
Restaurant BØF
Ultimativ smagsoplevelse med saftigt, krogmodnet førsteklasses oksekød grillet på trækulsgrill.
Restaurant BØF
Indre By
Ultimativ smagsoplevelse med saftigt, krogmodnet førsteklasses oksekød grillet på trækulsgrill.
Derfor skal du spise her:
- Førsteklasses oksekød
- Minimum 60 dages krogmodning
- Grilles over trækul
- Skæres for og serveres family-style
Førsteklasses oksekød
Er du til saftigt, mørt kød? Så serverer Restaurant Bøf førsteklasses kød af oksekød.
Restauranten får leveret kvalitets oksekød af ryg-udskæringer fra kvæg. Kødet er krogmodnet i minimum 60 dage, hvilket givet en eminent kødsmag.
Det er kødoplevelsen, der siger muuh, har god fedtmarmorering og er rig på umami. Menukortet tæller både côte de boeuf, striploin og T-bones. Kødet grilles over trækulsgrill som udgangspunkt medium rare. Skæres for og serveres som family-style ved bordet.
Bøffen er i centrum, men får godt selskab af grillet, sæson grønt og kraftfulde rødvine på vinkortet.
Brandvarme anmeldelser
Berlingske har bl.a. givet 4 stjerner, og gæsteanmeldelserne på Google taler for sig selv:
"Bedste kød, stegt til perfektion"
"Kødet er det bedste jeg nogensinde har smagt!"
"Bedste t-bone"
"Fantastisk atmosfære, personlig og nærværende betjening samt mad til perfektion."
"Virkelig lækkert kød. Og et dejligt varieret vinkort, med flere modne vine til særdeles fornuftige priser!"
Kun det bedste er godt nok
Nærstudér kødudskæringerne i restaurantens modningsskab og se grillmesteren gøre sit over den store trækulsgrill midt i restauranten.
Restauranten er en rigtig hyggelig steakhouse-hule med træborde, rå industrilamper, varme kalkmalede vægge og vinskab på hele endevæggen. Atmosfæren er afslappet uformel, lunefuld og godt mættet af grilldufte.