Plads.

Tider i dag

23.45
Testing

The Modern

Internationalt køkken med nordisk elegance ved Sankt Annæ Plads.

The Modern

Indre By

Internationalt køkken med nordisk elegance ved Sankt Annæ Plads.

Derfor skal du spise her:

  • Kok med tidligere Michelin-erfaring
  • 4 stjerner i Berlingske for klassiske brasserieretter
  • Smagen af Sydeuropa

 

Kok med skarpe kompetencer

Kok og ejer, Christian From, har gennem tiden tilegnet sig faglig indsigt og udviklet et ypperligt håndværk. Hans tidligere kokketimer tælles bl.a. hos Michelin-restauranten Geranium, Nimbs Terrasse i Tivoli, d’Angleterres Marchal og hos restaurant Studio på The Standard.

Christians erfaringer afdækker The Moderns menukort med nordisk elegance, middelhavets raffinerede smagsnuancer og en innovativ tankegang til at fusionere mellem forskellige køkkener og stilarter.

 

Bistromad og Gillardeaus østers til 4 stjerner

“Skaldyrene alene er i sig selv en tur til Frederiksstaden værd!” og videre berettes “jeg blev ikke skuffet. Hummerstykkerne var saftige, linguini pastaen al dente og saucen med tydelig smag af chili, tomater, basilikum og parmesan”.

Svend Rasmussen, Berlingskes madanmelder bifalder køkkenet og afslutter: “Velsmagen og skarpheden i de moderne versioner af klassiske brasserieretter sikrer de fire stjerner.”

 

Kulturelle og stemningsfulde omgivelser

Det er muligt at kombinere farvespillet og de detaljerige anretninger med en kulturrig oplevelse i Skuespilhuset, nabo til The Modern. Spis middag i hyggelige og stemningsmættede rammer indendørs eller følg med i Sankt Annæ Plads’ pulserende liv og kig til Ofelia Plads og Københavns Havn med udendørs servering.