11.3023.45
Testing
12

Indre By

Familiedrevet restaurant byder på fusionskøkken og 4 smørstegte stjerner på Gråbrødretorv.

Tider i dag

23.45
Testing

Peder Oxe

Familiedrevet restaurant byder på fusionskøkken og 4 smørstegte stjerner på Gråbrødretorv.

Peder Oxe

Indre By

Familiedrevet restaurant byder på fusionskøkken og 4 smørstegte stjerner på Gråbrødretorv.

Derfor skal du spise her:

  • 4 smørstegte stjerner i Berlingske 
  • Du elsker et stykke højtbelagt smørrebrød
  • Familiedrevet virksomhed byder på madsymfoni

 

Dansk-fransk madsymfoni

Siden 1975 har køkkenet sørget fra velkendte og smagsgivende klassikere. Menukortet tilpasses efter sæsonens råvarer, og kokken præparerer alt fra bunden og lader sig inspirere af det danske og franske køkkens traditioner og stilfulde nuancer.

Her er moderne retter, der både tilfredsstiller den frokostsultne gæst med dansk smørrebrød og til aften fristes der bl.a. med møre og saftige udskæringer, fjerkræ, fisk og også eksklusive löjrom fra Vättern i Sverige. 

 

Familiedrevet virksomhed

Familiefirmaet, Tholstrup, har grundlagt nogle af byens bedste restauranter som bl.a. tæller Bøf & Ost, Zeleste og Kompasset. 

Berlingskes madanmelder, Søren Damm, kvitterer med 4 stjerner og siger; “Jeg måtte naturligvis begynde med stedets egen kreation, »Sol over Gråbrødretorv«, som viste sig at være den bedste makrelmad, jeg har fået serveret til dato.”  

Og “Her har man har styr på køkkenet og sin service. Jeg skal bestemt tilbage efter den makrel! Vi kvitterer med fire smørstegte stjerner.”

 

Mondæne og romantiske rammer

Den danske designer, Niels Prahm, har elegant indrettet restauranten med et moderne og lyst, Skandinavisk tilsnit. Sæt dig til bords ved de hvidt påklædte borde og bliv mættet af både mad og den varme stemning. Her er en omhyggelig servicering, der gerne guider dig rundt i vinkortets tiltalende profil, som dækker både store og små vindistrikter inde og uden for Europas grænser.

Her er ild i pejsen til de kølige måneder, og når temperaturen tillader det, er der mulighed for at sidde udendørs på charmerende Gråbrødretorv. Måske er du heldig at blive placeret på Jørgen Leths stamplads.