Early bird
Testing

Restaurant MA

Klassiske fransk-nordiske dyder til 5 stjerner i Berlingske, JP og Børsen.

Restaurant MA

Indre By

Klassiske fransk-nordiske dyder til 5 stjerner i Berlingske, JP og Børsen.


Det karakteristiske bindingsværk

Efter Københavns brand blev en ikonisk og charmerende rød ejendom opført i 1734, som både har huset en kirke og et værksted for prægning af mønster. 

Restaurantens skæve vinduer og unikke rammer klæder bybilledet på Gammel Mønt og oser af hygge med dansk design og møbelklassikere.

Madanmeldernes dom: 5 stjerner på stribe

Madanmelder fra Berlingske, Søren Frank, komplimenterer de veltillavede, balancerede serveringer med 5 stjerner og konkluderer "Det lille røde hus i Gammel Mønt er en sikker, gastronomisk havn.”

Jyllands-Postens anmelder lader sig også begejstre med en håndfuld stjerner og siger: "Bag den ikoniske bindingsværksfacade hersker igen klassisk, hedonistisk gastronomi.”

Ole Troelsø fra Børsen tilslutter sig koret og giver 5 stjerner: "Maden har et klassisk fundament, men med visse moderne tendenser."

Fransk-nordisk gastronomi

Restaurant MA er anført af køkkenchef Niclas Jensen, tidligere køkkenchef på restaurant SuRi i Holbæk og restaurant Babette i Vordingborg. 

Han skaber en fuldendt, harmonisk restaurantoplevelse af høj kaliber. Køkkenstilen har fundament i klassiske dyder og består af råvarer af bedste kvalitet - både på tallerkenen og i glasset. Passionen for velsmag og respekten for håndværket gennemsyrer restaurantens sjæl.


© 2020 earlybird.dk ApS