Opdateret 29.01.2024

Traditionen tro venter årets julefrokoster forude. Mangler du inspiration til årets julefrokost? Find årets klassiske julefrokost menu i København med restaurant-tjenesten Early Bird og få 1/3 skåret af prisen.

Early Bird guider dig til de perfekte julefrokost spisesteder, hvad enten julefrokost maden skal nydes på restaurant i København med arbejdet, vennerne eller skal købes som take away.

Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste restauranter, der har julefrokost mad på menuen i København.

Find en klassisk julefrokost menu eller bestil julefrokosten ud af huset, altid med 1/3 skåret af prisen.

Se her hvilke restauranter du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!
 

Årets herre julefrokost

Lad byens restauranter stå for drengenes julefrokost menu 2024

Skal vennerne samles rundt om bordet til årets julefrokost? Og står du for planlægningen? Book bord til årets julefrokost eller bestil julefrokost maden som take away gennem Early Bird. Det er nemt, hurtigt og tilmed får du 1/3 skåret af prisen!  

Få den perfekte julefrokost hos restaurant Nyboder. Som en ægte Morten Korch klassiker er der krostuestemning og danske retter på menuen. Det klassiske julefrokostbord frister bl.a. med sild og fiskefilet, ribbensteg med det hele, risalamande og dertil masser af snaps og øl på køl.

Hold julefrokosten hos John&Woo og saml flokken på Amagerbro eller i Nordhavn. Booker du årets julefrokost her, får I en stemningsfuld julefrokost 2024. Der serveres klassisk julefrokost menu med hjemmelavede retter med et hint eller to fra sydens sol. Vælger I at holde herrefrokosten hjemme, kan John&Woo's julefrokost menu også bestilles ud af huset.
 

SE MERE HER

 

Julefrokost med veninderne 

Nordisk elegance med fransk islæt og klassisk julefrokost mad sætter rammerne for julefrokosten

Skal hyggen være i fokus eller er maden det største trækplaster for julefrokosten 2024?

Uanset, hvilken ‘ingrediens’, der er den vigtigste for din julefrokost, guider Early Bird dig til de stilige og hyggelige julefrokoster i København. 

Placeret på det mondæne Frederiksberg, ligger Sans Souci, kendt for deres indbydende frokostkort og aftenmenu i fusionsklassen.
Saml pigerne på Frederiksberg og få en julefrokost menu med fransk islæt. Med husets frankofile atmosfære lægges der an til en brasserie-julefrokost med veldækket bord, levende lys tilsat en portion dansk hygge oveni.

Strandmøllekroen ligger i idylliske, naturrige rammer, og har den bedste placering for at tage på udflugt og gå julefrokostmaden af med pigerne. Kroen emmer af charme og nordisk elegance, hvortil der lægges sjæl i både serviceringen og den 4-stjernet madoplevelse.

Få en hyggelig pigefrokost med klassisk julefrokost mad i indre by hos enten restaurant Norrlyst eller restaurant Meille. Sørg for strøm på mobilen og god appetit - afholdes årets julefrokost her får I graciøse julefrokost anretninger, som er Influencer og Instagram-venlige.  

På Gråbrødretorv bliver der årligt pyntet op til de festlige julefrokoster. Le Pavé har gennem en årrække serveret traditionelle, franske retter. Menukortet taler overordnet fransk, men dikteres også af de danske traditioner og dertilhørende julefrokoster. Saml pigerne på Gråbrødretorv og spis sild, torsk, tarteletter og skål over en kold snaps eller et lifligt, rundt glas vin. 

MERE HER
 

Familie julefrokost i København

Få en hyggelig julefrokostoplevelse til glæde for alle familiens generationer

Skal årets julefrokost bifaldes på tværs af generationer, kan du læse med her. 

Early Bird har restauranter, der på en og samme tid både imponerer svigermor, er børnevenlige og morfar kan sågar få en sludder for en sladder om historikken bag rammerne og råvarernes ophav. 

Tag på restaurant i indre by og bliv opvartet. Der er smag for pengene og julefrokost menuer med traditionelle julefrokostretter og moderne anretninger.

Spisehuset byder på fælleskabshygge og fællesspisning anno 2024. Her står den italienske køkkenchef fra tidl. restaurant Relæ og Bæst bag årets julefrokost menu. Saml familien rundt om bordet og inviter på hyggelig fællesspisning til årets julefrokost. Spisehusets omskiftelige menukort dikteres af de nordiske ingredienser i sæson med personlige, hjemmelavede fortolkninger. 
 

SE MERE HER

 

Til julefrokost med kollegerne

Få stil og smagspotens på årets firma julefrokost

Firma julefrokosten er dén sammenkomst, fest, som mange af os ser frem til op mod jul. Er I en mindre virksomhed, som skal holde julefrokost eller et par enkelte kolleger, som bare lyster for at stikke hovederne sammen over en gang klassisk julefrokost menu? Så lad Early Bird inspirere jer til en julefrokost i København. 

Måske et kommende forretningsmøde kan kombineres med julefrokost mad hos restaurant Lumskebugten? Der er god chance for at høste en bedre kontrakt i hus efter en julefrokost på Lumskebugten med dine forretningskunder. Kollegerne vil uden tvivl sætte stor pris på en gastronomisk julefrokost oplevelse. Her får I moderne, nordiske anretninger - maden er sublim med stjernedrys, mens vinkortet supplerer den klassiske julefrokost menu til UG.

Hold julefrokosten på Nyhavn, til lands eller vands. Restaurant Liva giver årets julefrokost et bølgeskvulp og en moderne, dynamisk madoplevelse på husbåden i Nyhavn. Teamet overrasker med nye konstellationer til hverdag og til julefrokost menuen. 

Til Lands finder du det perfekte mødested for kollegerne, der både ønsker uformel hygge og en smagfuld julefrokost menu. Hos restaurant Havfruen i Nyhavn eller Den Lille Fede, som ligger et stenkast fra Nyhavns kanaler, kan julens festligheder afholdes i atmosfæriske rammer med indbydende menuer. Julefrokost menuerne tager afsæt i det nordiske køkken, og har smagskomponenter fra både hav og land. 
 

SE MERE HER

 

Årets take away julefrokost

Når det skal være nemt uden at gå på krompromis med kvaliteten

Take away menuer fra byens restauranter slog for atter igennem i 2020 og blev både restauranternes overlevelse under Corona og vores - os, mad-glade gæsters - måde at få autentisk mad på.

Take away hitter fortsat, så hvorfor ikke bestille restauranternes julefrokost menuer ud af huset og holde julefrokost i hjemlige rammer? 

Glem alt om indkøbslister og tilbedredningen af julefrokost menuen i eget køkken. Der er både klassiske julefrokost menuer og julemad til den tematiserede julefrokost, hvis er. 

Grosen & Falkenbergs julefrokost menu kombinerer klassiske noter med et par smagsnuancer fra Middelhavet. Restauranten er kendt for deres delikate tapasserveringer, som også kan fås ud af huset. 
Lav en delevenlig julefrokost, hvor der er noget for alle smagsløg. 

Café Nöah gør det også nemt og ekstra lækkert med klassiske caféretter og julefrokost mad som take away.
Menuen er overvejende dansk med råvarer i sæson, men får input fra både Middelhavsområdet og det fjerne Østen. 

SE MERE HER

 

Julefrokost i København

Årets julefrokoster står for døren og i det sene efterår og vintermånederne ud, står menuen på julefrokost mad, mens der er kamp om bordreservationerne, skæve jule outfits på kontoret for ej at glemme de mange julefrokost lege

Er du ude i selv at afholde årets julefrokost og invitere vennerne hjem på klassisk julefrokost mad? Eller skal der reserveres et festlokale og bestilles en julefrokost menu ud af huset? ... For mulighederne er mange.

Det er nemt at bestille julefrokost take away på earlybird.dk. Vil du hellere hygge om dine gæster og være en del af julefrokostselskabet, så overlad tilberedningen og anretningen af julefrokost menuen til byens restauranter.

Skal der gøres op med den klassiske julefrokost menu bestående af sild, paneret fisk, flæsk og rødkål? Så bryd med de faste julefrokosttraditioner og pep den klassiske julefrokost op med tandoori-grill, sushi hapsere og smagsfacetter fra Middelhavet.

Book f.eks. bord hos den indiske perle, Zahida, der er gæsternes foretrukne indiske restaurant på Tripadvisor. Her kan du dele retterne som sharing-food mellem vennerne og tilmed få varmen af krydrede curries på en kold vinterdag.

Skal julefrokost maden have noter af sommer og sol, så kan du enten samle familien eller vennerne hos italienske Limone Piazza eller den mellemøstlige restaurant Yaffa på Gråbrødretorv. Gråbrødretorv emmer af julestemning og restauranterne på torvet pynter årligt op til årets julefrokoster med lyskæder og gran. 

Er du mere til nordisk, så spis fisk og skaldyr hos The Fat Pike eller Aristo på Islands Brygge. Her er du både tæt på vandet og kan samle et større julefrokost selskab. 

Leder du efter restauranter til årets julefrokost, kan du finde inspiration i vores guides til en specifik bydel eller køkken herunder: