Early bird
Testing

The Modern

Internationalt køkken med nordisk elegance ved Sankt Annæ Plads.

The Modern

Indre By

Internationalt køkken med nordisk elegance ved Sankt Annæ Plads.


Kok med skarpe kompetencer

Kok og ejer, Christian From, har gennem tiden tilegnet sig faglig indsigt og udviklet et ypperligt håndværk. Hans tidligere kokketimer tælles bl.a. hos Michelin-restauranten Geranium, Nimbs Terrasse i Tivoli, d’Angleterres Marchal og hos restaurant Studio på The Standard.

Christians erfaringer afdækker The Moderns menukort med nordisk elegance, middelhavets raffinerede smagsnuancer og en innovativ tankegang til at fusionere mellem forskellige køkkener og stilarter.

Bistromad og Gillardeaus østers til 4 stjerner

“Skaldyrene alene er i sig selv en tur til Frederiksstaden værd!” og videre berettes “jeg blev ikke skuffet. Hummerstykkerne var saftige, linguini pastaen al dente og saucen med tydelig smag af chili, tomater, basilikum og parmesan”.

Svend Rasmussen, Berlingskes madanmelder bifalder køkkenet og afslutter: “Velsmagen og skarpheden i de moderne versioner af klassiske brasserieretter sikrer de fire stjerner.”

Kulturelle og stemningsfulde omgivelser

Det er muligt at kombinere farvespillet og de detaljerige anretninger med en kulturrig oplevelse i Skuespilhuset, nabo til The Modern. Spis middag i hyggelige og stemningsmættede rammer indendørs eller følg med i Sankt Annæ Plads’ pulserende liv og kig til Ofelia Plads og Københavns Havn med udendørs servering. 


© 2020 earlybird.dk ApS