Early bird
Testing

Nose2Tail Meatpacker

Smagen af mørt kvalitetskød i Kødbyen.

Nose2Tail Meatpacker

Vesterbro

Smagen af mørt kvalitetskød i Kødbyen.


Økologi og bæredygtigt menukort

I køkkenet står et hold af øko-krigere, der kæmper for bæredygtig spisning og kød udelukkende fra fritgående, danske dyr.

En gang om ugen kommer der en hel gris hjem til køkkenet, der resulterer i mange forskellige retter under fællesbetegnelsen: Dagens Svin.
Ved at bruge hele grisen, undgås madspild - og på den lange bane giver den bæredygtige tankegang god karma. Menukortet er fuld af velsmag, husmands-favoritter og moderne retter.
 

Helhedsoplevelsen giver udmærkelsescertifikat

"Utroligt charmerende og autentisk sted"

"Meget lækkert og man går ikke sulten derfra. Hyggelig stemning og rigtig god betjening"

Nose2Tail Meatpackers gæster har i en længerevarende periode, konsekvent givet rosende anmeldelser, som Tripadvisor belønner med et udmærkelsescertifikat.
 

Kødbyens atmosfæriske rammer

I den gamle, hyggelige kælderrestaurant på Flæsketorvet 13A bygger dagens koncept på de tidligere restauranter, Nose2Tail Madbodega og Meat & Seafood’s bedste kvaliteter.
Fokus er det proteinfyldte menukort med ærlig mad og den nærværende ånd tilsat Kødbyens industrielle og historiske sjæl. Her prydes væggene af hvide klinker, som charmerende er indrammet med billeder, levende lys og varme spots.   


© 2020 earlybird.dk ApS