11.3023.45
Testing
14

Indre By

Betagende udsigt og velsmag i Skuespilhusets storslåede rammer.

Tider i dag

23.45
Testing

Ofelia

Betagende udsigt og velsmag i Skuespilhusets storslåede rammer.

Ofelia

Indre By

Betagende udsigt og velsmag i Skuespilhusets storslåede rammer.

Derfor skal du spise her:

  • Kulturelle rammer og panoramaudsigt
  • Meyers som driftkraft
  • Sæsonaktuelle råvarer med danske noter

 

Kulturel perle, smukke anretninger og havnekig

Restaurant Ofelia befinder sig i Skuespilhusets elegante foyer. I de storslåede rammer, med højt til loftet og panoramaudsigt gennem de store vinduespartier til København Havn, serverer Ofelia enkle og smukke retter baseret på regionens råvarer. 
For de skuespils-kyndige vækker navnet Ofelia måske genklang. Restauranten er nemlig opkaldt efter Hamlets udkårne i Shakespeares skuespil. Om du har billetter til teatret eller ej, kan du dog nyde velkomponerede smagsoplevelser hos Ofelia. 

 

Meyers eftertragtede spisekort

Ofelia drives af Meyers, med køkkenchef Mads Korsgaard i spidsen, og den velkendte kvalitet er gennemgående. Ofelia fungerer både som café og restaurant. Til frokosttid kan du nyde nyfortolkninger af dansk smørrebrød. Her serveres pålæg nydeligt anrettet i glas, så man selv kan kreere sit perfekte stykke smørrebrød. Aftenmenuen bygger på lokale og sæsonaktuelle råvarer, med hensyntagen til dyrevelfærd og økologi. Råvarevalget bygger på en gennemgående velsmag og bæredygtig produktion. Med udsigt til Operaen, havnerundfartsbåde og kongeskibet er udsigten ligeså udsøgt som maden. 

 

Skyl efter med cocktails og gode øl

I sommersæsonen, fra juni til og med august, har Ofelia åbent i cocktailbaren på terrassen. Her serveres kølige cocktails, fadøl, iskaffe og smoothies i solens skær og tusmørke helt til midnat. 

Kombiner dit måltid med veludvalgte vine eller Det Kongelige Teaters egen øl, Tæppefald, udviklet i samarbejde med Skands mikrobryggeri.