Early bird
Testing

Reinwald's

Gedigent håndværk og kærlighed til den gode smag.

Reinwald's

Frederiksberg

Gedigent håndværk og kærlighed til den gode smag.


Hos Reinwald’s kan man se frem til klassisk fransk kogekunst, med gedigent håndværk og kærlighed til den gode smag, kombineret med et moderne touch.

Her benyttes hovedsagligt lokale råvarer tilberedt og serveret elegant, med legende kombinationer af utraditionelle og moderne elementer. Menukortet ændres med årstidernes skiften, men nogle populære klassikere, såsom den franske fiskesuppe og den saftige Rib-eye med bearnaise, er fast inventar på kortet på Reinwald's.

Køkkenchef Jeanette Olsen styrer slagets gang i køkkenet, mens Bonnie Reinwald med en af de højeste sommelier-uddannelser i Europa sammensætter et spændende og levende vinkort.

Før Reinwald’s i 2016 flyttede til et hjørnelokale på Frederiksberg, havde restauranten ligget i Indre By i 14 år. Der er altså massere af erfaring og håndværk med i rygsækken til de nye lokaler.


© 2020 earlybird.dk ApS